Thursday, March 1, 2012

Namewee Fuck Lynas - Good day to die - lynascorp.com

Namewee Fuck Lynas - Good day to die - lynascorp.com


Namewee Fuck Lynas - Good day to die - lynascorp.com

Posted: 01 Mar 2012 11:02 AM PST


[Video] Kisah Loo Jo Yee: Gadis Cina 17 Tahun Memeluk Islam

Posted: 01 Mar 2012 10:17 AM PST

Loo Jo Yee adalah seorang gadis berusia 18 tahun dari etnik Cina di Malaysia. Keluarga Jo Yee merupakan pengikut agama kristian yang kuat. Dan beliau bakal menjadi seorang paderi di sebuah gereja. Disebabkan itu, keluarga beliau sangat bantah hingga menganggap masuk Islam adalah sangat menghinakan bagi keluarganya.

Gambar: Loo Jo Yee ketika ditemubual di TV Al-Hijrah

Loo Jo Yee sebenarnya telah memeluk Islam ketika masih berusia 17 tahun. Disebabkan di Malaysia mempunyai undang-undang untuk memeluk agama Islam bermula umur 18 tahun sahaja, beliau terpaksa menangguhkan dulu permohonan tersebut sehingga umurnya mencecah usia 18 tahun sekarang.

Beliau tiada nama Islam kerana sekarang ini, seseorang muallaf sudah tidak perlu menukar nama kepada nama Islam, dan hanya perlu ber'binti'kan kepada Abdullah serta tak perlu tukar bangsa. Maka namanya kekal Loo Jo Yee binti Abdullah.

Loo Jo Yee mendapat hidayah melalui dua peristiwa yang menarik.

1. Jo Yee mempunyai ramai rakan-rakan yang beragama Islam. Mereka telah berdebat tentang agama masing-masing. Ketika itu, beliau bermatlamat untuk membawa rakan-rakan Islam memeluk agama Kristian. Namun, untuk berdebat dengan rakan-rakan, beliau telah mengkaji Al-Quran, membaca kisah Nabi Muhammad s.a.w dan mengkaji kemunculan Islam untuk mencari kelemahan Islam.

Semakin beliau mengkaji, semakin lama beliau mula tertarik dengan ajaran Islam.

Beliau sendiri mengaku bahawa di dalam Bible banyak perkara yang telah diolah hingga menyimpang dari perkara sebenar. Oleh itu, Jo Yee mengkaji Islam dengan lebih mendalam untuk mencari perkara yang sebenar. Dengan itu, beliau telah mendapat ketenangan jiwa ketika membaca Al-Quran. Itu adalah hidayah pertama Loo Jo Yee.

2. Jo Yee pernah disyaki menghidap penyakit thyroid di bahagian leher. Doktor mengesahkan 90% besar kemungkinan adalah penyakit tersebut. Beliau merasakan ini adalah penamat bagi kehidupan beliau walaupun masih muda. Rakan-rakan Islam Jo Yee banyak memberi galakkan kepada beliau untuk cuba memohon doa kepada Allah Taala.

Beliau cuba dengan menadah tangan, menangis dan hanya berserah kepada Allah.

Keesokan harinya, ketika beliau menjalani medical check-up, doktor mengesahkan penyakit itu bukan kanser. Disebabkan itu, beliau yakin dengan kuasa Allah taala dan beliau terus mengucap 2 kalimah syahadah serta-merta. Subhanallah.. Allahuakhbar!

Selepas bergelar muallaf, banyak dugaan yang Jo Yee terpaksa terima. Beliau dipulau rakan-rakan dan keluarga tercinta. Tapi, beliau sangat bersyukur kerana mendapat keluarga angkat di Ipoh yang mengambil berat terhadap beliau. Beliau juga merasa terharu kerana telah dipilih Allah untuk mendapat hidayah ketika berumur 17 tahun, sedangkan remaja yang seusia beliau sibuk bersuka-ria hingga jauh tersasar. Jo Yee berharap selepas ini dia berpeluang untuk berdakwah kepada remaja-rakan yang seusia dengan cara tersendiri.

* disunting dan dipetik dari laman KBSB.
GE13 bell tolls: SANTA NAJIB abolished TWO tolls!

Posted: 01 Mar 2012 07:11 AM PST

Published: Thursday March 1, 2012 MYT 6:25:00 PM
Updated: Thursday March 1, 2012 MYT 9:51:31 PM

PM: 2 tolls along Cheras - Kajang highway to be abolished midnight

By WANI MUTHIAH

Will the Cheras-Kajang folk be deceived by the pre-election goodies?


Sedia untuk semua kemungkinan

Posted: 01 Mar 2012 07:04 AM PST

28 Februari 2012, Sinar Harian
Oleh Nurul Izzah Anwar

Kejutan hanya untuk yang tidak tidak menjangka sesuatu akan berlaku di luar dugaan dan dalam politik, tidak ada mustahil. Segala yang mungkin pasti berlaku dan yang hanya 'mengejutkan' rakyat adalah 'waktu' dipilih untuk sesuatu berlaku, menyebabkan ada tersalah sangka dan tersilap jangka.

Tetapi untuk ahli politik, adalah lumrah bersedia untuk semua kemungkinan, termasuk apa yang dipopularkan suatu ketika dahulu – dengan perkataan dibahasa Inggeriskan iaitu perkara yang 'un-sangka-rable'.

Siapa sangka setelah hampir empat tahun berlalu sejak 2008 perkara yang 'un-sangka-rable' berlaku, iaitu 'tsunami politik' yang menghakis kekebalan majoriti dua pertiga BN di Parlimen, kembalinya lima negeri termasuk Wilayah Persekutuan ke tangan rakyat dan kemenangan Pilihan Raya Kecil Permatang Pauh yang memungkinkan pelantikan Ketua Pembangkang baru?

Siapa sangka akibat hasil 'tsunami politik' pilihan raya ke-12 mencetuskan tindak balas BN yang berbilang serampang penuh konspirasi – pelantikan perdana menteri baru, episod fitnah dua dengan tuduhan salah laku terhadap Anwar Ibrahim dan rampasan kuasa negeri Perak?

Siapa sangka suara rakyat Bersih 2.0 pada 9 Julai 2011, walaupun ditentang dengan kuku besi, telah mencipta lembaran baru kuasa rakyat di mana Jawatankuasa Terpilih Parlimen Reformasi Pilihan raya terbentuk dan satu rang undang-undang Perhimpunan Awam secara segera dan terburu-buru diluluskan?

Siapa sangka gagasan Pakatan Rakyat yang perjuang berbagai isu dengan mengeluarkan pelbagai dasar demi rakyat akan ditiru perdana menteri seperti saranan Reformasi Politik dan Pemulihan Demokrasi, termasuk – Penghapusan Deklarasi Darurat, ISA, Auku, PPPA – dan belanjawan alternatif 2012?

Siapa sangka isu 'barang naik' yang telah sekian lama didukung Pakatan Rakyat telah memaksa BN melahirkan berbagai skim kaya akronim seperti KRIM, PRIMA dan BRIM yang dengan jelas – mengaku kebenaran analisa Pakatan Rakyat bahawa rakyat bertambah miskin akibat dasar-dasar ekonomi BN yang anti-rakyat seperti penswastaan berat sebelah, ketirisan wang keluar negara sebanyak RM1 trilion, kegagalan implementasi DEB, korupsi di peringkat tertinggi dan monopoli perniagaan?

Siapa sangka pihak berkuasa terpaksa mengaku apa yang sekian lama disebutkan oleh Pakatan Rakyat bahawa takrif pendapatan isi rumah miskin yang digunakan BN, iaitu RM800 sebulan terlalu rendah dan salah?

Siapa sangka 'Tawaran Jingga' yang berpaksikan empat tawaran utama bagi 'Bersihkan Malaysia' – Pelaksanaan Federalisme Tulen untuk kembalikan kuasa dan hak kepada semua negeri, Reformasi Felda demi kesejahteraan peneroka, Memperkasakan Perkhidmatan Awam sebagai penggerak pembangunan negara dan Polisi Anti-Monopoli untuk kurangkan kos sara hidup rakyat akan menggegarkan Putrajaya?

Siapa sangka susulan 9 Januari 2012 bawa kepada rayuan Peguam Negara untuk mengetepikan penghakiman yang mendapati Anwar tidak bersalah dalam kes Fitnah 2 diteruskan – manakala rayuan melibatkan Razak Baginda dalam perbicaraan pembunuhan Altantuya tidak dibuat – hanya membuktikan laungan awal oleh perdana menteri tentang kebebasan institusi kehakiman tidak benar?

Siapa sangka di negeri lahirnya Umno yang dikatakan parti nasionalis beradab dan beradat telah berlaku peristiwa baling batu rosakkan kereta ketua pembangkang hanya meyakinkan kita memang benar budaya 'baling batu sorok tangan' adalah teras perwatakan Umno yang semakin berasa terancam dengan tuntutan reformasi rakyat?

Siapa sangka dua pemimpin parti MCA dan DAP berbahasa Tionghoa berani berdebat secara langsung di kaca TV, sebaliknya seorang pemimpin parti Melayu terbesar yang pernah berucap tidak pernah 'gentar' dengan sesiapa pula mengelak berdebat dengan ketua pembangkang?

Siapa sangka tawaran alternatif Pakatan Rakyat kepada rakyat yang menduduki flat kos rendah diberikan pilihan melalui skim Pembiayaan dua peratus seperti NFC atau konsep Sewa Hingga Milik Tanpa Faedah berbanding tawaran kerajaan dengan pinjaman dari sumber KWSP dengan kadar 6.5 peratus langsung tidak diendahkan oleh menteri?

Siapa sangka Pakatan Rakyat yang sudah teruji dengan liku-liku perjuangannya, sudah membuktikan kemampuan merangka dasar dan dengan izin Maha Esa, sudah bersedia memerintah di Kerajaan Pusat jika dipilih rakyat, akan diberikan laluan mudah oleh Umno?

Jadi, janganlah kita putus harap, terus istiqamah bersih nama Malaysia dan bebaskan minda serta jiwa kerana apa yang kehidupan dan politik ajar kita adalah – semua itu mungkin walaupun 'un-sangka-rable'.


Syair Yang Membuatkan Imam Ahmad Menangis

Posted: 01 Mar 2012 06:09 AM PST


[WASPADA] Hampir Diperdaya Oleh Kenalan Facebook

Posted: 01 Mar 2012 07:31 AM PST

Jerat cinta Aisha Saeed'

KUANTAN - Seorang penjawat awam hampir diperdaya seorang kenalan wanita yang dikenalinya me lalui laman sosial awal Februari lalu.

Menggunakan nama 'Aisha Saeed', wanita kacukan Sabah dan dia memperkenalkan diri sebagai Pengurus Pemasaran yang bertugas di England.

Sulaiman (bukan nama sebenar), 45, berkata, dia berkenalan wanita yang menggunakan nama 'Aisha Saeeda', mengaku anak kacukan Sabah dan memperkenalkan diri sebagai Pengurus Pemasaran yang bertugas di England, melalui laman sosial, Facebook.

Menurutnya, selepas tiga hari berbalas pesanan melalui laman sosial tersebut, Aisha memberitahunya dia berminat bercuti ke Malaysia selama dua minggu.

"Melalui pesanan itu, dia memberitahu mahu menghantar bungkusan hadiah kepada saya sebagai tanda persahabatan.

"Saya dimaklumkan bungkusan tersebut mengandungi wang tunai 100,000 pound, bunga, telefon blackberry, t-shit Manchester United, jam tangan dan komputer riba jenama Hp," katanya kepada Sinar Harian.

Sulaiman berkata, ketika itu dia sudah mula mencurigai tindakan wanita itu, namun tetap mengikut rentak untuk melihat sejauh mana penipuan dibuat.

Katanya, Aisha memaklumkan sebahagian wang tunai daripada 100,000 pound iaitu 40,000 pound digunakan sebagai deposit untuk bayaran penginapan, manakala 60,000 pound untuk perbelanjaan ketika berada di Malaysia.

"Bagaimanapun, pada minggu lalu, saya menerima panggilan daripada seorang lelaki yang mendakwa dirinya daripada syarikat penghantaran barangan.

"Dia memaklumkan kepada saya bahawa bungkusan dihantar atas nama saya sudah tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA)," katanya.

Namun begitu, disebabkan bungkusan melebihi berat yang ditetapkan, dia diminta membayar RM2,500 supaya bungkusan itu dapat dikeluarkan daripada Kastam Diraja Malaysia.

"Lelaki tersebut mendesak saya supaya memasukkan duit ke dalam nombor akaun yang diberikan bagi memudahkan urusan.

"Saya menjadi lebih curiga dan hairan apabila nama pemilik akaun itu adalah 'Daud Musa' dalam masa sama cuba melengah-lengahkan perkara tersebut, tetapi Aisha menghantar pesanan melalui Facebook kepada saya dan merayu supaya menjelaskan bayaran tersebut malah, berjanji akan membayar semula kepada saya sebanyak dua kali ganda.

"Dia juga cuba menelefon saya sebanyak tujuh kali pada hari yang sama, tetapi saya tidak menjawabnya kerana mula sedar tentang penipuan tersebut," katanya.

Sulaiman berkata, dia membalas pesanan dihantar dan memberitahu tidak percaya helah wanita itu.

"Selepas itu, dia tidak lagi menghubungi saya, malah akaunnya juga sudah tidak aktif lagi.

"Saya harap, mereka di luar sana lebih berwaspada apabila 'didekati' lelaki atau wanita yang mahu menawarkan sesuatu yang tidak masuk akal seperti itu," katanya. -SH


Hot & roll: Wholesome tasty treats that aren't filling!

Posted: 01 Mar 2012 06:01 AM PST

 Tried the 'Chicken Floss' Hot & Roll @ the University Hospital.
Tasty yes but not filling.


Tu Dia - Lantik Soi Lek jadi 'Presiden Umno', Mahathir dicabar

Posted: 01 Mar 2012 05:11 AM PST

Shah Alam – Penasihat DAP, Lim Kit Siang mahu bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad, yang disifatkannya sebagai "lidah bercadang" agar menamakan Presiden MCA, Datuk Seri Dr Chua Soi Lek sebagai Presiden Umno.

"Ada dicadangkan agar respons kepada cadangan Tun Dr Mahathir bahawa saya sepatutnya dijadikan Presiden Pas, adalah sama ada Mahathir akan mengesyorkan agar Datuk Seri Chua Soi Lek menjadi Presiden Umno," katanya.

Beliau berkata demikian ketika mengulas kenyataan Dr Mahathir ekoran Ahli Jawatankuasa Pas Pusat, Dr Dzulkefly Ahmad yang bersetuju jawatan Timbalan Presiden Pas dipegang oleh bukan Islam jika ada tuntutan dan keperluan.

"Apapun, kenyataan Dr Mahathir yang mengatakan semua 'Tun serta anak dan cucu' mereka perlu disiasat ekoran dakwaan negara kehilangan RM100 bilion sepanjang 22 tahun pemerintahannya lebih menarik perhatian saya," katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Ahli Parlimen veteran ini berkata, semua Tun dari zaman Dr Mahathir seharusnya bersuara sama ada mereka bersedia menyokong penyiasatan penuh kehilangan wang ini sepanjang pemerintahan Perdana Menteri ke empat.

"Biarlah (bekas Perdana Menteri) Tun Abdullah Ahmad Badawi, Tun Musa Hitam, Tun Daim Zainuddin, Tun Ling Liong Sik dan Tun Lim Keng Yaik bersuara sama ada menyokong atau tidak (penyiasatan ini)," katanya.

Kit Siang yang juga Ahli Parlimen Ipoh Timur turut mempersoalkan kenyataan Dr Mahathir sama ada ia melibatkan semua bekas Perdana Menteri termasuk anak mereka yang memegang jawatan dalam kerajaan sekarang.

"Biarlah Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein bercakap dan menjelaskan perkara ini, mereka berdua anak Perdana Menteri kedua dan ketiga," katanya.

Jelas Kit Siang lagi, dengan kenyataan Dr Mahathir itu, adakah beliau benar-benar sudah bersedia disiasat bersama-sama dengan semua berpangkat Tun serta anak dan cucu mereka.

"Tun serta anak dan cucu yang lain tidak akan sesekali bersetuju dengan sebarang penyiasatan penuh yang dicadangkan ini. Jadi adakah Dr Mahathir terlalu yakin bahawa beliau akan memperoleh kekebalan dan sewenang-wenangnya bebas dari dakwaan kehilangan RM100 bilion ini?" katanya.


Myanmar Muslims’ Islamic roots and the story of the last Mughal ruler

Posted: 01 Mar 2012 03:00 AM PST

Source: BAHADUR SHAH ZAFAR His Last Days in Burma By: DR. SYED AHMED in Radiance viewsweekly

Abu Zafar Sirajuddin Muhammad Bahadur Shah, popularly known as Bahadur Shah Zafar, the last Mughal ruler, was the eldest son of Mughal Emperor Akbar Shah II, born to his Hindu wife Lalbai in 1775. Bahadur Shah was born when the British were still a modest coastal power in India. He ascended the Mughal throne in 1837 at the age of 62.
Bahadur Shah was a ruler with wide interest. William Dalrymple (The Last Mughal, 2006), describes him as "a calligrapher, Sufi, theologian, patron of paintings of miniatures, creator of gardens and a very serious mystical poet…" Interestingly, many remember him for his Urdu poetry more than for his role in the great uprising of 1857. He wrote poetry using Zafar, meaning 'victory' as the pen-name (takhallus). A large collection of his poetry was compiled later under the title Kulliyat-i Zafar. Bahadur Shah's reign of 20 years (1837-1857) was regarded as the most 'creative period' of the Urdu literature. During his reign Delhi College was the centre of what historians call "the Delhi Renaissance." He patronised many men of learning. Renowned Urdu poets Ghalib, Dagh, Momin and Zauq were his contemporaries.
Bahadur Shah was also known for his secular ideals. Once a year he made a trip to Mehrauli and paid his tribute at Jog Maya temple and dargah of the renowned Chisti saint Khwaja Bhakhtiyar Kaki. Prof. Mushirul Hasan, a well-known historian and former Vice-Chancellor of Jamia Milia Islamia writes, "Under him Hindu-Muslim unity found a powerful expression. Zafar also led the 'first expression of anti-colonial movement in which Hindus and Muslims were united as people of Hindustan.' He also banned cow slaughter, encouraged Hindu festivals like Ramlila and Holi."
THE GREAT UPRISING
Bahadur Shah was 82 years old and in poor health when the revolting sepoys from Meerut stormed into the palace on 11 May 1857. According to William Dalrymple, sepoys and cavalrymen from Meerut numbering 300 rode into Delhi in the morning and massacred Christian men, women and children they could find in the city, and proclaimed Bahadur Shah as their leader and emperor. Bahadur Shah gave his blessings to the sepoys.
A.G. Noorani writes in his book Indian Political Trails 1775-1947, "Bahadur Shah was the one around whom both the communities rallied as a symbol of revolt and unity…In him have still been cantered the hopes and aspirations of millions. They have looked upon him as the source of honour, and, more than this, he has proved the rallying point not only to Muhammadans, but to thousands of others with whom it was supposed no bond of fanatical union could possibly be established."
The outbreak started in Meerut and Barrackpur from January to May 1857, and then spread to Lucknow, Allahabad, Ghaziabad, Delhi, Allahabad, Kanpur, Jhansi, Gwalior, Bareilly, Madras, Bombay, and several places in Punjab. Leaders like Nana Sahib, Tantia Tope, Bhakt Khan, Azimullah Khan, Rani Laxmi Bai, Begum Hazrat Mahal, Kunwar Singh, Maulvi Ahmadullah, Bahadur Khan, Rao Tula Ram and Raja Nahar Singh of Punjab led the local uprisings.
Within four months the uprising was crushed by the British with a strong hand. Poets and princes, Ulema and merchants, Sufis and scholars were hunted down and hanged. Palaces, mosques, shrines, gardens and houses of Mughal Delhi were destroyed. The properties of the Muslims were confiscated. All the leaders of the uprising were either killed or drove out of India.
Bahadur Shah surrendered on 21 Sept. 1857. The next day, Major William Hodson set out to Humayun Tomb to arrest his sons, Mirza Mughal and Mirza Khizr Sultan, and his grandson, Mirza Abu Bakr. Hodson took the princes to Sher Shah Suri's outpost, then known as Kabuli Darwaza/Lal Darwaza. They were stripped naked and shot. Since the incident the outpost came to be known as Khooni Darwaza. Hodson paid the price for his misdeeds. A few months after the shoot-out, he was killed at Begum Kothi in Lucknow on 11 Mar. 1858.
With the arrest of Bahadur Shah the four centuries of Mughal rule in India came to an end and the Mughal emperor was made a prisoner. He was brought to the walled city and kept under house arrest. Sadly, the poet was not given even a pen to write while in captivity. He scribbled some of his last verses on the wall with a burnt stick.
HIS LAST DAYS IN BURMA
Bahadur Shah's trail began on 27 Jan. 1858 and ended on 9 Mar. 1958. The trail recommended the transportation of Bahadur Shah to Burma. In Oct 1858, Bahadur Shah accompanied by his wife Zinat Mahal and 2 sons Mirza Jiwan Bhakt and Mirza Shah Abbas and daughter-in-law Shah Zamani Begum (wife of Jawan Bhakt), who all chose to follow the emperor departed from Delhi for Calcutta (now Kolkata), where they were placed on board a warship called Magara and taken to Rangoon.
In Burma, British Commissioner Captain H. Nelson Davies received Bahadur Shah and his family. The family was then lodged in a quarter near the Shwe Dagon Pagoda under the supervision of Nelson Davies. The family was provided four rooms each of 16 ft. sq., one allotted for Bahadur Shah, another for Jawan Bhakt and his wife Zamani Begum, the rest for Zinat Mahal and Shah Abbas. Pen, ink, paper were completely forbidden. The family was provided four Indian attendants (a chaprasi, water carrier, washer-man and a sweeper).
Bahadur Shah died on Nov. 7, 1862 at the ripe old age of 87. Fearing another revolt, the last rites of the emperor was performed without informing anyone. The funeral prayer was performed by an old Maulana along with the two princes. After a week Nelson Davies informed the higher officials in London about the death of the Emperor.
He wrote in his letter, "Have since visited the remaining State Prisoners – the scum of the reduced Asiatic harem; found all correct…The death of the ex-king may be said to have no effect on the Mohamedan part of the populace of Rangoon, except perhaps for a few final triumph of Islam. A bamboo fence surrounds the grave, and by the time the fence is worn out, the grass will again have properly covered the spot, and no vestige will remain to distinguish where the last of the Great Mughals rests." The news of the death of Bahadur Shah reached Delhi a fortnight later. Bahadur Shah lamented on the irony of his fate in one of his couplet thus:
Umr-e-daraaz se maang ke laye the char din / Do aarzu mein guzar gaye, do intezar mein / Hai kitna badnasseb Zafar dafn ke liye / Do gaz zameen bhi na mili koo-e-yaar mein. / Na kisii kii ankh ka nur na kisii ke dil ka qarar hun / Jo kisii ke kam na a sake main vo ek musht-e-Gubar hun / Na to main kisii ka habiib hun na to main kisii ka raqiib hun / Jo bigar gaya vo nasiib hun jo ujar gaya vo dayar hun / hamne duniyaa mein aake kyaa dekha / dekhaa jo kucch so Khvaab-saa dekhaa / hai to insaan Khaak kaa putlaa / lekin paanii ka bulbulaa dekhaa.
(I had requested the long life for a life of four days / Two passed by in pining, and two in waiting / How unlucky is Zafar! For burial / Even two yards of land were not to be had, in the land (of the) beloved. / My life gives no ray of light, I bring no solace to heart or eye / Out of dust to dust again, of no use to anyone am I / Barred is the door of the fate for me, bereft of my dear ones am I / The spring of a flower garden ruined /Alas, my autumn wind am I / I came into the world and what did I see? / Whatever I saw was just like a dream / Man is moulded out of clay but / I saw him as a bubble of water.)
It is said that Bahadur Shah marked the site for his own burial inside Zafar Mahal, which was close to the dargah of his much-loved Pir Khwaja Bhaktiyar Kaki.
In 1867 the family of Bahadur Shah was allowed to leave the prison enclosure and to settle elsewhere in the Rangoon cantonment. The long confinement made Shah Zamani Begum, who was just around 10 years old, became seriously ill suffering from extreme depression. She started getting blind. To improve her condition she along with her husband was given another house not far from the Rangoon jail. By 1872 Shah Zamani Begum became completely blind. Mirza Shah Abbas married a girl from Rangoon, a daughter of a local Muslim merchant. His descendants still live in Rangoon today. Zinat Mahal lived on alone, comforting her loneliness with opium. She died in 1886. Her body was buried near her husband's grave. Few years later Mirza Jawan Bakht died of stroke. He was 42.
A delegation of visitors from India visited Burma in 1903 to pay their respects at the burial place of Bahadur Shah. By then, due to long years of neglect, the exact location of the graves of Bahadur Shah and his wife was uncertain. In 1905 the Muslims of Rangoon protested the neglect and demanded that the grave of Bahadur Shah be marked. The British authorities agreed in 1907 and a railing was erected around a supposed site of the grave, and the engraved stone slab marked, "Bahadur Shah, the ex-king of Delhi died at Rangoon Nov. 7th 1862 and was buried near this spot" and "Zinath Mahal wife of Bahadur Shah who died on the 17th June 1886 is also buried near this stone" was placed.
In Feb. 1991 labourers, while digging a drain at the back of the shrine, uncovered the original brick-lined grave of Bahadur Shah. It was found 3 feet under the ground, and about 25 feet away from the supposed shrine. The original shrine, located at 6 Ziwaka Road, Dagon, Rangoon, has over the years become a popular place of pilgrimage for the Burmese Muslims.
Local Muslims regard Bahadur Shah as a powerful sufi saint, and come to seek his blessings and ask for favours. A prayer hall was also constructed in front of the shrine with Indian assistance, which was inaugurated on 15 Dec. 1994. Today the shrine is managed by a trust named Bahadur Shah Zafar Mausoleum Committee. Before the military takeover in Burma, the shrine was managed by a trust set up by the descendants of Bahadur Shah.
The grave has also been a must for Indians visiting Burma. Many politicians and dignitaries not only from India but Pakistan and Bangladesh visited the grave and paid their respect to the Emperor. It is said that Netaji Subhas Chandra Bose started his "Delhi Chalo" campaign in 1942 after paying his respect to the Emperor. Rajiv Gandhi during his official visit to Burma in December 1987 paid his tribute to the grave. He wrote in the visitor's book placed at the grave: "Although you (Bahadur Shah) do not have land in India, you have it here, your name is alive… I pay homage to the memory of the symbol and rallying point of India's first war of independence…that has been won."

 See Also:

 1. Abu Zafar Sirajuddin Muhammad Bahadur Shah Zafar (Urdu: ابو ظفر سِراجُ الْدین محمد بُہادر شاہ ظفر), also known as Bahadur Shah or Bahadur Shah II (Urdu: بہادر شاہ دوم) (October 1775  – 7 November 1862) was the last of the Mughal emperors in India, as well as the last ruler of the Timurid Dynasty.
 2. The Mughal Empire (Persian: شاهان مغول‎ Shāhān-e Moġul; Urdu: مغلیہ سلطنت; self-designation: گوركانى Gūrkānī ),‎[2][3] or Mogul (also Moghul) Empire in traditional English usage, was an imperial power from the Indian Subcontinent.[4] The Mughal emperors were descendants of the Timurids.
 3. The Timurids (Persian: تیموریان‎), self-designated Gurkānī [2][3][4] (Persian: گوركانى‎), were a Persianate,[5][6] Central Asian Sunni Muslim dynasty of Turco-Mongol lineage[6][7][8][9] whose Timurid Empire included the whole of Iran, modern Afghanistan, and modern Uzbekistan, as well as large parts of contemporary Pakistan, North India, Mesopotamia, Anatolia and the Caucasus. It was founded by the militant conqueror Timur (Tamerlane) in the 14th century. The Timurids lost control of most of Persia to the Safavid dynasty in 1501, but members of the dynasty continued to rule parts of Central Asia, sometimes known as the Timurid Emirates. In the 16th century, the Timurid prince Babur, ruler of Ferghana, invaded North India and founded the Mughal Empire.

 4. Timur (Persian: تیمور‎ Timūr, Chagatai: Temür "iron", Turkish: Demir "iron"; 8 April 1336 – 18 February 1405), historically known as Tamerlane[1] in (from Persian: تيمور لنگ‎, Timūr-e Lang, "Timur the Lame"), was a 14th-century conqueror of West, South and Central Asia, and the founder of the Timurid dynasty (1370–1405) in Central Asia, and great-great-grandfather of Babur, the founder of the Mughal Dynasty, which survived as the Mughal Empire in India until 1857

 5. The Delhi Sultanate is a term used to cover five short-lived, Delhi based kingdoms or sultanates, of Turkic origin in medieval India. The sultanates ruled from Delhi between 1206 and 1526, when the last was replaced by the Mughal dynasty. The five dynasties were the Mamluk dynasty (1206–90); the Khilji dynasty (1290–1320); the Tughlaq dynasty (1320–1414); the Sayyid dynasty (1414–51); and the Lodi dynasty (1451–1526).

 6. Urdu (Urdu: اردو, IPA: [ˈʊrd̪u] ( listen); English: /ˈʊərduː/) is a register of the Hindustani language that is identified with Muslims in South Asia. It belongs to the Indo-Aryan branch of the Indo-European family. Urdu is the national language and lingua franca of Pakistan. It is also widely spoken in some regions of India, where it is one of the 22 scheduled languages and an official language of five states. Based on the Khariboli dialect of Delhi, Urdu is derived from Sanskrit and developed under the influence of Persian, Arabic, and Turkic over the course of almost 900 years.[4] It began to take shape in what is now Uttar Pradesh, India during the Delhi Sultanate (1206–1527), and continued to develop under the Mughal Empire (1526–1858). Urdu is mutually intelligible with Standard Hindi (or Hindi-Urdu) spoken in India. Both languages share the same Indic base and are so similar in phonology and grammar that they appear to be one language.[5] The combined population of Hindi and Urdu speakers is the fourth largest in the world.[6]

  Mughals hailed from the Barlas tribe which was of Mongol origin, the tribe had embraced Turkic[7] and Persian culture,[8][9] and resided in Turkestan and Khorasan. Their mother tongue was the Chaghatai language (known to them as Turkī, "Turkic") and they were equally at home in Persian, the lingua franca of the Timurid elite.[10] but after their arrival in the Indian subcontinent, the need to communicate with local inhabitants led to use of Indic languages written in the Persian alphabet, with some literary conventions and vocabulary retained from Persian and Turkic; this eventually became a new standard called Hindustani, which is the direct predecessor of Urdu.[11] Urdu is often contrasted with Hindi. Apart from religious associations, the differences are largely restricted to the standard forms: Standard Urdu is conventionally written in the Nastaliq style of the Persian alphabet and relies heavily on Persian and Arabic as a source for technical and literary vocabulary,[12] whereas Standard Hindi is conventionally written in Devanāgarī and draws on Sanskrit.[13] However, both have large numbers of Persian, Arabic, and Sanskrit words, and most linguists consider them to be two standardized forms of the same language,[14][15] and consider the differences to be sociolinguistic,[16] though a few classify them separately.[17] Mutual intelligibility decreases in literary and specialized contexts which rely on educated vocabulary. Due to religious nationalism since the partition of British India and continued communal tensions, native speakers of both Hindi and Urdu frequently assert them to be completely distinct languages, despite the fact that they generally cannot tell the colloquial languages apart.

 7. Islam in Burma

  The first Muslims arrived in Arakan coast and upward hinterland to Maungdaw when Muhammad al-Hanafiyya, a son of Caliph Ali arrived in Arakan in 680 CE by the Bay of Bengal sea route as he and the companions left Kufa in a chaotic political environment. The tomb of Muhammad al-Hanafiyya (Muhammad Hanifa) and his wife Khaya Pari still exists in a hilltop of Maungdaw.[4] Then Muslims arrived in Burma's Ayeyarwady River delta, on the Tanintharyi coast and in Rakhine in the 9th century, prior to the establishment of the first Burmese empire in 1055 AD by King Anawrahta of Bagan.[5][6][7][8][9][10] These early Muslim settlements and the propagation of Islam were documented by Arab, Persian, European and Chinese travelers of the 9th century.[5][11] Burmese Muslims are the descendants of Muslim peoples who settled and intermarried with the local Burmese ethnic groups.[12][13] Muslims arrived in Burma as traders or settlers,[14] military personnel,[15] and prisoners of war,[15] refugees,[5] and as victims of slavery.[16] However, many early Muslims also held positions of status as royal advisers, royal administrators, port authorities, mayors, and traditional medicine men.[17]

  Persian Muslims arrived in northern Burma on the border with the Chinese region of Yunnan as recorded in the Chronicles of China in 860 AD.[5][18] Burmese Muslims were sometimes called Pathi,[19] a name believed to be derived from Persian. Many settlements in the southern region near present day Thailand were noted for the Muslim populations, in which Muslims often outnumbered the local Buddhists. In one record, Pathein was said to be populated with Pathis,[19] and was ruled by three Indian Muslim Kings in the 13th century.[20][21][22] Arab merchants also arrived in Martaban, Margue, and there were Arab settlements in the present Meik archipelago's mid-western quarters.[23]

  During the reign of the Bagan King, Narathihapate (1255–1286), in the first Sino-Burman war, Kublai Khan's Muslim Tatars invaded the Pagan Kingdom and occupied the area up to Nga Saung Chan. In 1283, Colonel Nasruddin's Turks occupied the area up to Bamaw (Kaungsin).[24] Turk people (Tarek) were called Mongol, Manchuria, Mahamaden or Panthays.[25]

  A Mosque in Mandalay

  The first Muslims had landed in Myanmar (Burma's) Ayeyarwady River delta, Tanintharyi coast and Rakhine as seamen in 9th century, prior to the establishment of the first Myanmar (Burmese) empire in 1055 AD by King Anawrahta of Bagan or Pagan.[26][27][28][29] The dawn of the Muslim settlements and the propagation of Islam was widely documented by the Arab, Persian, European and Chinese travelers of 9th century.[30][31] The current population of Myanmar Muslims are the descendants of Arabs, Persians, Turks, Moors, Indian-Muslims, sheikhs, Pakistanis, Pathans, Bengalis, Chinese Muslims and Malays who settled and intermarried with local Burmese and many ethnic Myanmar groups such as, Rakhine, Shan, Karen, Mon etc.[32][33]

  Muslim diaspora

  The population of the Muslims increased during the British rule of Burma because of new waves of Indian Muslim Immigration.[34] This sharply declined in the years following 1941 as a result of the Indo-Burman Immigration agreement,[35] and was officially stopped following Burma's (Myanmar) independence on 4 January 1948.

  Muslims arrived in Burma as travelers, adventurers, pioneers, sailors, traders,[36] Military Personals (voluntary and mercenary),[37] and a number of them as prisoners of wars.[38] Some were reported to have taken refuge from wars, Monsoon storms and weather, shipwreck [39] and for a number of other circumstances. Some are victims of forced slavery [40] but many of them are professionals and skilled personals such as advisors to the kings and at various ranks of administration whilst others are port-authorities and mayors and traditional medicine men.[41]

  Pathi and Panthays

  Persian Muslims traveled over land, in search of China, and arrived northern Burma at Yunnan (China) border. Their colonies were recorded in Chronicles of China in 860 AD.[42][43] Myanmar Muslims were sometimes called Pathi, and Chinese Muslims are called Panthay.[44] It is widely believed that those names derived from Parsi (Persian). Bago Pegu), Dala, Thanlyin (Syriam), Taninthayi (Tenasserim), Mottama (Martaban), Myeik (Mergui) and Pathein (Bassein) were full of Burmese Muslim settlers and they outnumbered the local Burmese by many times. In one record, Pathein was said to be populated with Pathis. Perhaps Pathein comes from Pathi.[45] And coincidentally, Pathein is still famous for Pathein halawa, a traditional Myanmar Muslim food inherited from northern Indian Muslims. In Kawzar 583 (13th Century), Bassein or Pathein was known as Pathi town under the three Indian Muslim Kings.[46][47][48] Arab merchants arrived Martaban, Margue. Arab settlement in the present Meik's mid-western quarters.[49]

  Panthay

  During Bagan King, Narathihapate, 1255–1286, in the first Sino Burman war, Kublaikhan's Muslim Tatars attacked and occupied up to Nga Saung Chan. Mongols under Kublai Khan invaded the Pagan Kingdom. During this first Sino Burman war in 1283, Colonel Nasruddin's Turks occupied up to Bamaw. (Kaungsin)[24] (Tarek) Turk were called, Mongol, Manchuria, Mahamaden or Panthays.[50] The Chinese General Mah Tu Tu managed the building of a mosque donated by the Yunnanese Muslim king, Sultan Sulaiman, in nineteen century in central Mandalay. The mosque is still maintained in a very good condition. Most of the Myanmar Chinese Muslims are staying around the mosque and it is well known as Panthay Mosque. That area is called Panthay Dan (Panthay Quarters).

 8. History of Islam in China …The History of Islam in China began when four Sahabas- Sa'ad ibn abi Waqqas (b.594-d.674 AD), Wahb Abu Kabcha, Jafar ibn Abu Talib and Jahsh (a father-in-law of Prophet Muhammad)preached in 616/17 and onwards in China after coming from Chittagong-Kamrup-Manipur route after sailing from Abyssinia in 615/16. Sa'ad ibn abi Waqqas later, after conquest of Persia in 636, went with Sa'id ibn Zaid (b.594- d.673 AD), Qais ibn Sa'd (d.682 AD) and Hassan ibn Thabit to China in 637 taking the complete volume of the Quran. Sa'ad ibn abi Waqqas again headed for China for the third time in 650-51 after Caliph Uthman asked him to lead an embassy to China, which the Chinese emperor received warmly.This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Shirley and Marcy

Posted: 01 Mar 2012 02:33 AM PST

A mother was concerned about her kindergarten son, Timmy, walking to school.

He didn't want his mother to walk with him.

She wanted to give him the feeling that he had some independence but yet know that he was safe.

So she had an idea of how to handle it.

She asked a neighbour if she would please follow him to school in the mornings, staying at a distance, so he probably wouldn't notice her.

The neighbour said that since she was up early with her toddler anyway, it would be a good way for them to get some exercise as well, so she agreed.

The next school day, the neighbour and her little girl set out following behind Timmy as he walked to school with another neighbour girl he knew.

She did this for the whole week.

As the two walked and chatted, kicking stones and twigs, Timmy 's little friend noticed the same lady was following them as she seemed to do every day all week.

Finally she said to Timmy,'Have you noticed that lady following us to school all week? Do you know her?'

Timmy nonchalantly replied, 'Yeah, I know who she is.'

The little girl said, 'Well, who is she?'

'That's just Shirley Goodnest ,' Timmy replied, 'and her daughter Marcy ...'

'Shirley Goodnest? Who is she and why is she following us?

'Well,' Timmy explained, 'every night my Mum makes me say the 23rd Psalm with my prayers, 'cuz she worries about me so much.

And in Psalm 23, it says, 'Shirley Goodnest (surely goodness) and Marcy (mercy) shall follow me all the days of my life', so I guess I'll just have to get used to it!'

May Shirley Goodnest and Marcy be with you today and always! :-)

I know you smiled! I sure did, Pass this on and brighten someone's day!

Thanks to Freddie who sent me this post.


Ir Amiruddin Tidak Perlu Layan Surat Phahrolrazi Untuk Tamatkan Isu Kedah

Posted: 01 Mar 2012 03:46 AM PST

Saya tunggu surat Phahrolrazi, jawab Amiruddin

ALOR SETAR - "Saya mahu tunggu dan lihat surat yang dihantar terlebih dahulu sebelum membuat apa-apa komen."

Demikian kata Exco Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Kerja Raya, Bekalan Air, Sumber Air dan Tenaga serta Industri dan Pelaburan, Datuk Ir Amiruddin Hamzah.

Beliau mahu melihat surat yang dihantar oleh Pas Kawasan Kuala Kedah untuk melihat kandungan serta memahami kehendaknya agar tidak tersalah tindakan.

"Saya belum dengar apa-apa mengenai kata dua itu. Mungkin baru lagi kot.

"Tak apalah, saya kena tunggu surat yang dikatakan akan dihantar kepada saya. Selepas melihat surat itu, saya akan jawab," katanya kepada Sinar Harian semalam ketika ditemui selepas menghadiri mesyuarat Exco yang pertama selepas mengangat sumpah terima jawatan kelmarin.

Ir Amiruddin yang juga Timbalan Yang Dipertua Pas Kawasan Kuala Kedah diminta mengulas kata dua Pas Kawasan Kuala Kedah kepadanya semalam kerana didakwa melanggari keputusan mesyuarat jawatankuasa yang diadakan pada 17 Februari lalu.

Yang Dipertuanya, Datuk Ir Phahrolrazi Zawawi berkata, sebaik Amiruddin mengangkat sumpah jawatan Exco kelmarin, tindakannya itu menyalahi keputusan dan Amiruddin diberi dua pilihan dalam tempoh 14 hari.

Amiruddin menganggap perkara itu tidak berbangkit lagi setelah memberi penjelasan kepada jawatakuasa Pas Kuala Kedah mengenai pendiriannya untuk menerima pelantikan semula sebagai Exco.

"Saya sudah beri penjelasan dan ingat semuanya setuju dan menerimanya. Teteapi belrakus ebaliknya.

"Tak Apa lah. Saya kena tunggu surat itu terlebih dahulu. Nanti saya akan maklumkan perkembangannya," katanya.-SH

Ulasan GB

Pada hemat GB, Exco Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Kerja Raya, Bekalan Air, Sumber Air dan Tenaga serta Industri dan Pelaburan, Datuk Ir Amiruddin Hamzah tidak perlu layan surat yang dihantar oleh Pas Kawasan Kuala Kedah.

Ini kerana seperti yang GB telah nyatakan sebelum ini Mesyuarat Jawatankuasa PAS Kawasan untuk menghalang Datuk Ir Amiruddin Hamzah yang juga Timbalan Yang Dipertua Pas kawasan tersebut daripada menerima perlantikan exco bagi negeri Kedah adalah satu keputusan yang ultra vires, kerana tiada di dalam peruntukan mana-mana fasal di dalam Perlembagaan PAS bahawa Jawatankuasa PAS Kawasan boleh bertindak menghalang seseorang dari dilantik apa-apa jawatan di dalam Kerajaan negeri. Keputusan Jawatankuasa Kawasan itu perlu dianggap null and void.

Rujuklah mana-mana peguam paling handal dalam negara, insyaAllah hujjah GB di atas adalah benar.

Apatah lagi keputusan PAS Kawasan kedah itu merupakaan penghinaan kepada missi PAS Pusat yang telah mengamanahkan Naib Presiden, Tn Hj Salehuddin Ayub untuk menyelesaikan kemelut perlantikan exco PAS Kedah yang kini telah pun siap dengan formula untuk dibentang kepada PAS Pusat.

Setelah mereka menjaja keburukan Pesuruhjaya PAS Kedah yang juga Menteri Besar Kedah, kini mereka mengambil langkah yang paling kotor untuk menghalang Timbalan Yang Dipertua PAS Kawasan untuk dilantik menjadi exco.

Seperti yang GB utarakan juga sebelum ini, sepatutnya pihak PAS Kuala Kedah khususnya Yang dipertuanya, Phahrolrazi, bersikap redha dan akur dengan perlantikan MB Kedah yang telah melantik Datuk Ir Amiruddin kerana ia adalah hak prerogatif seorang Menteri Besar.

Tetapi malangnya untuk meneruskan agenda pertama mereka yang tidak kesampaian, mereka beralih untuk memberikan tekanan kepada pihak lain supaya tujuan mereka "mengguling" MB Kedah yang sedia ada untuk menobatkan Phahrolrazi itu tercapai. Hanya seorang yang mengikutinya, Dr.Ismail Salleh, sementara yang lain tidak.

Untuk menamatkan kemelut Kedah ini, langkah wajar bagi Ir Amiruddin yang lebih dikenali oleh ahli-ahli PAS satu negara daripada seorang lagi Ir itu, adalah lebih utama, suratnya itu tidak dilayan FULLSTOP


p/s ada blogger cuba menyindir kononnya blogger PR tak matang. Macamlah depa tu matang sangat. Kalau kail panjang sejengkal, janganlah lautan dalam hendak diduga... maaflah bukan takbur tapi kenyataannya ialah kebenaran dan keadilan itu perlu diletakkan ditempatnya yang hakiki. Kalau setakat mengejar ranking, BLOG GB sudah dikenali sebelum wujud isu kedah lagi!

Bila mereka dah tak boleh jawab hujjah-hujjah GB untuk mereka burukkan MB Kedah, dikatanya isu ini isu kecil, diumpamakan mereka hendak menyapu sampah-sampah yang mereka sendiri lakukan ke bawah karpet adanya.

Samalah macam dulu sewaktu GB menentang UG dan Hassan Ali. Ramai yang tuduh GB macam-macam, tetapi kesudahannya, Alhamdulillah, Allah membuktikan GB di pihak yang benar.

Justeru itu, biar Si Luncai itu terjun dengan labu-labunya.
GB tetap menulis untuk kebenaran dan keadilan.


Laporan sebelum ini
klik untuk baca

Tai Lok Mee/KL-Style Hokkien Mee At Jalan Dato Kramat

Posted: 01 Mar 2012 12:50 AM PST

Tai Lok Mee/KL-Style Hokkien Mee At Dato Keramat Road (Jalan Dato Keramat) – Kuala Lumpur-style (KL-style) of Hokkien Mee is different from our Penang's version. Our Hokkien Mee is actually KL's prawn mee, which is a soup-based noodle with spicy taste and strong prawn aroma in it. However, KL-style Hokkien Mee is what people call the Tai Lok Mee, a thick noodle fried with black soy sauce, pork lard, some shrimp and meat.

Tai Lok Mee tasted salty a bit and good especially when there's lots of pork lard in it. I went to a coffee shop (kopitiam) on Jalan Dato Kramat to eat Tai Lok Mee for lunch yesterday. The stall is located in the coffee shop named Tong Hooi, located right beside of Federal Restaurant. Besides frying tai lok mee, the stall also serves Char Hor Fun. This kind of Tai Lok Mee + Char Hor Fun stall is very common in Kuala Lumpur and Klang Valley.

A plate of Tai Lok Mee costs RM4.50, which is a standard Kuala Lumpur's price. Overall, it's kinda good, the pork lard smells yummy and it's not over salty.

Tai Lok Mee/KL-Style Hokkien Mee At Dato Keramat Road

Tai Lok Mee/KL-Style Hokkien Mee At Dato Keramat Road

Tai Lok Mee/KL-Style Hokkien Mee At Dato Keramat Road

Tai Lok Mee/KL-Style Hokkien Mee At Dato Keramat Road

Do you like KL-style Hokkien Mee / Tai Lok Mee? =)

Tai Lok Mee / KL-Style Hokkien Mee @ Tong Hooi Coffee Shop

Jalan Dato Kramat, Penang.

Business Hours: 12pm-9pm, closes on Tuesday.


View Shiok Or Not : Food Map in a larger map


Software And Services Great Product 27

Posted: 01 Mar 2012 01:08 AM PST

Co Reg Master Recently Revamped, Higher Converting Sales Page. Great Backend For Almost Any IM Product. Bewirb Suchmaschinenoptimierte Verkaufsseiten Endlich Gibt Es Verkaufsseitenlayouts Fuer Wordpress D. Wirklich Verkaufen, Da Sie Vom Erfolgreichen Internetmarketer Und Nicht Von Einem Webdesigner Erstellt Wurden. 24 Erfolgserprobte Landingpage Wordpress Themes. Umfangreiches


Software And Services Great Product 29

Posted: 01 Mar 2012 01:08 AM PST

Recurring Commissions! Build Your Own Website Easy In Minutes! Easy Website Builder Application Allows You To Build, Design, & Publish Your Own Website To The Internet In Minutes! Over 1,000 Template Designs Available! Free Website Hosting With Every Account! Earn Monthly & Yearly Commissions! Relaxingmusicsource.com: Convert For Cheap Huge Forgotten Niche Converts Like Crazy- $18 A Sale!


Software And Services Great Product 31

Posted: 01 Mar 2012 01:08 AM PST

New* Fast PC Secrets - Eliminate Slow Computer Problems 13 Vids Computer Running Slow? Learn How To Double Your Computer Speed, Eliminate Crashes And Freeze-ups. Remove Spyware, Adware, Viruses & Clean Up Your Registry. Multimedia Course With 13 Videos & 13 Pdfs, 2 Bonus Vids. Go To - www.fastpcsecrets.com/affiliates Bill Of Sale Center Bill Of Sale Forms For States. Bill Of Sale Forms


Software And Services Great Product 33

Posted: 01 Mar 2012 01:07 AM PST

Spyrecon We Allow You To Easily Monitor A Computer From Any Location. Do You Really Know What Your Family Members Do Online? Spyrecon Can Do Anything From Secretly Reading Someone's Private Instant Messenger Conversations To Finding Out Their Email Passwords. Bidrivals Buddy - #1 Rated Software For Bidrivals Help Promote The Hottest Bidrivals Product On The Market. Bidrivals Buddy Is The


Software And Services Great Product 35

Posted: 01 Mar 2012 01:07 AM PST

Public Domain Expert Toolbar Finding Public Domain Works Just Got Easy. Search 25 Online Databases. Access 450-plus Categorized Pd-related Sites And More! Ebookcoverspro.com - Create Ecovers Instantly - 75% Commissions Ebookcoverspro Is A Service Allowing Users To Easily With Point And Click Software To Create Ecovers And 3d Ecovers. 75% Commissions. Make Sure You Visit Our Landing Page To


Software And Services Great Product 37

Posted: 01 Mar 2012 01:06 AM PST

Crea Tu Propia Web De Peliculas O Videos Online - Uteli Theme Uteli Es Un Theme Para Wordpress Que Permite A Los Usuarios, A Crear Sitios Profesionales De Videos O Peliculas Online Sin Restricciones De Calidad Profesional, Sin Conocimientos De Programacion. El Theme Viene Con Una Guia Multimedia. 100% Espanol. The Client Angel Don't Keep Struggling To Keep The Clients You Get Coming Back


Software And Services Great Product 39

Posted: 01 Mar 2012 01:06 AM PST

Scheduler123 : Affordable Excel-based Production Scheduling System. Excel-based Production Scheduling System. Affordable Capable-to-promise Solution For Growing Made-to-order Manufacturing. Flexible Gantt Chart With Powerful Visual Control. Empower Scheduler To Meet On Time Delivery Kpi And Retain Loyalty Customers. Imslave Seo Automation Suite Imslave Is A Suite Of Seo Marketing Tools To


Software And Services Great Product 41

Posted: 01 Mar 2012 01:05 AM PST

The One And Only Facebook Program This Is A Facebook Program To Help People Build Their Facebooks Quickly And Easily. Many Of Us Know A Relative That Needs To Have A Facebook But Needs A Little Help Getting Started. With Our Program Its Easy And Fast. 70% Commission And 30% Recurring For A Game Changing Product Imaging You Could Display Every Single Customer A Individual Salespage Which


No comments: