Wednesday, October 5, 2011

Bukan Makanan, Tapi Kondom Dihantar Untuk Mangsa Banjir Di Thailand

Bukan Makanan, Tapi Kondom Dihantar Untuk Mangsa Banjir Di Thailand


Bukan Makanan, Tapi Kondom Dihantar Untuk Mangsa Banjir Di Thailand

Posted: 05 Oct 2011 10:56 AM PDT

Thailand telah mengedarkan sejumlah kondom kepada mangsa-mangsa banjir bagi mengelak peningkatan kehamilan yang tidak dirancang.

Lima buah helikopter mula memindahkan bekalan perubatan termasuk kondom daripada Kementerian Kesihatan di Bangkok ke tujuh buah lokasi di Lop Buri.

"Para sukarelawan memberitahu kami bahawa penduduk kampung tidak dapat melakukan sebarang perkara semasa banjir, justeru bagi mengelak satu pertumbuhan pesat bayi, kami menambahkan kondom," kata seorang pegawai di Institut Perubatan Kecemasan Thailand, lapor AFP.

Banjir monsun yang luarbiasa kali ini telah mengorbankan 237 nyawa dan melanda tiga perempat negara Thailand, termasuklah bandar Chiang Mai di utara dan ibu kota lama Ayutthaya, yang kedua-duanya merupakan destinasi pelancong yang popular.

Jutaan rakyat mengalami kehilangan dan kerosakan tempat tinggal akibat banjir yang ada diantaranya sehingga beberapa meter dalamnya.

Pihak tentera telah dikerah untuk menyelamatkan mangsa-mangsa dan kem-kem dibuka untuk menempatkan .mangsa-mangsa banjir

Pihak berkuasa juga sedang berusaha untuk mengatasi banjir dari melanda Bangkok, namun pihak peramal kajicuaca meramalkan keadaan ribut petir akan terus berlaku.

Menteri Sains dan Teknologi, Plodprasop Suraswadi mengakui bahawa kerajaannya sedang mengalami ketewasan dalam "berperang".

"Kita tak berupaya untuk menahan hujan dari turun dan sukar untuk mengalirkan air ke laut. Kami sudah lakukan segala-galanya namun ia tidak memadai," katanya kepada pemberita.

Sementara itu, laporan menyatakan banjir besar telah melanda 46 kilang di Kawasan Perindustrian Saha Rattana Nakorn di Ayutthaya.

Anggaran kos kerosakan akibat banjir kali ini mencecah 30 billion baht.


Best ways to make money

Posted: 05 Oct 2011 09:27 AM PDT

idea to make money,best ways to make money at home,make money with affiliate programs,how to make money at home fast,i wanna make money,different ways to make money,make money opportunities,invest money to make money,illegal ways to make money,how do kids make money fast,how to make money at 15,hot to make money,extra make money online,quick ways to make money online,make money online kids,


How to Build Your Boats

Posted: 05 Oct 2011 09:19 AM PDT

rowing boats plans,row boats plans,free rc boats plans,pontoon boats plans,aluminium boats plans,plywood boats plans,wooden sailboats plans,small boats plans,aluminum boats plans,model sailing boats plansHave you been thinking about building your own boat, but think it may be too much hassle? Don't give up on your dream just yet! It is true that boat plans can be pretty complicated. No matter


repair credit report score

Posted: 05 Oct 2011 09:15 AM PDT

credit repair yourself,better your credit score,repair credit report score,free credit report business,fix my credit score,how to repair your bad credit,repair your bad credit,corporation credit rating,credit score 800,how to repair my credit score,fix your bad credit,credit repair texas,legal credit repair,rebuild your credit,credit repair lawyers,credit repairs,fixing your credit,better


fixing your credit

Posted: 05 Oct 2011 09:13 AM PDT

credit repair yourself,better your credit score,repair credit report score,free credit report business,fix my credit score,how to repair your bad credit,repair your bad credit,corporation credit rating,credit score 800,how to repair my credit score,fix your bad credit,credit repair texas,legal credit repair,rebuild your credit,credit repair lawyers,credit repairs,fixing your credit,better


Bebaskan Tahanan ISA & Ordinan Darurat Dan Bawa Penyeksa Ke Muka Pengadilan - GMI

Posted: 05 Oct 2011 09:48 AM PDT

Bawa penyeksa tahanan ISA ke muka pengadilan

KUALA LUMPUR, 5 Okt: Kerajaan BN digesa agar tidak menggubal akta baru yang mempunyai ciri-ciri yang bercanggah dengan prinsip keadilaan dan hak asasi manusia seperti tahan tanpa bicara, tiada semakan mahkamah dan kuasa yang melampau.

Kerajaan juga digesa membentangkan usul mansuhkan ISA di Parlimen pada sesi kali ini atau sebelum Parlimen dibubarkan untuk pilihanraya dan memansuhkan terus undang-undang zalim seperti Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA), Ordinat Darurat (EO) dan Akta Dadah Merbahaya (DDA).

Gerakan Mansuhkan ISA (GMI) dalam desakannya turut menggesa kerajaan membebaskan semua tahanan ISA dan EO dengan serta merta atau mendakwa mereka di mahkamah terbuka.

Pengerusi GMI, Syed Ibrahim Syed Noh berkata, semua mangsa ISA perlu dibayar pampasan setara dengan penyeksaan dan pengalaman pahit yang telah dilalui oleh tahanan dan keluarga mereka.

Menurut beliau, semua pemuka yang terlibat dalam menyeksa dan menganiaya tahanan ISA mesti dibawa ke muka pengadilan.

Katanya, kerajaan, menteri berkenaan dan polis amanah dalam melaksanakan pelbagai prinsip yang ditegaskan oleh Perdana Menteri dalam ucapannya, bukan sekadar servis bibir.

"GMI menggesa kerajaan patuh kepada piagam hak asasi manusia antarabangsa dalam soal berkaitan dengan aktiviti anti pengganas dan melakar pelan jangka masa panjang untuk negara dalam membangun mekanisme untuk menangani keganasan tanpa menjejaskan hak-hak asas dan prinsip keadilan.

"Kerajaan juga digesa patuh kepada piagam hak asasi manusia antarabangsa untuk menandatangani dan meratifikasi International Covenant on Civil and Political RIghts (ICCPR) dan Convention Against Torture and Other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment (Cat)," katanya pada sidang media di lobi Parlimen, di sini, hari ini.

GMI, menurut beliau, turut menggesa pembangkang di Parlimen untuk mendesak kerajaan untuk melaksanakan kesemua tuntutan itu dalam membentangkan usul mansuhkan ISA dan EO dan seterusnya memansuhkan akta tersebut.

Kesemua gesaan itu terkandung dalam memorandum GMI yang diserahkan oleh beliau kepada Perdana Menteri di bangunan Parlimen hari ini.

Memorandum tersebut turut diserahkan oleh beliau kepada Ketua Pembangkang yang diterima oleh Ahli Parlimen Lembah Pantai yang juga Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar bagi pihak Ketua Pembangkang.

Dalam memorandum tersebut, beliau antara lain berkata, GMI yang dianggotai lebih 80 NGO menyambut baik perkembangan dalam Kerajaan BN seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri untuk memansuhkan ISA dan E0.

"Kami berpendapat ini sebagai kejayaan di atas kesedaran dan desakan rakyat serta usaha mangsa dan keluarga tahanan ISA sendiri yang berterusan membela diri mereka, walaupun berdepan dengan cabaran dan ancaman kerajaan dan polis yang mempertahankan kezaliman ISA," katanya. -hd
Art of 3D Animation - Are You Up To It

Posted: 05 Oct 2011 09:07 AM PDT

3d animation characters,best 3d modeling software,3d animations program,computer 3d models,3d cartoon maker,simple 3d programs,top 3d animation programs,3d video training,3d animation tools,free 3d effects,best 3d models,3d editing software,3d animation online,top 3d animation software,3d models daz,3d animation software downloads,3ds objects free,make 3d objects,easy 3d animator,simple 3d


Woodworking free plans

Posted: 05 Oct 2011 08:58 AM PDT

woodworking workshop plans,wood work bench plans,woodworking plans beds,wood furniture plan,outdoor furniture projects,woodworking workbench designs,woodworking plans cabinet,woodworking patterns free,woodworkers bench plans,woodshop plans,furniture plans woodworking,woodworking plans furnitureIt's absolutely great to see how woodworking free plans help people make their house more furnished


Real Flying With Pro Flight Simulator

Posted: 05 Oct 2011 08:52 AM PDT

heli flight simulator,flight simulation games online free,flight simulators pc games,flight simulator x controls,flights simulator games,flight simulator yoke,flight simulator x review,flight simulator x joystick,flight simulator xbox 360,download flight simulation gamesReal-Life Flying with Accurate WorldWide Scenery Based On Actual Terrain With Over 20,000 of the World's Real Airports & 120


Aakash – world’s cheapest tablet

Posted: 05 Oct 2011 08:18 AM PDT

India Aakash world cheapest tablet computerIndia has launched what it dubbed as the world's cheapest tablet computer on Wednesday, to be sold to students at a subsidized price of US$35 and later in shops for about $60.

The touch-screen device, called Aakash, or "sky" in Hindi, is currently assembled by a British company. A pilot run of 100,000 units will be given to students for free, with the first 500 handed out at the launch to a mixed response. Image by Parivartan Sharma, more details on Reuters.

Very little technical information is available beside the fact that it's running on Android. And speaking of "cheapest", India also wowed the world in 2008 with Tata Nano, the world's cheapest car, which is doing pretty well domestically. What you pay is what you get; but there's always demand for cheap (and relatively low quality) stuff.

Aakash – world's cheapest tablet from YeinJee's Asian Blog


Ops Lalang: Pemuda UMNO Punya Pasal, Pemimpin Pembangkang Yang Kena Tahan

Posted: 05 Oct 2011 08:21 AM PDT

Ops Lalang: Dewan Rakyat Kecoh

KUALA LUMPUR, 5 Okt: Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar mencabar kerajaan khususnya ahli Parlimen Pasir Salak, Datuk Tajuddin Abdul Rahman mendakwanya di mahkamah jika mendapati beliau mengeluarkan kenyataan menghasut.

Ahli Parlimen Pokok Sena itu juga enggan menarik balik kenyataannya di Dewan Rakyat bahawa Pemuda Umno menghasut orang Melayu menyertai himpunan sejuta umat Melayu pada tahun 1987.

Mahfuz membangkitkan perkara tersebut sewaktu membahaskan Rang Undang-undang Kediaman Terhad (Pemansuhan) 2011 dan menimbulkan kemarahan Tajuddin yang memintanya menarik balik dakwaan tersebut.

Beliau mendakwa Pemuda Umno ketika itu menghasut Orang Melayu menyertai himpunan tersebut dengan membawa senjata tajam untuk membasahkan darah Orang Cina dan membawa mancis untuk membakar rumah mereka.

Menurut Mahfuz, kejadian tersebut menyebabkan Ketua Polis Negara ketika itu terpaksa menghalang himpunan tersebut dengan melakukan operasi lalang yang menyebabkan beliau dan beberapa yang lain ditahan di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA).


"Operasi Lalang tahun 1987 yang menyebabkan ramai yang menjadi mangsa ISA termasuk saya sendiri dan beberapa orang yang ada dalam Parlimen hari ini, ekoran ketegangan kaum yang berpunca daripada kenyataan Najib mewakili Pemuda Umno dan Lim Kim Sai mewakili MCA.

"Berlaku cabar mencabar hingga kepada peringkat nak mengadakan perhimpunan sejuta umat melayu, dibuat road show dengan membuat kenyataan hasut Orang Melayu hadir perhimpunan dan bawa senjata tajam untuk basahkan darah Orang Cina dan bawa mancis api untuk bakar rumah orang cina," katanya.

Tajuddin terus bangun meminta beliau menarik balik kenyataan tersebut namun ditegur oleh Speaker, Tan Sri Pandikar Amin Mulia dan menyuruhnya duduk.

Ekoran itu juga Tajudin yang kecewa dengan tindakan Speaker, keluar meninggalkan dewan.

Bercakap pada sidang media di lobi Parlimen selepas itu, Mahfuz sekali lagi menegaskan beliau tidak akan menarik balik kenyataannya itu kerana mempunyai bukti.

"Saya tidak menarik balik kenyataan saya dalam dewan tadi, sebaliknya kalau itu dianggap kenyataan menghasut boleh heret dan dakwa saya di mahkamah.

"Saya hanya menyebut sejarah bagaimana isu salah guna kuasa apabila Menteri Dalam Negeri diberi kuasa dan menyalahgunakan kuasanya,"
katanya yang pernah menjadi Ketua Pemuda PAS sebelum ini. -HD


IMBAS KEMBALI
OPERASI LALANG 1987First the exhibition, then the conference…

Posted: 05 Oct 2011 07:33 AM PDT

Been busy for the past five days. Over the weekend there was the awareness campaign in Kg Ulu Geroh, an Orang Asli village in Gopeng. It was in conjunction with the National Law Awareness Week, organised by the Perak Bar Committee.

I had to go there on Saturday, to set up our booth, and then again on Sunday, for the campaign itself. Although Gopeng itself is not that far from Ipoh (usually just about 20 minutes drive to Gopeng toll), we had to take another 40 minutes or so from Gopeng town to the kampong itself although it was less than 10 kilometres in. And although we did see a few cars going in and out of the place, it was more advisable to use 4 wheel drives.

We Buddies had always depended on the personal vehicles of the volunteers to go anywhere. But none of us had any 4 wheel drives. However, lucky for us, we were sharing a booth with the Perak Family Health Association, and they had a Pajero! The lady who was to represent PFHA at the booth, is only used to drive the Pajero in town, didn't dare drive on the terrain heading to Kg Ulu Geroh, and she needed someone else to drive the Pajero for her. So it was a fair deal. PFHA provided the 4WD, and Buddies provided the driver! Yours truly had actually never driven a Pajero before, whether on smooth tarred roads or on uneven grounds, but being some sort of a daredevil, volunteered to drive anyway. And made it we did!

UG6

3 Orang Asli "Cetak Rompak"

Early Monday morning, I was again out of the house when it was still dark. This time to drive (back in my auto Kenari) to Penang for the 2nd National Aids Conference in Equatorial Hotel, Penang. It rained all the way, but although it was a rather smooth drive from Ipoh to Juru toll, the jam started as we were about to get onto the Penang bridge.

Anyway, I learnt a lot during the 3 day conference, particularly on the latest updates related to HIV/AIDS, and I am hoping to organise one session for my fellow volunteers to update them with the knowledge I gained during the conference. I think many of my volunteers are quite "outdated" in a way… they'd better equip themselves with more knowledge to enable them to carry out their work as a buddy more effectively. So many things have changed since the last training session was held for them.

nac23

One of the sessions held during the conference.


An Early Night....

Posted: 05 Oct 2011 07:08 AM PDT

Good rest and sound sleep is very important... if u don't sleep well,
The toxins in your body will accumulate... Affecting your health and your mood...

The main causes of liver damage are:
1. Sleeping too late and waking up too late are the main cause..
2. Not urinating in the morning.
3. Too much eating.
4. Skipping breakfast.
5. Consuming too much medication.
6. Consuming too much preservatives, additives, food coloring, and artificial sweetener.
7. Consuming unhealthy cooking oil. As much as possible reduce cooking oil use when frying, which includes even the best
Cooking oils like olive oil. Do not consume fried foods when you are tired, except if the body is very fit.
8. Consuming overly done foods also add to the burden of liver. Veggies should be eaten raw or cooked 3-5 parts. Fried
Veggies should be finished in one sitting, do not store.

We have to adopt a good daily lifestyle and eating habits. Maintaining good eating habits is very important for our body to absorb and get rid of unnecessary chemicals.

Because….

Evening 9 - 11pm: is the time for eliminating unnecessary/ toxic chemicals (de- toxification) from the antibody system (lymph nodes). This time duration should be spent by relaxing or listening to music. If during this time a housewife is still in a un relaxed state such as washing the dishes or monitoring children doing their homework, this will have a negative impact on her health.

Night at 11pm - 1am: The de-toxification process in the liver, and ideally should be done in a deep sleep state.

Early morning 1 - 3am: de-toxification process in the gall, also ideally done in a deep sleep state.

Early morning 3 - 5am: de-toxification in the lungs. Therefore there will sometimes be a severe cough for cough sufferers during this time. Since the de-toxification process had reached the respiratory tract, there is no need to take cough medicine so as not to interfere with toxin removal process.

Morning 5 - 7am: de-toxification in the colon, you should empty your bowel.

Morning 7 - 9am: Absorption of nutrients in the small intestine, you should be having breakfast at this time. Breakfast should be earlier, before 6:30am, for those who are sick. Breakfast before 7:30am is very beneficial to those wanting to stay fit. Those who always skip breakfast, they should change their habits, and it is still better to eat breakfast late until 9 -10am rather than no meal at all. Sleeping so late and waking up too late will disrupt the process of removing unnecessary chemicals.

Midnight to 4am is the time when the bone marrow produces blood.

Therefore, have a good sleep and don't sleep late.

Sharing Is Caring!

-Author Unknown-

Thanks to Angela who sent me this post!


DENIAL AND MORE DENIAL

Posted: 05 Oct 2011 06:25 AM PDT

I am not at all surprised to read the police findings into the tear gas shooting incident at Tung Shin hospital during the Bersih 2.0 rally on 9th July that indentified the involvement of a lone policeman, and that 'no further action will taken on the policeman except for an internal breach of procedure'. The AG office had also concluded that 'no further action could be taken against the policeman in the absence of any witness'.

I cannot understand how the police investigation was carried out and for the AG's office to come out with such findings. It sounds rather silly to me, or do they think that Malaysians today are so dumb and stupid that they can be so easily hoodwinked to believe in such findings?

Firstly, I do not believe that there was only one policeman involved, and by looking closely at the video on the amount of gas and water shot at Tung Shin hospital, I think there has to be several others involved. Secondly, am I to believe that a breach of police procedure by any member of the police force in the performance of their duties isn't an offence; hence it does not warrant the offender to be charged or disciplined? Try and breach an SOP in the military, and you know what you will get. Thirdly, am I to believe that there were no witnesses to the incident, and because of that the case needs no further action (NFA)? I don't think the policeman was alone when the shooting occurred? Surely there were several other policemen in the crowd, unless the rest were all asleep or blind at the time of the shooting?

Honestly, had I been the investigating officer, I would surely have come out with a different finding, and a breach in the SOP alone is enough to put the offender in trouble. I would have questioned every single policeman in the crowd, viewed all photos taken of the incident, talked to any civilian indentified at the scene of the hospital and interviewed all doctors/hospital staffs of Tung Shin hospital. I am sure I could come out with a different finding than that of the police investigation. I say that the police investigation and findings are flawed, bias and with intend to absolve blame. I note that this has been a common feature in any police investigation when it involves their kind. And this again reminds me of the mysterious and unanswered death in police custody where we are yet to see a policeman charged for murder or being an accessory to the murder. Remember the story of the three monkeys; see no evil, speak no evil and hear no evil?

But the biggest joke of it all is the statement made by the Home Minister Hishamuddin himself, when he was reported to have said that the whole incident "is like making a big mountain of a mole hill" and that it is "blown out of proportion as the police were not solely responsible for the situation".

Denial is all that they know, and the sufferings of the people are of no concern.


CRUSADE AGAINST CORRUPTION


water.

Posted: 05 Oct 2011 06:18 AM PDT


WANITA BERUNSUR AIR
1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi
semangat.
2) Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan
pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis

According to my reading, I'm air. Can I be api instead? Because api is mentioned as sum1 who is hot n memberahikan in love. I dun wana menenangkan pasangan. I wana be hot. Like PCD members. Gggrr~

Hahaha. Sengal me.
Published with Blogger-droid v1.7.4


Isu Tung Shin: Najib, Hisham, Liow Tiong Lai & KPN Perlu Bertanggungjawab & Dihakimi

Posted: 05 Oct 2011 07:00 AM PDT

Perdana Menteri, Menteri Dalam Negeri dan Ketua Polis Negara adalah individu yang tepat untuk dihakimi dalam tindakan penyuraian perhimpunan BERSIH 2.0 di sekitar Hospital Tung Shin (HTS) dan Hospital Bersalin Cina (CMH) di Jalan Pudu pada 9 Julai lalu.

Ahli Parlimen Pokok Sena, Mahfuz Omar berkata langkah Kementerian Dalam Negeri (KDN) untuk mengambil tindakan tatatertib terhadap anggota polis yang bertindak di luar garis panduan operasi polis (SOP) pada operasi tersebut adalah suatu yang tidak wajar.

"Walaupun tindakan polis itu satu benda yang salah, tetapi mereka hanya melakukan arahan atas provokasi dan arahan pihak atasan iaitu Perdana Menteri, Menteri Dalam Negeri dan juga Ketua Polis Negara."

Beliau berkata demikian dalam satu sidang media ringkas di lobi Parlimen bagi mengulas tindakan KDN ke atas anggota polis yang menyalahi SOP ketika menjalankan tugas.

Berita Harian dalam keluarannya hari ini melaporkan bahawa KDN akan mengambil tindakan tatatertib terhadap anggota polis yang menjalankan tugas di luar garis panduan operasi polis (SOP) dalam operasi penyuraian perhimpunan BERSIH lalu.

Ketua Setiausaha KDN, Tan Sri Mahmood Adam dilaporkan berkata wujud tindakan tidak beretika dan di luar garis SOP oleh anggotanya dalam menangani orang ramai yang menyertai perhimpunan yang secara salah menggunakan premis hospital berkenaan.

"Susulan daripada laporan hasil siasatan ini, KDN akan merujuk senarai kakitangan berkenaan kepada Jawatankuasa Tatatertib Polis Diraja Malaysia (PDRM) untuk pertimbangan dan tindakan selanjutnya," jelas Mahmood Adam.

Mengulas lanjut isu ini, Mahfuz dengan tegas berpendapat bahawa kerajaan berlaku tidak adil dengan meletakan seluruh kesalahan ke atas anggota bawahan sedangkan pemimpin dan golongan tertinggi terlepas dan cuci tangan.

"Pemimpin cuci tangan, ini suatu penganiayaan kepada anggota polis yang pada akhirnya anggota polis takut untuk menjalankan tugas mereka kerana khuatir akan melakukan kesilapan" jelas Mahfuz. -tvsnews

Isu Tung Shin: KDN, Menteri Kesihatan perlu minta maaf- Jui Meng

JOHOR: Menteri Dalam Negeri dan Menteri Kesihatan perlu memohon maaf berhubung isu polis melanggar garis panduan operasi polis (SOP), ketika menyuraikan peserta himpunan Bersih 2.0 di Hospital Tung Shin, 9 Julai lalu.

Ini kerana Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishamudin Hussein sebelum ini menafikan keganasan polis terhadap peserta Bersih, malah pernah memberi amaran bahawa tindakan akan diambil terhadap dakwaan yang dikatakan tidak berasas itu.

Manakala Menteri Kesihatan, Datuk Seri Liow Tiong Lai turut menafikan dakwaan bahawa gas pemedih mata, bom asap dan meriam air telah dilepaskan ke kawasan hospital tersebut.

"Sebelum ini mereka menafikan keganasan polis. Menteri kesihatan sendiri buat penafian dan memberi kenyataan yang membodek Menteri Dalam Negeri. Mereka perlu bersama-sama minta maaf di atas fakta-fakta yang diutarakan,"
kata Naib Presiden KEADILAN, Datuk Seri Chua Jui Meng.

Semalam, Ketua Setiausaha Kementerian Dalam Negeri Tan Sri Mahmood Adam berkata, anggota polis yang melanggar dan mengengkari peraturan yang ditetapkan itu akan dirujuk kepada jawatankuasa tatatertib polis.

Sehubungan itu, Chua Jui Meng menggesa agar nama-nama polis yang bertanggungjawab diumumkan kerana rakyat berhak mengetahui tentangnya.

"Nama polis yang melanggar etika perlu disebutkan dan disenaraikan namun kita tunggu dan lihat samada pihak atasan betul-betul akan mengambil tindakan tatatertib atau mereka akan melindungi pegawai yang sebenarnya mengikut arahan pihak atasan,"
kata beliau yang juga Pengerusi Majlis Pimpinan KEADILAN Johor.

Pada 9 Julai lalu, kakitangan Hospital Tung SHin mendakwa polis menembak gas pemedih mata dan meriam air ke dalam perkarangan Hospital Tung Shin di Jalan Pudu bagi menyuraikan peserta perarakan Bersih.

Ramai saksi mengesahkan kejadian tersebut termasuk 11 pegawai kanan perubatan yang telah menandatangani surat mengutuk pihak berkuasa.

Namun Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar dan pemangku ketua polis Kuala Lumpur Amar Singh, menafikan dakwaan itu meskipun banyak gambar dan video bukti yang berlegar di internet berhubung tembakan tersebut.

Gambar-gambar tersebar meluas di Internet memaksa kerajaan untuk mengumumkan pembentukan "Jawatankuasa Siasatan Dalaman Peringkat Tertinggi Kementerian Kesihatan". -kd

Customer is not always right: He who giveth. HAHA

Posted: 05 Oct 2011 04:35 AM PDT

He Who Giveth
(Tech Support | UK)
(I work as a security manager and share an office with the tech support teams in a hospital. One day, the client walks into the office.)
Client: "My windows login says it's disabled."
IT Support member: "Yes, I disabled it because when I came to service your printer last night, I noticed your password was written down next to your keyboard."
Client: "I write it down because I always forget it."
IT Support member: "I disabled it because you are not supposed to do that."
Client: "Well, can I have a new password and my account enabled?"
Me: "I hope you are not going to write it down again. It's a serious offence, especially given you have access to patient details."
Client: *angrily* "Well, I'm writing it down anyway. What are you going to do about it?!"
Me: "We can disable your account permanently and recommend disciplinary action against you."
Client: "Ha! Well, go ahead. I don't care. You can't do anything to me. I've been here for years and I retire in two years anyway, so there!"
(The next day, the same client comes back to my office.)
Client: "My computer is not in my office."
Me: "That's correct, it's currently being rebuilt."
Client: "When can I get it back?"
Me: "I've spoken to your manager. He said you can do your job without a computer for the next two years."
(Source)Video: Datuk Seri Anwar Ibrahim’s speech at the launch of my book Coming of Age

Posted: 05 Oct 2011 04:25 AM PDT


BERS✔H Lancarkan Kempen "Tunaikan 8 Tuntutan, Barulah PRU13"

Posted: 05 Oct 2011 05:15 AM PDT

JJawatankuasa Pemandu BERSIH 2.0, Maria Chin Abdullah mengesa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak agar tidak membubarkan parlimen dalam tempoh terdekat sehingga Jawatankuasa Pilihan Khas Parlimen (JPKP) selesai menjalankan tugas.

Sehubungan itu, BERSIH 2.0 melancarkan kempen terbaru mereka iaitu "Tunaikan 8 Tuntutan, Barulah PRU-13".

"8 tuntutan demi pilihanraya bersih dan adil harus dilaksanakan dengan serta-merta sebelum Pilihanraya Umum ke-13 (PRU-13). Kempen tersebut diadakan sebagai peringatan kepada kerajaan, terutamanya Suruhanjaya Pilihanraya (SPR)."

Beliau berkata demikian dalam satu sidang media di Parlimen hari ini. Turut hadir Ahli Jawatankuasa Pepanduan Gabungan Pilihanraya Bersih dan Adil, Arul Prakkash, Dr Wong Chin Huat.

Kerajaan menubuhkan JPKP untuk memperbaharui sistem pilihanraya negara selepas perhimpunan besar-besaran Bersih 2.0 di Kuala Lumpur yang disertai kira-kira 30,000 orang.

Chin berkata laporan pertama JPKP harus berdasarkan isu-isu reformasi pilihanraya jangka pendek seperti yang dibangkitkan dalam 8 tuntutan BERSIH 2.0.

Laporan kedua JPKP patut merangkumi isu-isu reformasi pilihanraya jangka panjang dan laporan tersebut seharusnya dikeluarkan sebelum akhir tahun 2012.

Cadangan-cadangan laporan tersebut harus dilaksanakan oleh SPR dan agensi-agensi dan kementerian-kementerian kerajaan yang berkaitan.

Maria menjelaskan, kejayaan Gabungan Pilihanraya Bersih dan Adil (BERSIH 2.0) pada 9 Julai merupakan petanda dari rakyat Malaysia bahawa reformasi sistem pilihanraya amat penting.

"Kami mengesa agar pihak SPR melaksanakan cadangan-cadangan laporan Jawatankuasa Pilihan Khas Parlimen (JPKP) tersebut tanpa berlengah-lengah."

Kempen ini juga akan diadakan di negeri-negeri lain untuk menyampaikan pesanan keramat ini kepada semua rakyat Malaysia.

MElihat kepada keperluan ini, Maria mengesa kepada semua rakyat Malaysia untuk memberi tekanan kepada mereka untuk memastikan pilihanraya tidak diadakan sehingga 8 tuntutan tersebut dilaksanakan.

"Adalah penting semua rakyat Malaysia mengambil tanggungjawab untuk menuntut reformasi pilihanraya dengan menyampaikan tuntutan-tuntutan pilihanraya bersih dan adil kepada pejabat-pejabat SPR negeri, Ahli-ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) dan ahli-ahli Parlimen."


My love: Daryn Mishka

Posted: 05 Oct 2011 03:54 AM PDT

This slideshow requires JavaScript.

  1. My grandchild Daryn Mishka love to play with keys pretending to open the locks.
  2. To buy our first car, we surveyed and searched around in Mandalay in early 80′s. Because the calling price of refurbished Morris Minor (Mini) was Kyat 35,000.00, we give up and just settled with the refurbished army-auctioned VW with much lower price.
  3. Alhamdulillah, now Daryn's parents i.e. my children could afford to order the brand new Mini Cooper.
  4. So with Daryn's love of Lock-key and her mother's love for mini….
  5. Mr. Bean's car came into my mind.
  6. And another flesh back was Italian Job movie which I loved during my teenage.

The Mini is a small car that was made by the British Motor Corporation (BMC) and its successors from 1959 until 2000. The original is considered a British icon of the 1960s, and its space-saving front-wheel-drive layout (which allowed 80% of the area of the car's floorpan to be used for passengers and luggage) influenced a generation of car-makers. The vehicle is in some ways considered the British equivalent to its German contemporary, the Volkswagen Beetle, which enjoyed similar popularity in North America. In 1999 the Mini was voted the second most influential car of the 20th century, behind the Ford Model T. Read all in Wiki's Mini.

Mini (styled as MINI) is a British automotive marque owned by BMW
which specialises in small cars. Mini originated as a specific vehicle, a small car originally known as the Morris Mini-Minor and the Austin Seven,
launched by the British Motor Corporation in 1959, and developed into a brand encompassing a range of small cars, including the Clubman, Traveller
and Moke. The original two-door Mini continued in production until 2000. Development of a successor began in 1995 and the new generation car was launched in 2001. The Mini range has since expanded from the core two-door Hardtop/Hatch to include the Clubman (estate), Convertible and
Countryman (crossover).

The Mini was originally a car model of British Motor Corporation, which in 1966 became part of British Motor Holdings. British Motor Holdings merged with Leyland Motors in 1968 to form British Leyland. Mini became a marque in its own right in 1969. In the 1980s British Leyland was broken-up and in 1988 Rover Group, including Mini, was acquired by British Aerospace. In 1994, Rover Group was acquired by BMW. In 2000 Rover Group was broken-up by BMW, with BMW retaining the Mini brand.

And read more here in Wiki's Mini (marque).

The Italian Job (1969). Comic caper movie about a plan to steal a gold shipment from the streets of Turin by creating a traffic jam. Storyline… Charlies' got a 'Job' to do. Having just left prison he finds one of friends has attempted a high risk job in Italy, right under the nose of the Mafia. Charlies friend doesn't get very far, so Charlie takes over the 'Job'. Using three Mini Coopers, a couple of jaguars and a bus, he hopes to bring Torino to a standstill, steal the Gold and escape. Read more here.

The Italian Job is a 2003 heist film directed by F. Gary Gray. The film stars Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton, Seth Green, Jason Statham, Mos Def, and Donald Sutherland. It is an American remake of a 1969 British film of the same name, and is about a team of thieves who plan to steal gold bullion from a former associate who double crossed them. Despite the shared title, the plot and characters of this film differ from those of its source material; Gray described the film as "an homage to the original. Read more here in Wikipedia.

Related articles

Like this:

Be the first to like this post.


No comments: