Sunday, August 19, 2012

Keeping an eye on the MCMC

Keeping an eye on the MCMC


Keeping an eye on the MCMC

Posted: 19 Aug 2012 09:56 AM PDT

The MCMC recently called for a new tender for supply and distribution of the 1Malaysia notebook. If I am not wrong, that was the fourth time such a tender was opened to potential contractors.

Its a good move by the Commission and Ministry of Information, Communication and Culture in feeding the public, especially those in the rural areas with state-of-the-art IT facility.

However, it depends solely on the access either set up by Telekom Malaysia or providers like Celcom, Maxis or DiGi.

I dont want to discuss the connectivity issue here. My concern is how bidders for the Phase 4 contract be selected via a transparent procedure that will hinder those with 'internal connection' with MCMC bosses and the ministry from securing the biggest chunk of it.

More than a year ago, I posted a series of stories about how a Special Officer secured almost one third of the number of notebook for distribution under six different companies.

The MACC conducted an investigation and confirmed his part in the deal, which made him a millionaire overnight.

However, despite strong evidence, the investigation stopped abruptly and the officer in charge was transfered to another task. I believe there was a cover up and that Special Officer who got a Datukship last year, is now 'inside' the MCMC.

Cronyism is at its worst, it seems, not only at MCMC but everywhere. Nevertheless, I am glad that the contract of the few senior officials will end soon, hoping for a more honest people to take over from them.

Yes, with some contacts within, I will dig into the Commission to find out any irregularity to the contract award, and if I get the proof, I swear that those people involved will shit in their pant!

To the MACC, you better execute them this time or I will take you to task for walking around with your big mouth but small balls!


State aid brings festive cheer to housewife

Posted: 19 Aug 2012 09:05 AM PDT


Wednesday August 15, 2012

State aid brings festive cheer to housewife


HOUSEWIFE Habibah Ibrahim was thankful to receive the RM100 aid for single mothers from the Penang Government, in time to buy necessary groceries for Hari Raya Aidilfitri.

Habibah, 53, a mother of six, said she had not bought anything yet for the celebrations just around the corner.

She was among 20 single mothers who received the aid at a 'buka puasa' event at Block B of the Kampung Melayu low-cost flats in Air Itam, Penang, on Sunday.

The ceremony also saw 27 beneficiaries of the elderly who had died receiving the one- off financial aid of RM1,000 each.

Among those who collected the sum was retired teacher S. Dhana Lakshimi, 86, whose younger sister passed away in April.

Air Itam assemblyman Wong Hon Wai said that some 1,800 Year One, Year Four, Form One and Form Four students in the Air Itam constituency had registered for the Golden Student or Pelajar Emas programme since April.

"We expect to register at least 2,000 students after registration closes on Aug 31," he said.

"Parents can register their children for the programme at the Golden Student or Pelajar Emas counter at Kampung Melayu Pasar Ramadan from Monday to Friday (5pm to 6.30pm).

"They can also go to my service centre in Jalan Balik Pulau, Air Itam, from Monday to Friday (9am to 5pm).

"They have to bring along the identity cards of the parents and the student, and birth certificate of the student to register."


Kereta BMW Pengacara Imam Muda Langgar Lori dan Nyaris Maut

Posted: 19 Aug 2012 09:42 AM PDT

Petaling Jaya: Pengacara Imam Muda musim kedua (IM2), Dzulkarnain Hamzah atau ustaz Dzul terlibat dalam satu kemalangan jalan raya di Sepang, Selangor ketika dalam perjalanan untuk mengadakan ceramah di Port Dickson, Negeri Sembilan, Sabtu lalu.

Dalam kejadian yang berlaku kira-kira pukul 2.30 petang itu, ustaz Dzul mengalami kecederaan pada bahagian muka dan lutut kiri apabila kereta BMW 5 Siri yang dipandunya bertembung dengan sebuah lori membawa muatan kelapa sawit.

Dzul yang dihubungi mStar Online di sini, Selasa berkata, semasa kejadian dia baru selesai mengadakan ceramah pertamanya di Subang Bistari dekat sini dan ingin ke Port Dickson melalui laluan di Sepang.

"Semasa saya tiba di satu laluan di Sepang itu, saya ingin memotong sebuah lori muatan kepala sawit. Malangnya pada waktu itu juga lori berkenaan membelok ke kanan tanpa memberikan lampu isyarat menyebabkan kenderaan saya merempuhnya," katanya.

Disebabkan kejadian itu, ustaz Dzull tidak sedarkan diri sehinggalah ketika dirawat di Hospital Putrajaya.

Katanya, kemalangan itu menyebabkan dia mengalami kecederaan pada bahagian muka dan lutut kirinya.

"Saya terpaksa menerima 12 jahitan pada bahagian lutut serta lapan jahitan pada bahagian dalam mulut termasuk bibir. Alhamdulillah, tiada kecederaan dalaman semasa imbasan x-ray dibuat oleh doktor," jelasnya.

Dia yang trauma dengan kejadian itu memberitahu, kemalangan tersebut menyebabkan bahagian depan sebelah penumpang keretanya remuk selepas terperosok dalam perut lori berkenaan.

"Saya juga bersyukur kerana hanya saya sahaja di dalam kereta berkenaan," katanya.

Berikutan itu dia terpaksa berehat untuk mengacarakan rancangan Iman Muda 2 sehinggalah benar-benar pulih sepenuhnya.

Sementara itu Pengurus Saluran Astro Oasis, Izelan Basar berkata, tempat ustaz Dzull akan digantikan sementara oleh pelakon Fahrin Ahmad.

Pada Jumaat ini, rakaman peringkat separuh akhir rancangan tersebut akan disiarkan bermula pukul 9 malam menerusi saluran Astro Oasis (saluran 106) yang dilakukan di Masjid Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur. -mstar


Holiday Humour

Posted: 19 Aug 2012 07:38 AM PDT

A family was supposed to stay the night at a hotel, but there was a screw-up with the rooms,
so Grandpa had to sleep in the same bed as the 15-year old grandson.

In the middle of the night Grandpa woke up and shouted: "Quick! Get me a woman, Fast!!"

The grandson moaned: "Please, Grandpa, calm down. First, it's three o'clock in the morning, and you'll never find a woman at this hour.

Second, you're 82 years old, and third, that's MY D**k you're holding...not yours."

*Thanks to Angela who sent me this grandpa joke which I posted for laughs with no intention to offend anyone.

__________________________________

"Ever notice the older we get, the more we're like computers? We start out with lots of memory and drive, then we become outdated and eventually have to get our parts replaced."

_________________________________

Two elderly women were eating at a restaurant one morning. Ethel noticed something funny about Mabel's ear and she said, "Mabel, did you know you've got a suppository in your left ear?"
Mabel answered, "I have? A suppository?" She pulled it out and stared at it. Then she said, "Ethel, I'm glad you saw this thing.Now I think I know where my hearing aid is."

_______________________________

I hope the following situation does not happen when Angela and I are chatting. :-) There have been many occasions when we were talking and then a phone call breaks the conversation. When we try to pick up the conversation later, there have been times when we cannot remember what we had been talking about and then we try to backtrack. :-)

Two elderly ladies had been friends for many decades. Over the years they had shared all kinds of activities and adventures. Lately, their activities had been limited to meeting a few times a week to play cards.

One day they were playing cards when one looked at the other and said, "Now don't get mad at me.....I know we've been friends for a long time but I just can't think of your name! I've thought and thought but I can't remember it. Please tell me what your name is."

Her friend stared at her. For at least three minutes she just stared.

Finally she said, "How soon do you need to know?"

_______________________________________

I know what Victoria's Secret is. The secret is that nobody older than 30 can fit into their stuff. :-)

_______________________________________

A 104 year-old woman was being interviewed by a reporter.

"And what do you think is the best thing about being 104?" the reporter asked.

"No peer pressure." she responded.

_______________________________________

There are three signs of old age. The first is your loss of memory, the other two I forget.:-)

_______________________________________


As a senior citizen was driving down the freeway, his car phone rang. Answering, he heard his wife's voice urgently warning him, "Herman, I just heard on the news that there's a car going the wrong way on 280. Please be careful."
 
"Hell," said Herman, "It's not just one car. It's hundreds of them!"    


Pemuda UMNO Tuduh Sokong Pakatan Rakyat Jika Mahu Kristian Dijadikan Agama Rasmi

Posted: 19 Aug 2012 08:34 AM PDT

SSatu gambar yang diletak di laman rasmi Facebook milik Pemuda Umno kelmarin kelihatan mencadangkan bahawa undian untuk pihak pembangkang Pakatan Rakyat akan menyebabkan Islam diganti oleh agama Kristian sebagai agama persekutuan.

Ini menunjukkan bahawa soal agama masih digunakan untuk menakutkan pengundi dari kalangan orang Melayu-Muslim kerana pilihanraya umum ke-13 yang bakal diadakan.

Poster yang kontroversial itu menyatakan: "Jika anda setuju untuk jadikan KRISTIAN sebagai agama rasmi persekutuan Malaysia, teruskan sokongan anda kepada Pakatan Rakyat. 'God bless you my son' (Tuhan berkatimu, anakKu). "

Gambar yang diposkan di Facebook pada petang kelmarin, telah mencetuskan perbincangan hangat di Facebook dengan sebahagian pengguna Internet menyokong kenyataan itu.

Manakala pengguna internet lain mengecam tindakan Pemuda Umno itu yang dilihatkan sebagai percubaan untuk mengapi-apikan emosi dan sentiment agama di antara penganut agama Kristian dan Islam sehari sebelum Aidilfitri, antara perayaan terbesar di masyarakat majmuk di Malaysia.

"Bodo punya pemuda umno, dah terang2 dlm perlembagaan Islam agama rasmi....DAP pun sokong perlembagaan, sj je nak nak tunjuk bodo! Tp DAP sependapat dgn umno ttg hudud, tu je...(Bodoh punya Pemuda Umno, dah terang-terang dalam Perlembagaan (bahawa) Islam agama rasmi...DAP pun sokong perlembagaan, saja nak tunjuk bodoh! Tapi DAP sependapat dengan Umno tentang hudud, itu saja)" kata seorang pengguna internet yang hanya dikenali sebagai Mohd Ghazali di laman Facebook Umno Pemuda itu.

"Org islam/melayu pun x sokong dgn gambar nie...so, someone go report this admin to police station...this is serious matter(jadi sila laporkan admin ini kepada balai polis...ini hal serius) ...boleh masuk ISA nie kalo ISA masih wujud," kata seorang lagi pengguna Facebook yang mengelar dirinya sebagai Ellvin Jesele.

Seorang pengguna Facebook yang hanya dikenal pasti sebagai Firdaus Adnan telah menuliskan komen yang menghina DAP, salah satu parti dalam Pakatan Rakyat (PR).

Firdaus menuduh pengerusi DAP, Karpal Singh telah berkali-kali menghina agam Islam tetapi pengguna Facebook itu tidak memberi bukti untuk tuduhan itu.

"Babi punya DAP jgn nk kait dap k.karpal sigh hram jdah byk kali hina islm. org islm bleh wt apa? dap komunis mlaysia (Babi punya DAP jangan nak kait DAP ok. Karpal Singh haram jadah banyak kali hina Islam. Orang Islam boleh buat apa? DAP komunis Malaysia," beliau berkata di laman Facebook Pemuda Umno.

Seorang pengguna Facebook lagi, Agazaman Awang, kelihatan turut menyokong amaran tersirat Umno supaya orang Islam di kalangan rakyat Malaysia tidak menyokong PR.

"Orang yang kata pisahkan politik dari agama aadlah tak berpijak di bumi yang nyata. sedangkan apa yang kita perjuangkan seperti agama bangsa dan negara matlamat politik kita. bagaiamana kamu hendak pisakan islam dari politik melainkan kamu ada agenda lain dalam politik unutk kepentingan peribadi," tulis Agazaman.

DAP telah berulang kali digambarkan sebagai anti-Islam oleh media arus perdana yang dikawal oleh Barisan Nasional (BN) dan Umno, hanya disebabkan DAP menentang pelaksanaan hukum hudud.

Kontroversi yang terbaru ini timbul selepas debat yang hangat akhir-akhir ini mengenai penubuhan teokrasi Islam di Malaysia, dengan panggilan untuk melaksanakan hokum hudud.

Debat itu dilihat sebagai percubaan untuk mendapatkan sokongan pengundi orang Melayu yang juga penganut agama Islam pada pilihan raya umum ke-13 yang mesti dipanggil pada April tahun depan.

Gambar yang dimuatnaik dalam laman Facebook Pemuda Umno teringat tentang laporan akhbar Utusan Malaysia pada tahun lalu.

Tahun lalu, Utusan telah menerbitkan laporan yang tidak berasas di halaman pertama akhbar, di mana ia kelihatan mencadangkan DAP berkonspirasi dengan sesetengah pemimpin gereja untuk melantikkan seorang perdana menteri beragama Kristian dan menubuhkan negara Kristian di Malaysia.

Pemimpin Pemuda Umno Khairy Jamaluddin kelmarin menafikan bahawa gambar itu dimuatnaik oleh ahli sayap politik tersebut.

Beliau turut menafikan Pemuda Umno menyokong kenyataan itu.

"That was not sanctioned by Umno Youth. The FB page is not administered by Umno Youth anymore. I am trying to find out who is responsible for this (Itu tidak dipersetujui oleh Pemuda Umno. Laman FB itu tidak lagi diurus oleh Pemuda Umno. Saya sedang cuba mencari siapa yang bertanggungjawab untuk ini," Khairy memberitahu The Malaysian Insider apabila dihubungi.

Gambar yang menyinggung perasaan itu ditarik balik dari "wall" Facebook pada kira-kira 6.30 petang, tetapi Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim sempat memberi komen ke atas gambar itu.

"Tdk waras utk nyalakan sengketa antara agama. (Tidak waras untuk nyalakan sengketan antara agama)," kata ketua de facto PKR itu di akaun Twitter @anwaribrahim apabila disuruh untuk memberi komen ke atas isu itu oleh seorang pengguna Twitter @kayheshyutaibah. -TMI


Lujiang indecent photos incident: China sex scandal

Posted: 19 Aug 2012 05:19 AM PDT

[VIDEO] Anwar Jamin PKR Bukan ‘Satu Lagi Umno’ Jika Menang PRU-13

Posted: 19 Aug 2012 05:31 AM PDT

Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata institusi demokrasi yang kuat seperti badan kehakiman dan agensi penguatkuasa yang bebas akan memastikan Pakatan Rakyat tidak bertukar menjadi 'satu lagi Umno'.

Ini kerana Pakatan telah berjanji di dalam Buku Jingga bahawa institusi-institusi tersebut akan dibebaskan daripada campurtangan politik apabila perikatan itu berjaya memerintah negara.

Anwar memberi jaminan tersebut ketika menjawab satu soalan yang dikemukan di dalam program 'Borak Bersama Anwar' yang disiarkan secara langsung melalui portal video web 'You Tube' sebentar tadi.

Soalan yang dikemukakan oleh seorang yang dikenali sebagai "Gunanaiker" melahirkan kebimbangan sekiranya PKR menjadi 'satu lagi Umno' selepas menakluki Putrajaya.

"Gunanaiker" berkata kerisauan itu berdasarkan kehadiran ramai bekas pemimpin Umno-BN di dalam PKR.

"Tanpa mengira samada mereka pernah menyertai mana-mana NGO, Umno, MCA atau atau MIC, mereka yang sertai PKR perlu terima budaya politi baru bagi menjayakan agenda reformasi dan menyokong polisi Pakatan Rakyat," kata Anwar.

PKR merupakan sebuah parti berbilang kaum dan mempunyai ahli dari pelbagai latar belakang termasuk bekas anggota Umno, MCA, MIC dan lain-lain pertubuhan bukan kerajaan.

Anwar berkata peranan institusi tersebut dipesongkan pada masa kini di bawah Umno-BN sehingga tindakan undang-undang tidak dapat diambil terhadap sesetengah pihak.

"Sekiranya badan-badan ini dibebaskan dari cengkaman politik kita tak perlu bimbang, kerana sesiapa sahaja boleh dikenakan tindakan.

"Kita tidak boleh mengambil sikap selektif dalam mengambil tindakan seperti yang berlaku terhadap Rafizi Ramli yang mendedahkan penyelewengan, tetapi membiarkan 'perompak' begitu sahaja," kata Anwar lagi.

Sebelum ini Rafizi, yang merupakan pengarah strategik PKR, di dakwa di bawah satu akta kewangan setelah beliau mendedahkan dokumen-dokumen bank berhubung dengan projek kontroversi Pusat Fidlot Kebangsaan.


Pada masa yang sama, Anwar melahirkan keyakinan yang intergriti institusi polis di negara ini dapat diperbaiki.

Seperti institusi yang lain, kepercayaan rakyat terhadap polis hanya dapat dikembalikan sekiranya ia bebas dari pengaruh politik.

Anwar merujuk kepada kes bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Rahim Noor yang melakukan keganasan terhadap beliau di dalam tahanan polis pada tahun 1998, sebagai contoh bagaimana polis digunakan oleh pentadbiran sekarang.

"Menteri patut fokus untuk baiki imej polis dan bagaimana hendak mengurangkan jenayah, bukanya campuri tugas polis," kata Anwar.

Program Interaktif yang dikendalikan oleh Sharifah Shahidah Syed Kamarulzaman dan disiarkan selama sejam itu merupakan satu-satunya program 'Google Hangout' yang melibatkan ahli politik Asia Tenggara.

Antara pemimpin dunia lain yang pernah ditampilkan dalam program sama adalah Presiden Amerika Syarikat, Barack Obama.

Dalam program tersebut, selain menjawab soalan dari laman sosial, beliau turut menjawab soalan-soalan dari enam panelis terpilih dari pelbagai latar belakang. -selangorku




Why You Should Like Retirement

Posted: 19 Aug 2012 03:30 AM PDT

Question: Why are retirees so slow to clean out the basement, attic or garage?
Answer: They know that as soon as they do, one of their adult kids will want to store stuff there.

Question: What do retirees call a long lunch? Answer: Normal.

Question: What is the best way to describe retirement? Answer: The never-ending coffee break.

Question: Among retirees, what is considered formal attire?
Answer: Tied shoes.

Question: Why do retirees count pennies?
Answer: They are the only ones who have the time.

Question: What is the common term for someone who enjoys work and refuses to retire?
Answer: NUTS.

_________________________

Some artists from the 1960s are re-releasing their hits with new lyrics to accommodate retirees/senior citizens -- good news, for those feeling a little older and missing those great tunes.

Herman's Hermits - "Mrs. Brown, You've Got A Lovely Walker"
The Bee Gees - "How Can You Mend A Broken Hip"
The Temptations - "Papa's Got A Kidney Stone"
Ringo Starr - "I Get By With A Little Help From Depends"
Marvin Gaye - "I Heard It Through The Grape Nuts"
Procol Harem - "A Whiter Shade Of Hair"
Johnny Nash - "I Can't See Clearly Now"
Leo Sayer - "You Make Me Feel Like Nappin'"
ABBA - "Denture Queen"
Paul Simon - "Fifty Ways To Lose Your Liver"
Roberta Flack - "The First Time I Ever Forgot Your Face"
Commodores - "Once, Twice, Three Times To The Bathroom"
Rolling Stones - "You Can't Always Pee When You Want
Bobby Darin - "Splish, Splash, I Was Havin' A Flash"


Subhanallah! Budak Kembar Sotong Melekat Di Perutnya

Posted: 19 Aug 2012 01:35 AM PDT

Deepak Kumar Paswaan yang berusia lapan tahun dari India mempunyai zaman kanak-kanak yang normal setelah "kembar parasit"-nya telah dibuang dalam satu pembedahan.

Anak lelaki atau budak aneh yang menjadi terkenal di seluruh dunia yang mendapat gelaran "kanak-kanak sotong ajaib piala dunia" dia lahir dengan kaki dan lengan yang sesetengah darinya tumbuh dengan pesat di dadanya. Mari kita lihat gambar kanak-kanak ajaib yang digelar budak kembar sotong di India ini.






-informasi.my


The Thinnest and Shortest Books

Posted: 19 Aug 2012 12:23 AM PDT



  1. Things I Love about Bill by Hillary Clinton
  2. Everything Men Know about Women
  3. Everything Women Know about Men
  4. Beauty Secrets by Janet Reno
  5. Home Built Airplanes by John Denver
  6. How to Get to the Super Bowl by Dan Marino
  7. My Life's Memories by Ronald Reagan
  8. Things I Can't Afford by Bill Gates
  9. Things I Would Not Do for Money - by Dennis Rodman
  10. The Wild Years - by Al Gore
  11. Amelia Earhart 's Guide to the Pacific Ocean
  12. America's Most Popular Lawyers
  13. Detroit - a Travel Guide Dr. Kevorkian 's
  14. Collection of Motivational Speeches
  15. All the Men I've Loved Before - by Ellen Degeneres
  16. Mike Tyson's Guide to Dating Etiquette
  17. Spotted Owl Recipes - by the Sierra Club
  18. The Amish Phone Directory
  19. My Plan to Find the Real Killers - by O. J. Simpson
  20. My Book of Morals - by Bill Clinton


Teaching Phonics to Children

Posted: 19 Aug 2012 12:14 AM PDT

Phonics is a necessary part of any good method of teaching children to read. Teaching Children phonics and helping them develop phonemic awareness is the key to mastering words, which is the first key step toward successful reading. Children need to develop a knowledge of the letters, the sounds represented by the letters, and the connection between sounds created by combining the letters where


P90X Workouts – The Review

Posted: 19 Aug 2012 12:14 AM PDT

Chances are you've seen the infomercials on television touting the P90X Workout system as the next big thing for guys looking to whip themselves into shape. P90X is designed to be a multi-component fitness program that promises phenomenal results in just 90 days. By multi-component I mean that it combines yoga, plyometrics (also known as "Jump Training"), karate and bodyweight work into a


German Volume Training Routine

Posted: 19 Aug 2012 12:14 AM PDT

You've got to love the Germans. They've always been famous for innovation, their cars, their engineering and their design. And now they're becoming famous for their super pumping weightlifting routines. Yes, they've done it again—found a way to take a process and make it better. The great thing here though is their improvement is not all that complicated. It's just painful. Advocates of the


Save Money Using Home Remedies For Hair Fall

Posted: 19 Aug 2012 12:14 AM PDT

There are a lot of people out there making a lot of money because other people are losing their hair. Commercial hair loss remedies are some of the most expensive products you can buy.Here is a well-kept secret you should know: You can have much better success and spend substantially less money if you choose the home remedy route. Industry Hype Do not give into the industry hype about home and


How to do Great Ab Workouts at Home: The Best 5 Crunch-less Abs Exercises for a Flatter Stomach in Less Time

Posted: 19 Aug 2012 12:14 AM PDT

If you never do another crunch again, you will end up saving a lot of time and you'll still lose stomach fat and be able to get six pack abs. Why? Because crunches don't work very well for building 6-pack abs. There are many better exercises, and you're going to discover the best 5 bodyweight exercises for a crunch-free six pack ab workout program. After all, if they did work, you wouldn't have


Stop Cravings and Stop Binge Eating: Advice from a Pizza Man

Posted: 19 Aug 2012 12:13 AM PDT

In a surprising comment made during a popular UK radio show, the founder of one of the largest Pizza chains in the United States and United Kingdom told listeners not to eat too much pizza! In an interview with host Adam Shaw on BBC's Radio Four program, John Schnatter, the founder of Papa John's pizza, was asked whether he was concerned about the British government's recent actions in the fast


The 3 Best Abdominal Exercises that Are NOT Your “Normal” Ab Exercises 

Posted: 19 Aug 2012 12:13 AM PDT

Instead of the typical ab routines that we see so often with crunches, situps, leg lifts, etc… I like to give my readers better options for metabolism-boosting high intensity workouts that work their entire body while also working their abs… thus building rock hard abs & core, but also creating a much better fat-burning workout than a typical ab workout. I'm going to show you an example today of


Review of Vince Delmonte’s Six-Pack Quest

Posted: 19 Aug 2012 12:13 AM PDT

If you try to keep yourself up-to-date about the latest developments and strategies in the world of fitness and strength training, then you've probably heard of Vince DelMonte. Vince is one of the industry's greatest resources, sharing his experiences and wealth of knowledge through his website, books and training programs. This time around Vince has developed a book entitled No-Nonsense


The Best Fat Burning Pills That Do Not Exist!

Posted: 19 Aug 2012 12:13 AM PDT

Back in the day when I was still struggling to lose weight and getting totally desperate to see any kind of results, I fell into the same "quick fix" trap that I still see people falling into now. I tried every last extreme diet out there and I even resorted to dangerous fat burning pills…all in an effort to drop even just a little bit of weight…something, anything…I just didn't want to be fat


One of The World’s Greatest Snacks — A Healthy Treat for a Lean Body

Posted: 19 Aug 2012 12:13 AM PDT

Some people mistakenly think that pistachios are a "fattening" food… but despite having loads of healthy fats, these yummy little snacks can actually HELP you to burn off stomach fat.  Let's see why… Do you remember eating pistachios when they used to be dyed a deep pinkish/red? They were always so delicious, but after eating a bunch of those bright "red" nuts, your fingers and hands would be


No comments: