Friday, August 10, 2012

Yesterday At Kuala Selangor

Yesterday At Kuala Selangor


Yesterday At Kuala Selangor

Posted: 10 Aug 2012 10:25 AM PDT

Sunset.

Yesterday At Kuala Selangor – A spontaneous visit to the fishing village – Kuala Selangor on yesterday with my uncle. It turns out many of my relatives were there at my uncle's place. It'd been some times that I have been to this peaceful fishing town 60km away from Kuala Lumpur. Since it's still first week of my semester, I am still free to go anywhere. =D

Dodol machine.

Getting away from the busy city seems kinda fun too many as Kuala Lumpur can be boring some times. I pretty like the countryside area where you can see beautiful sunset, a clear sky with less air pollution, the sweet sound of nature and the friendly people.

Fresh crabs.

No, I don't want to live at the countryside, but I enjoy being at there, for leisure and relax. It's just fun.

Had a sumptuous fresh seafood dinner there cooked by my aunty and it's nothing that you can find in the city. =D

By the way, I'm getting away to Malacca for the weekend, any new place to visit? 


KPN Perlu Hormat Mahkamah Yang Isytiharkan BERSIH & Pakaian BERSIH Tidak Haram

Posted: 10 Aug 2012 11:17 AM PDT

Janji Bersih bukan politikkan Merdeka - Pak Samad

Kuala Lumpur: Datuk A.Samad Said menyangkal dakwaan pihak polis kononnya program 'Janji Bersih' di Dataran Merdeka 30 Ogos ini sebagai cuba mempolitikkan sambutan Merdeka.

Pengerusi Bersama Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (Bersih) itu berkata, perkara itu tidak timbul kerana program itu dibuat bersama 26 kelompok NGO yang mahu janji Bersih lalu ditunaikan.

"Memang tidak wujud (mempolitikkan sambutan merdeka), oleh kerana Bersih sendiri itu pun bukan badan politik, apa lagi dengan gabungan badan-badan yang lain.

"Untuk IGP berfikir bahawa ini satu perlawanan oleh Bersih, itu tidak betul," katanya ketika ditemui pada majlis berbuka puasa anjuran Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan di Gombak petang tadi.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas gesaan Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar agar gabungan NGO itu tidak mempolitikkan sambutan ambang merdeka dengan berbaju kuning di Dataran Merdeka 30 Ogos ini.

Semalam 26 NGO termasuk Bersih menyatakan hasrat untuk 'menguningkan' Dataran Merdeka dalam program dinamakan "Janji Bersih" bagi menuntut janji kerajaan untuk memastikan wujudnya pilihan raya bersih dan adil pada malam ambang merdeka itu nanti.

"Kuning bukan warna yang haram. Kehadiran dengan baju kuning itu hanya simbolik.

"Perjuangan itu untuk menuntut janji bersih (yang belum ditunaikan)," katanya.


Ulasan GB

KPN perlu jelas bahawa tidak ada unsur politik di dalam program JANJI BERSIH kerana ia dibuat bersama 26 kelompok NGO. NGO bukan parti politik.

Dan lagi, KPN perlu menghormati keputusan mahkamah yang telah mengisytiharkan bahawa BERSIH bukan pertubuhan haram. Dan pemakaian baju BERSIH berwarnna kuning tidak salah di sisi undang-undang. Lihat berita-berita yang dilampirkan ini:

Bersih 2.0 Bukan Pertubuhan Haram

KUALA LUMPUR: Mahkamah Tinggi pada Selasa membatalkan perintah Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein pada 1 Julai tahun lepas yang mengisytiharkan Bersih 2.0 sebagai pertubuhan haram.

Hakim Datuk Rohana Yusof berkata beliau membenarkan petisyen 14 anggota Jawatankuasa Pemandu Bersih 2.0, termasuk Datuk S. Ambiga, untuk membatalkan perintah menteri itu berdasarkan Bersih 2.0 terdiri daripada gabungan badan berdaftar.

Dalam penghakiman setebal 30 muka surat, Rohana memutuskan keputusan mengisytiharkan Bersih 2.0 sebuah pertubuhan haram dibuat tanpa mengambil kira fakta berkaitan atau mengambil kira fakta yang tidak relevan.

"Pada pendapat saya, keputusan itu dicemari kerana dibuat secara tidak rasional," katanya.


Rohana berkata alasan mengeluarkan pengisytiharan mengikut Sekysen 5 Akta Pertubuhan 1966, seperti yang dinyatakan dalam pengumuman oleh menteri (responden pertama Hishammuddin), tidak boleh berubah dalam tempoh beberapa hari.

"Adalah tidak munasabah bagi sesebuah pertubuhan yang didapati menyalahi undang-undang untuk alasan serius, seperti digunakan bagi maksud memudaratkan ketenteraman awam dan keselamatan negara pada 1 Julai, dan kemudian tidak lagi pada 5 Julai 2011," katanya.

Pada 8 Julai tahun lepas, Ambiga dan 13 anggota berkenaan memfailkan permohonan semakan kehakiman bagi membatalkan perintah Hishammuddin yang mengisytiharkan gerakan itu sebagai pertubuhan haram.

Mereka menamakan Menteri Dalam Negeri, Ketua Polis Negara (KPN) dan kerajaan sebagai responden.

Selain memohon perintah certiorari untuk membatalkan pengisytiharan perintah itu, mereka juga mahukan satu deklarasi bahawa perintah itu batal dan tidak sah serta tiada mempunyai kesan.

Rohana berkata walaupun boleh dikatakan Bersih 2.0 adalah sebuah pertubuhan yang digunakan bagi maksud memudaratkan keselamatan sebelum perintah itu dibuat, ia tidak boleh menjadi kes seminggu, kerana selepas itu alasan berkenaan tidak lagi sah atau digunakan.

Rohana berkata mahkamah juga turut menimbangkan notis kehakiman kenyataan awam menteri (Hishammuddin) yang membenarkan perhimpunan Bersih 3.0 pada 28 April lepas tertakluk kepada syarat-syarat yang ditetapkan pihak berkuasa.

Beliau menekankan bahawa keputusan untuk mengharamkan Bersih 2.0 adalah menceroboh hak yang dijamin di bawah Perlembagaan Persekutuan dan tidak harus dibuat secara sewenang-wenangnya.

Selain itu, beliau berkata tiada tindakan diambil di bawah Akta Pertubuhan terhadap pemohon walaupun mereka mengambil bahagian dalam perhimpunan itu selepas menteri membuat pengisytiharan.

"Secara ringkas, Bersih 2.0 tidak boleh menjadi sebuah pertubuhan yang digunakan bagi maksud menjejaskan keselamatan pada 1 Julai 2011, kemudian tidak lagi seminggu selepas itu. Malah sekiranya ia adalah sedemikian, jadi pengisytiharan itu harus diketepikan sewajarnya,"
kata Rohana.

Peguam Kanan Persekutuan Azizan Md Arshad berkata beliau perlu mengkaji penghakiman bertulis itu terlebih dahulu sebelum mendapatkan arahan lanjut daripada Pejabat Peguam Negara.

Sementara itu, seorang peguam pemohon, K. Shanmuga memberitahu pemberita dengan keputusan itu, Bersih 2.0 bukan lagi sebuah pertubuhan haram.
-mstar


Mahkamah bebas ahli PAS pakai baju Bersih

KUANTAN, 29 Sept: Mahkamah Sesyen di sini, semalam membebaskan tanpa melepaskan dua ahli PAS yang ditangkap di Rompin 2 Julai lalu kerana memakai baju kuning berlogo Bersih 2.0.

Mohd Fadzli Ramly, 33, seorang peguam ialah AJK Pemuda PAS Pahang sementara Abdul Manaf Md Hassan, 41, merupakan AJK PAS Dun Tioman.

Ketika dihubungi, Mohd Fadzli berkata beliau masih belum berpuas hati dengan keputusan berkenaan dan mahkamah masih belum memulangkan baju-T yang dirampas daripadanya sebelum ini.

"Ini tuduhan mengarut dibuat akibat rasa terdesak kerajaan Umno dan BN hendak menyusah dan menakut-nakutkan rakyat yang menuntut pilihan raya bersih dan adil.

"Kami akan ambil tindakan saman ke atas kerajaan," katanya yang juga Pengarah Pilihan Raya PAS kawasan Dewan Undangan Negeri Tioman.

Sebelum ini mereka dituduh di bawah Seksyen 47 Akta Pertubuhan kerana memakai baju sebuah pertubuhan haram.

Pendakwaan dilakukan ketua unit pendakwaan negeri Pahang, Kalmizah Salleh manakala kedua-dua tertuduh diwakili peguam Hon Kai Ping dan Hisham Ramzam di hadapan Hakim Fathiyah Idris.

Mengikut pertuduhan, kedua-dua tertuduh didakwa memiliki pakaian yang tertera tulisan Bersih 2.0 yang menuntut pilihan raya bersih dan adil bagi kepentingan suatu pertubuhan yang menyalahi undang-undang, di markas PAS Kampung Mentara, Rompin, kira-kira jam 10.50 malam, 2 Julai lalu.

Bagi kesalahan itu, mereka didakwa mengikut Seksyen 47 Akta Pertubuhan 1966 (Akta 335) yang memperuntukkan hukuman penjara dua tahun atau denda RM5,000 atau kedua-duanya sekali kerana menyiar dan memiliki perkataan yang tertera bagi kepentingan pertubuhan haram.

Kedua-duanya dikenakan jaminan sebanyak RM3,000 bagi setiap tertuduh dengan seorang penjamin.

Sementara itu, turut meraikan pembebasan mereka ialah Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang juga Menteri Besar Kelantan, Timbalan Pesuruhjaya PAS Pahang, Ustaz Yusuf Embong dan ahli-ahli PAS.
-HD


Monsters In Our Midst

Posted: 10 Aug 2012 09:00 AM PDT

WEEKEND VIEW WHEELPOWER:  
I sobbed like a little child
out of control when I read the horrible news over the last weekend.Many animal-loving Malaysians throughout
the country were terribly distraught too and responded with similar emotions.  

The newsmedia reported that two
young foreign students threw a helpless puppy down a manhole, leading to its
death before running away – and


[VIDEO] Budak Bawah Umur Rompak Kafe Siber

Posted: 10 Aug 2012 08:42 AM PDT

Macam tak percaya pula melihat sekumpulan remaja yang semuda ini boleh bertindak mengalahkan samseng, merompak dan menghunuskan pisau pada mangsa mereka tanpa rasa takut pada Tuhan, pada undang-undang.

Apalah perasaan ibu bapa mereka kalau melihat perbuatan biadap dan kurang ajar permata hati mereka ini

Mungkin depan famili, pijak semut pun tak mati tapi hakikatnya mereka adalah penjenayah yang sanggup berbuat apa saja demi mencapai matlamat untuk dapat wang secara mudah.

Apalah nak jadi pada remaja sekarang….- Mynewshub
Paint ours silver, please!

Posted: 10 Aug 2012 05:41 AM PDT

All over Great Britain, the Post Office is painting their post boxes gold in honour of their athletes who have won gold medals at the Olympic Games.

I think our Pos Malaysia should also seek out a post box in Berapit, Province Wellesley, to paint it silver in honour of Lee Chong Wei's valiant effort in the badminton final.

If they can't find an appropriate post box there, I dare say they can choose the heritage one at either Beach Street or China Street Ghaut.
ca-pub-5430283382112812


An Interesting Turn Of Events

Posted: 10 Aug 2012 06:22 AM PDT

This evening, the Malaysian Insider carried an article on SC to order Sime general offer for E and O say sourcesShortly thereafter, the Malaysian insider carried another report on SC denies volte-face, probing Sime, E and O trade where "the Securities Commission (SC) has denied changing its decision on the Sime Darby-Eand O general offer (GO), saying this evening that there is a pending judicial review on the matter.
In a two-paragraph statement, the regulator also said it was investigating any trade in the two counters that was triggered by The Malaysian Insider's report."

For your information, volte-face is a total change of position, as in policy or opinion; an about-face (a military term which means a) an abrupt turn to face the opposite direction. E.g.The soldier did an about-face and marched off. b) A reversal in direction; reversal of attitude or opinion. E.g.When Luke heard the news, he did an abrupt about-face on the policy.) The expression comes through French, from Italian voltafaccia and Portuguese volte face, composed of volta (turn) and faccia (face).

In the context of politics a volte-face is, in modern English, often referred to as a U-turn or a flip-flop in the UK and the US respectively. A very good example is when New Coke replaced Coca-Cola's main product with one containing a different formula. After a public backlash, Coca-Cola reintroduced the original formulation. Source: HERE

In this post, I have carefully selected a few articles which I hope you will take the time to read and consider.

1. Please click here to read the biodata of the Executive Chairman of the Securities Commission Malaysia (SC) who took up the position in April this year.

2. June 2010 Is Zarinah Anwar so powerful?

3. Sept 2011 Zarinah Anwar's memo to SC staff

4. February 2012 Top SC job to be split between retiring Treasury chief, executive director

5. February 2012 The Wife

6. February 2012 SC chief to quit amid row over E&O

7. February 2012 Should the SC have both CEO and non-executive chairman?

8. March 2012 Malaysia's Securities Watchdog Head Quits

9. March 2012  Something to Look Forward To

We are living in interesting times and have to wait and see what lies before us.


It is time for all OIC member countries to give early warning to two Communist countries, China and Russia not to use veto during UNSC Syria and Myanmar votings

Posted: 10 Aug 2012 05:27 AM PDT

 1. It is time for all OIC member countries to give early warning to two Communist countries, China and Russia not to use veto during UNSC Syria and Myanmar votings. Warn them that if they want to give normal votes anything is OK, all right, whether: support, against or abstain but not to use veto power.
 2. It is a common knowledge that China and Russia are using veto during UNSC meeting on Syria to stop the UN, US, EU and friendly countries from taking action.
 3. Myanmar is also the best friend of those two Communist countries and is counting on them to protect if there is any UNSC discussion and voting.
 4. Both China and Russia had a very bad history of abuse and persecution on its Muslim citizens viz: Chechnya and Xingjian.
 5. But those China and Russia have a lot of interests, trade and investments in many Muslim countries.

It is good for the OIC Muslims' future if they could cooperate more withUN, US, EU, Australia and democratic countries

 


Mahathir Tak Habis-habis Kutuk Pak Lah Untuk Tutup Kesalahan Sendiri

Posted: 10 Aug 2012 06:06 AM PDT

Di sebalik spekulasi bahawa Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) akan dipanggil dalam waktu terdekat, Tun Dr Mahathir Mohamad menegaskan, kekurangan besar yang sedang dilalui Datuk Seri Najib Tun Razak selaku Perdana Menteri ialah beliau mewarisi sebuah kerajaan yang lemah.

"Masalah di sini bukan Najib... beliau pemimpin sebuah kerajaan yang lemah," kata Dr Mahathir yang menyandang jawatan Perdana Menteri selama 22 tahun sebelum bersara pada Oktober 2003.

Bercakap kepada Bloomberg, Dr Mahathir berkata, sebarang bentuk berpaling tadah akan menyebabkan "BN kalah dalam pilihan raya akan datang."
BN, perikatan 13 parti memerintah Kerajaan Pusat sejak negara merdeka. Malaysia akan menyambut Hari Kemerdekaan ke-55 31 Ogos ini. Ia akan disusuli dengan sambutan Hari Malaysia pada 16 September.

Kajian Merdeka Center bulan lalu menyebut bahawa Najib, Perdana Menteri yang keenam, masih menikmati paras populariti 'stabil' yang positif.

Bulan lalu, dua ahli Parlimen BN dari Sabah mengisytiharkan tindakan memutuskan 'hubungan dengan parti masing-masing. Empat tahun lalu parti komponen BN di Sabah, Sapp telah keluar daripada perikatan tersebut.

Najib mengambil alih jawatan perdana menteri pada April 2009 - setahun selepas PRU12, yang menyaksikan BN hilang majoriit dua pertiga di Parlimen selain kehilangan kuasa kerajaan di empat lagi negeri.

Dalam temu bual itu, Dr Mahathir berkata, rakan Umno dalam BN iaitu MCA, Gerakan dan MIC telah berhadapan dengan masalah kepimpinan sehingga menyebabkan perikatan itu lemah.

Pun begitu menurut beliau, kedudukan BN lebih baik berbanding 2008.

"Najib lebih popular sekarang," kata Dr Mahathir, yang juga bekas Presiden Umno.

"Sebelum ini, rakyat bukan menentang BN, tetapi mereka marah dngan perdana menteri sebelum ini, keluarganya dan menantunya," kata beliau dengan merujuk kepada penggantinya, Tun Abdullah Ahmad Badawi. -SH

Ulasan GB

Itulah di antara perangai buruk Mahathir yang nyata, terus-terusan menyalahkan orang lain (Pak Lah) tetapi tidak mahu menyalahkan diri sendiri yang telah melantik Pak Lah sebagai Perdana Menteri. Sedangkan tanpa menyedari, hakikatnya, apa yang beliau hamburkan kini ialah memaki dan mengutuk dirinya sendiri kerana perlantikan beliau yang salah itu.

Nampaknya, Mahathir akan mati sebagai seorang pendendam dan sebagai seorang yang kecewa, dan berkemungkinan ia adaslah balasan dari sikap kediktatorannya sendiri yang tak pernah mahu diakuinya disamping keangkuhannya sehingga sanggup menempelak hukum Allah dan peribadi Rasulullah sewaktu beliau beriya-iya hendak menyerang PAS sewaktu pemerintahannya.

Dan jangan lupa beliaulah PM yang telah menyekat pembangunan ke negeri Kelantan dan menghapuskan royalti untuk digantikan dengan wang ehsan!


Jago wake-up teams in Myanmar during Fasting month Ramadan

Posted: 10 Aug 2012 04:11 AM PDT

During Ramadan, in the small towns and big villages with the significant Muslim populations, the Burmese Muslim youths organize the singing teams called Jago (in Urdu and Hindi) meanings, wakeup. Jago teams usually do not have any musical instruments except for some playing harmonica mouth organs.[17] They go around at the early hours of the morning, to wake up the fellow Muslims for Sahur (pre-dawn meal) before fasting.


They take the tunes of popular Hundi movie songs and replaced with Burmese lyrics and words about Fasting, do and don'ts in Islam and about the benefits of Namaz or Salaat.[18] These songs could be calledQawwali. The children and even the adults like to listen to them and sometimes invited them for food.

Sometimes those Jago group went around visiting the Muslim houses on the Eid day. Many people welcome them, treat with foods and donate for the team with Eidi or Duit Raya.

In small villages and towns with few Muslims, the neighbours wake up each other or sometimes paid someone to go round waking up the Muslims.

One of that Jago Wake up group from Mandalay's Chan Aye Thar Zan (East, Mid and West quarters), started in 1947, grow bigger to become a big organization for general broad welfare called Neikban Zaw Welfare Organization.[19]

From my original posting in Wiki. As you know they used to edit or delete, sometimes with good intention but there R Racist Myanmar Cyber-troopers who constantly attack my Islamic articles in Wikipedia.Pandelela Rinong - First M'sian Female Olympic Medallist

Posted: 10 Aug 2012 03:17 AM PDT

Pandelela Rinong anak Pamg (born 2 March 1993), a Malaysian diver became the first female Malaysian athlete to win a medal at the Olympics, as well as the first to win an Olympic medal in any sport other than badminton, when she took the bronze in the 10m diving event at the 2012 Summer Olympics in London.


Before the Olympics began, I had a hunch that this young lady would win. Why? In all her photos, her expressions spell true grit and determination!

The nineteen year old Bidayuh young lady is 5'3" tall and weighs 109 lbs. Pandalela sure has an impressive track record of achievements.

Pandelela Rinong,the top Malaysian female diver at the moment, won the 2011 Sportswoman of The Year award for her strong performance in the diving world series event. Actually her high potential in the diving event started to gain recognition when she won Malaysia's first Commonwealth Games gold medal in an aquatic sport by winning the women's 10m platform.

At the 2009 World Aquatics Championships, she won a bronze medal in the Women's 10 m Synchronized Platform with Mun Yee Leong and placed 5th in the Women's 10 m platform. She also competed in the Women's 10 m platform at the 2008 Summer Olympics in Beijing.

She was the flag bearer for the Malaysian contingent at the 2010 Summer Youth Olympics in Singapore where she won the silver medals in the girls' 10m platform event and 3m springboard event.

She became Malaysia's first female flag bearer at the Opening Ceremonies of the 2012 London Olympics where she competed in the individual 10 m platform and the 10 m platform synchronized event with her partner Leong Mun Yee.

She became the first Malaysian female athlete to win an Olympics medal, and the first Malaysian athlete to win an Olympics medal in a sport besides badminton by winning a bronze medal in the Women's 10 m platform at the 2012 Summer Olympics in London.

WELL DONE, PANDALELA RINONG!! Malaysians are very proud of you!!! May you attain more achievements in the future. The world is before you so march forth and pave your way to victory with your brand of discipline, determination, diligence and a motivated purpose. Watch her go go go in the following video clip.

CLICK HERE TO WATCH.

According to a Bernama news report:

Pandelela collected 359.20 points to settle at third place behind defending champion Chen Ruolin from China (422.30 points) and silver medallist Brittany Broben from Australia (366.50 points).

This is the second medal for Malaysia from the London edition of the Olympics after the national badminton ace Datuk Lee Chong Wei won the silver medal in the men singles' final last Sunday.

With Pandelela's success, Malaysia had also repeated its performance at the Atlanta 1996 Olympic Games in the United States, by bagging one silver and one bronze medal.

Pandelela's excellent performance also broke badminton's domination in medal contributions — two silver and two bronze medals so far — since Malaysia's first participation in the Olympic Games in Melbourne in 1956.

The Prime Minister also congratulated her via his FB and Twitter updates.

According to another report by Hamdan Ismail of Bernama:

Chief Minister Tan Sri Abdul Taib Mahmud said he would announce the special reward when the diving athlete returned from the Olympics.

He said the reward would befit the achievement of the 19-year-old who became the first Malaysian woman to earn a medal in the 10m platform event.

He said the people of Sarawak were proud to have an athlete from the state, in having bagged the bronze medal in the event.

"She will be an inspiration to others," added Abdul Taib when asked to comment on Pandelela's feat.

In the final at the London Aquatic Centre earlier today, Pandelela shook off a poor start to claw back and accumulate 359.20 points to finish behind gold medalist Chen Ruolin of China and Australia's Brittany Broben who took the silver.

With the achievement, she will receive RM150,000 under the youth and sports ministry's incentive scheme and a monthly pension of RM2,000.

HIP HIP HURRAY and CONGRATULATIONS to Pandalela Rinong. You have created history and set the benchmark for Malaysian sportsmen and sportswomen. Your humility, style, single-mindedness to win despite a poor start shows your indomitable spirit. What an inspiration! You have truly done us proud, Pandelela!!! God bless you!!

Here's another fantastic video clip. Listen to the commenters' assessment of Pandelela's dive. However, they stated her age wrongly....she is 19 not 28.


Pandelela does not just dream lofty dreams - she makes them come true! :-)


Don’t worry Myanmar Muslims and Rohingyas, our time will come

Posted: 10 Aug 2012 02:55 AM PDT

Many Myanmar Muslims and Rohingyas are depressed, confused and have no much hope in Myanmar. Many of them tried to derail the well planed onslaught of repeated attacks on Islam in Myanmar. We all know this old episode of "Anti-Muslim Riots film" would be repeated PRN by the successive Military Dictators including the present Government.

(Pro re nata is a Latin phrase meaning "in the circumstances" or "as the circumstance arises. It is commonly used in medicine to mean "as needed" or "as the situation arises.)

Last Eid Gyi (Hari Raya Haji) I had a good conversation with Mr. Bertil Lintner. He told us that he came to do research on Rohingyas KL because strongly believe that Myanmar Government is going to commit a VERY BAD atrocities on Rohingyas and Myanmar Muslims soon.

Many Muslims tried to stop this by various means but Islamophobic Propaganda Hate Speeches are churned out by the Myanmar Main Stream Media, Internet, Monks' sermons, freely distributed books, booklets and Pamphlets.

My Muslim friends and brothers even try to engage with some Sayardaws and famous monks. But one monk who was jailed for Anti-Muslim activities could not pretend long and shown his colors and repeatedly campaigned with the Hate speeches against Islam.

Muslims tried to avoid confrontations but the world has seen the dirty, low standard abusive languages used on line. But Myanmar Muslims are bombarded with verbal insults and physical insults every day like been spit 'accidentally' but frequently with sliver or with "Kone Thwe" or betel nut juice.

This post is written to my Muslim friends who are confused and depressed.

May I repeat the old story I have written earlier….

Mongol Tartars went to attack Iran, Iraq, Turkey up to Palestine and killed about 2-3 million Muslims there. Married their wives and daughters of killed Muslims…..How bad? Why Allah allowed these atrocities?

The Muslim wives CONVERTED those wild Mongols into Muslims…

Because of those Muslim Mongols..now we have Former Russian Central Asia Muslim countries, Chechnya, Chinese Muslims…and the Moghul Empire Indian Muslim, Pakistan, Bangladesh Muslims and up to Myanmar Muslims. Allah removed the corrupted weak Muslims and replaced with strong powerful Muslims.

PLEASE do not misunderstand that I am telling Rohingyas are not good. Even if Yangon and Mandalay are developed like Singapore and KL Buthitaung and Maungdaw would be the same undeveloped back water places. At least now many Rohingyas are in developed countries.

Now Rohingyas are the Palestinians of Asia. May be seedlings of Islam spread around the world. Some are poor but there are a lot of well to do, well connected professionals and businessmen around the world.

Just look at my life, although I had an excellent academic record I was not allowed to even do Internal Masters. DGME (Director General of Medical Education) openly told that they could not give a Kala (That was at the end part of Ne Win era. But before that time and after Ne Win resigned and the military coup, they started to allow Muslims to do post graduate again). Nowadays my classmates and junior doctors are already in high places and posts like Vice President, Ministers, DGs, Directors, Rectors, Head of Departments etc.

Now only I realized that if Allah had just given me that MSc, I would be stuck and rotten in Burma. Now even if I were offered a time machine and give a second chance giving me the postgraduate degree and a minister's post I would not change place.

Shukur Alhamdullilah, not because I am rich, I am free and can do all these works for the downtrodden brothers back in Myanmar. My children and especially grandchildren are no more suppressed with the invisible (in Myanmar it is obvious) glass ceiling above their heads.

So we all have to remember this, "Man proposes and Allah Disposed" We try our best with good intention, Allah will decide for us. Now I realized that there are a lot of blessings in disguises even in my short lifespan.

Allah knows the BEST!

May Allah protect all our Muslims in Myanmar and give good health, education, wealth and peace. Ameen.

 • Kamal Hussein Dear Dr U Ko Gyi, coz of king bodaw's sin, burma fell under British x 100 yrs
  about an hour ago via mobile · Unlike · 1
 • Ko Ko Gyi Now, if they dare to continue these atrocities….they themselves would trigger the Bosnia Style invasion bu UN led forces and freeing of all the Ethnic Minority states and Muslims and change to Daw Suu led REALLY democratic much smaller NEW Burma.
 • Kamal Hussein exactly dr. Burma is allergic to democracy and development. hence balkanization is ineitable as mentioned by min zin in irrawaddy magz


Blogger Sharpshooter Dibebaskan & Akan Dibicarakan Semula Isnin

Posted: 10 Aug 2012 04:41 AM PDT


Blogger Sharpshooter (Amizudin Ahmat) dibebaskan jam 4 petang tadi, akan dibicarakan semula Isnin ini untuk menangguhkan hukuman penjara tiga bulan yang dijatuhkan oleh Mahkamah Tinggi selepas dia didapati bersalah menghina mahkamah.

Beliau dikatakan didapati bersalah menghina mahkamah apabila menerbitkan 11 lagi artikel memfitnah Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Dr Rais Yatim.

Bernama melaporkan Hakim Datin Zabariah Mohd Yusof semasa menyampaikan keputusan itu berkata Amizudin telah melanggar perintah mahkamah yang melarangnya daripada terus menerbitkan artikel memfitnah mengenai Rais dalam laman blognya.

"Ini satu kes penghinaan yang serius, mahkamah kenakan perintah custodial selama tiga bulan penjara, berkuatkuasa hari ini," katanya.

Beliau berkata jika dilihat keseluruhan kes itu, penghinaan yang dilakukan Amizudin bukan sekali berlaku, tetapi beberapa kali dan ia bukan satu perkataan yang boleh diterima.

"Saya nak baca perkataan itu pun, tidak tergamak," katanya.

Selepas Zabariah membacakan keputusannya, Amizudin yang berada di luar kandang tertuduh bangun dan berkata: "Saya mengaku saya silap, saya memohon maaf, saya tidak faham".

Zabariah berkata jika tidak faham mengenai perintah mahkamah, Amizudin sepatutnya bertanyakan kepada peguamnya terutama apabila membabitkan kes pelanggaran perintah mahkamah.

Selesai prosiding, Amizudin yang kelihatan sedikit terkejut dengan keputusan mahkamah itu memeluk peguamnya Ahmad Nizam Hamid dan dia kemudiannya dibawa masuk ke dalam kamar mahkamah untuk urusan ke penjara.

Pada 21 November tahun lepas, Rais, 70, diberi kebenaran untuk memulakan prosiding pemenjaraan terhadap Amizudin berhubung dengan saman yang difailkan olehnya.

Pada 19 Julai tahun lepas, Rais memenangi saman beliau dan blogger itu diperintahkan oleh Mahkamah Tinggi membayar RM300,000 sebagai ganti rugi dan RM100,000 sebagai kos kepada menteri itu.

Rais memfailkan saman itu pada 31 Jan, 2011, terhadap Amizudin, 42, yang merupakan anggota Jawatankuasa Pemuda Parti Keadilan Rakyat (PKR), bagi memfitnah berhubung artikel yang diterbitkan dalam laman blog blogger itu, sharpshooterblogger.blogspot.com, pada atau sekitar 28 Disember, 2010.

Terdahulu, Ahmad Nizam dalam rayuan bagi hukuman ringan memohon mahkamah supaya tidak mengenakan hukuman penjara ke atas anak guamnya dengan mengambil kira bahawa Amizudin telah memohon maaf atas kesalahannya.

Bagaimanapun peguam Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah yang mewakili Rais berhujah bahawa artikel yang dikeluarkan itu bukan sekali tetapi 11 kali.

"Kalau buat sekali, kita mungkin anggap dia tersilap, ini 11 kali, dalam membuat rencana penghinaan itu, contemnor (seseorang yang telah melakukan penghinaan mahkamah) juga telah tulis dengan jelas bahawa dia sedar ada perintah mahkamah yang melarang dia daripada tulis sedemikian".

Muhammad Shafee memohon supaya mahkamah mengenakan hukuman penjara ke atas Amizudin sebagai pengajaran kepadanya dan juga kepada bakal pesalah yang lain.


Kes Syaleza: Suami Didakwa Bunuh Eksekutif TV9

Posted: 10 Aug 2012 02:37 AM PDT

Petaling Jaya - Suami eksekutif pentadbiran stesen televisyen TV9 Nur Syaleza Jaffar, dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini hari ini, atas pertuduhan membunuh isterinya itu, bulan lepas.

Gambar: Eksekutif Bahagian Teknologi Maklumat syarikat gas dan minyak Norazman Bashah Ahmad Azam Bashah, 31, dihadapkan ke Mahkamah Majistret atas pertuduhan membunuh isterinya.

Tiada pengakuan direkodkan daripada Norazman Bashah Ahmad Azam Bashah, 31, eksekutif bahagian teknologi maklumat syarikat gas dan minyak, ketika pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Ahmad Solihin Abd Wahid.

Tertuduh yang memakai baju-T berkolar berwarna ungu mengangguk faham ketika pertuduhan dibacakan oleh jurubahasa mahkamah kepadanya.

Norazman Bashah, didakwa membunuh Syaleza, 31, di kediamannya di No.115, Tingkat 1 Blok O, Apartment Saujana, Jalan PJU 10/1C, Damansara Damai, di antara jam 12 tengah hari hingga 7.30 malam, 28 Julai lepas.

Norazman Bashah yang diwakili peguam Shah Rizal Abdul Manan didakwa mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan yang boleh membawa hukuman mati mandatori jika sabit kesalahan.

Mahkamah menetapkan 14 Sept untuk tarikh sebutan.

Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya Siti Ruvinna Mohd Rawi.

Akhbar sebelum ini melaporkan seorang eksekutif pentadbiran wanita stesen televisyen TV9 ditemui mati di kediamannya di Damansara Damai.- Bernama


Should Burma as an Islamophobic, racist and openly anti-Muslim country be allowed to chair ASEAN?

Posted: 10 Aug 2012 12:26 AM PDT

 1. Burma – the new chair of ASEAN – is anti-Islam and anti-Muslims.
 2. It is openly killing Myanmar Muslims and Rohingyas in Rakhine.
 3. It has done numerous Anti-Muslim Riots in other parts of Myanmar.
 4. It's people are openly against Islam.
 5. All the insults and attacks are public.
 6. In ASEAN, there are three predominantly Muslim countries. One of them, Indonesia, is the largest Muslim country in the world (in term of population)
 7. Malaysia and Brunei are Muslim dominant ASEANs.
 8. In other ASEAN countries such as Thailand, Singapore, the Philippines also have significant Muslim populations.

Should Burma as an Islamophobic, racist and openly anti-Muslim country be allowed to chair ASEAN?

I don't think so!

Sent from my anonymous friend

Please read this: Persecution of Muslims in Burma in Wikipedia

The first Muslim documented in Burmese history (recorded in Hmannan Yazawin or Glass Palace Chronicle) was Byat Wi during the reign of Mon, a Thaton King, circa 1050 AD.[1] He was killed because he was a Muslim and because the king was concerned about his strength.

Shwe Byin brothers executed

The two sons of Byat Wi's brother Byat Ta, known as Shwe Byin brothers, were children executed because they refused to obey the forced labour order of the king, maybe because of their religious belief.[2] It was clearly recorded in the Glass Palace Chronicle of the Kings of Burma that they were no longer trusted.[3]

Assassination of Nga Yaman Kan

Rahman Khan (Nga Yaman Kan) was another Muslim killed for political reasons, because of treason to his own king and also clearly as religious persecution.[citation needed] During a time of war, King Kyansittha sent a hunter as a sniper to assassinate him.[4][5]

Massacre in Arakan

Another event involving killing of Muslims was in Arakan and was likely due to politics and greed and not communal and religious agenda. Shah Shuja was the second son of the Mogul Emperor Shah Jahan who built the famous Taj Mahal of India. Shah Shuja lost to his brother Aurangzeb and fled with his family and soldiers to Arakan. The Arakan pirate king Sandathudama (1652-1687 AD) who was the local pirate of Chittagong and Arakan, allowed him to settle there. He wanted to buy ships to go to Mecca and was willing to pay with silver and gold. But the Arakan king turned greedy for his wealth and forced on his daughter. At last after an alleged unsuccessful attempt at rebellion the sultan and most of his followers were killed. There are sources that indicate that Shah Shuja escaped the massacre.[6][7][8][9][10][11][12]

Muslims under Bayintnaung

Muslims served under Burmese king Bayintnaung (1550-1589 AD).[13] In 1559 AD after conquering Bago (Pegu) he prohibited the Muslims from having halal meals of goats and chickens by not allowing them to kill these animals in the name of God. He also disallowed the Eid ul Adha, Kurbani, sacrifice of cattle.[14]

Muslims under Alaungpaya

King Alaungpaya (1752–1760) prohibited Muslims to do halal on cattle.[15]

Bodawpaya

King Bodawpaya (1782–1819) arrested four famous Burma Muslim Maulvis (Imams) from Myedu and killed them in Ava, the capital, after they refused to eat pork.[16] According to the Myedu Muslim and Burma Muslim version there were seven dark days after that execution and the king later apologized and recognized them as saints.[17][18]
Anti-Muslim and anti-Indian Riots under British rule

British Official White Paper

He was the judge in Rangoon, eyewitness to the riots, who wrote his book based on the British Official White Paper given by The Simon Commission (The Royal Statutory Commission, appointed according to the Law of the Government of India 1919, The Montague-Chelmsford Law.)[19]

Anti-Indian and anti-Muslim sentiments started during British rule

Anti-Indian sentiments started after the First World War during the British rule.[20] In Burma there were a half million Muslims in 1921. More than half of Indians were Indian Muslims.[21] Although Burma Muslims are different from Indian Muslims and Indian Burma Muslims, Burmese Buddhists put them together, even with Hindu Indians, and called them Kala.[19]

The root of these actions were:[19][22]

Earlier Muslim persecution of Buddhists and Hindus during the Mughal wars of conquest, where many Buddhists and Hindus were forcibly converted.
Low standard of living of the recent migrants.
Recent migrants' willingness to do, dirty, difficult and dangerous jobs.
Indians took over the Burmese lands especially Chittiers.
Indians had already filled up and monopolized the government services when the Burmese were later ready for those jobs.
Professional competition.
World economic recession of 1930 aggravated the competition for the reduced economic pie.

1930 Anti-Indian riots

In 1930 there were anti-Indian riots in Burma under British rule.

The problem started in Yangon port, because of the irresponsible action of a British firm of stevedores which had employed hundreds of Indian labourers. While those Indians were on strike, that firm had employed the Burmese workers just to break the strike. So the Indians had to give in and ended the strike. Next morning when the Burmese workers came and reported for work they were told by the British firm that their service was no longer needed. Some Burmese workers were angry and started the fight and Indians retaliated. It grew rapidly into an anti-Indian (including anti-Muslim) riot. Even within the first half-hour at least two hundred Indians were massacred and flung into the river. Authorities ordered the police to fire upon any assembly of five or more who refused to lay down their arms, under Section 144 of the Criminal Procedure Code. That was a black day of 26 May. Within two days the riot spread to the whole country and no one knew the exact causality.[19]

1938 Anti-Muslim riots

There was an anti-Muslim riot in 1938, while Burma was still under British rule. The real agenda was aimed at British government but the Burmese dare not show this openly. Growing Nationalistic sentiments were fanned by the local media and disguised as anti-Muslim to avoid early detection and notice. It was followed by the full blown force of the mighty British Government machinery. Throughout the Burmese struggles against British rule, all the political issues, movements, meetings, demonstrations, riots, rebellions and even the revolutions were instigated, inspired, influenced and led by newspapers.[23][24]

Burma for Burmese Only Campaign

The Burmese started the Burma for Burmese only Campaign and marched to the Muslim (Surti) Bazaar.[25] While the Indian Police broke the violent demonstration, three monks were hurt. Burmese newspapers use the pictures of Indian police attacking the Buddhist monks to further incite the spread of riots.[26] Muslim properties: shops, houses and mosques were looted, destroyed and burned. They assaulted and even massacred the Muslims. It spread all over Burma and a recorded 113 mosques were damaged.[27]

The Inquiry Committee by the British

On September 22, 1938, the British Governor set up the Inquiry Committee.[28] They found out that the real cause was the discontent in the government regarding the deterioration in sociopolitical and economic conditions of Burmans.[29] The book was used as an inciting factor by the irresponsible Burmese newspapers.[30]

The Simon Commission (The Royal Statutory Commission, appointed according to the Law of the Government of India in 1919, The Montague-Chelmsford Law) an inquiry of the effects of Dyarchy system of ruling Burma, had recommended that special places be assigned to the Burma Muslims in the Legislative Council.

It recommended that full rights of citizenship should be guaranteed to all minorities: the right of free worship, the right to follow their own customs, the right to own property and to receive a share of the public revenues for the maintenance of their own educational and charitable institutions. It recommended Home Rule or independent government separate from India or the status of dominion.

But the British Government did not accept all these recommendations except for separation, at the round table committee on India held in London in 1930.
Muslims under U Nu

AFPFL expelled the Burma Muslim Congress[31]

The BMC, Burma Muslim Congress was founded almost at the same time with the AFPFL, Anti-Fascist Peoples' Freedom Party of General Aung San and U Nu before World War II . On December 25, 1945 in Pyinmana, U Razak was elected President of BMC and decided to join AFPFL. U Razak was elected AFPFL President in the Mandalay district in 1946. Later the Governor accepted him as the member of constitutional council. He had good relations with Buddhists and was fluent in Pali (Buddhist scriptures are written in this ancient language of India). He became the Minister of Education and Planning in Bogoke's (General Aung San) Government and was later assassinated with him.[32] But he had supported the main policy of the AFPFL: that is against the partition along community or religious lines. U Razak and his few associates objected to the struggle of those demanding specific constitutional guarantees for the Burma Muslim minority. So, although U Razak was a prominent Burma Muslim leader who had successfully organized Burma Muslims to be able to get an official record that they had participated since the very beginning of the Burmese National struggle towards independence.

His stand of united Burmese (Burma) nation sacrificing the long-term interest of guarantee for the rights of Minority Burma Muslim satisfied not only the Burmese Buddhist leaders of the AFPFL, but also the British Government. Maybe because of that he got a lot of personal rewards. U Raschid and more prominently U Khin Maung Lat, follows the general policy of sacrificing the Rights and Interests of the Burma Muslim Community for 'the country and their party'. Prime Minister U Nu, just a few months after the independence of Burma, requested the Burma Muslim Congress to resign its membership from AFPFL. In response to that U Khin Maung Lat, the new President of BMC, decided to discontinue the Islamic Religious activities of the BMC and rejoined the AFPFL. Later he became Minister of Justice but no longer represented the wishes of the Burma Muslim community. The newly-formed Burmese Muslim League requested a special government department for Muslim affairs to determine their own future, the same as for other minorities, who had Ministries in Yangon and governments in their states. U Nu removed the Burma Muslim Congress from AFPFL on September 30, 1956. BMC was asked to dissolve since 1955.

Later U Nu decreed Buddhism as the state religion of Burma against the will of the ethnic minorities and various religious organizations including Burma Muslims. U Nu, a Buddhist, was pressured by the wealthy and influential Hindi merchants who ordered the prohibition of the slaughtering of cattle. Although he relaxed that during the Kurbani Edd (Hari Raya Haji), Muslims had to apply the permits for each cattle and strictly follow procedures under police supervision. Although General Ne Win revoked the first order and allowed the slaughter of cattle for daily consumption, the second order of restriction for the sacrifice remained up to the present. Some Muslims complained that U Nu's government had made more difficult conditions and regulations for the Haj pilgrimage than the Buddhists pilgrims going to Sri Lanka and Nepal.[citation needed]
Muslims under General Ne Win

When General Ne Win came to power in 1962, the status of Muslims changed. For example. Muslims were expelled from the army. [6] Burma has a Buddhist majority. The more pious Muslim communities who segregate themselves from the Buddhist majority face greater difficulties than those who integrate more at the cost of observance to Islamic personal laws.[33]

Muslims in Burma are affected by the actions of Islamic extremism in other countries. Violence in Indonesia perpetrated by Islamists is used as a pretext to commit violence against Muslim minorities in Burma.[citation needed] The anti-Buddhist actions of the Taliban in Afghanistan (the destruction of the Buddhas of Bamiyan) was also used as a pretext to commit violence against Muslims in Burma by Buddhist mobs. Human Rights Watch reports that there was mounting tension between the Buddhist and Muslim communities in Taungoo for weeks before it erupted into violence in the middle of May 2001. Buddhist monks demanded that the Hantha Mosque in Taungoo be destroyed in "retaliation" for the destruction of the Buddhas of Bamiyan.[34] Mobs of Buddhists, led by monks, vandalized Muslim-owned businesses and property and attacked and killed Muslims in Muslim communities. This was followed by retaliation by Muslims against Buddhists.

Religious freedom for Muslims is reduced. Monitoring and control of Islam undermines the free exchange of thoughts and ideas associated with religious activities.[7] Accusations of "terrorism" are made against Muslim organizations such as the All Burma Muslim Union.[8]</ref>

It is widely feared that persecution of Muslims in Burma could foment Islamic extremism in the country.[35] Many Muslims have joined armed resistance groups who are fighting for greater freedoms in Burma.[36]
1997 Anti-Muslim Riots in Mandalay

The racial tension in March 1997 between Buddhists and Muslims and the attack on Muslim properties began during the renovation of a Buddha statue. The bronze Buddha statue in the Maha Myatmuni pagoda, originally from the Arakan, brought to Mandalay by King Bodawpaya in 1784 AD was renovated by the authorities. The Mahamyat Muni statue was broken open, leaving a gaping hole in the statue, and it was generally presumed that the regime was searching for the Padamya Myetshin, a legendary ruby that ensures victory in war to those who possess it.[37]

On 16 March 1997 beginning at about 3:30 p.m., a mob of 1,000-1,500 Buddhist monks and others shouted anti-Muslim slogans.[citation needed] They targeted the mosques first for attack, followed by Muslim shop-houses and transportation vehicles in the vicinity of mosques, damaging, destroying, looting, and trampling, burning religious books, committing acts of sacrilege. The area where the acts of damage, destruction, and lootings were committed was Kaingdan, Mandalay.[38] The unrest in Mandalay allegedly began after reports of an attempted rape of a girl by Muslim men. At least three people were killed and around 100 monks arrested.[39]
2001 Anti-Muslim Riots in Taungoo

In 2001,Myo Pyauk Hmar Soe Kyauk Sa Yar (or) The Fear of Losing One's Race and many other anti-Muslim pamphlets were widely distributed by monks. Many Muslims feel that this exacerbated the anti-Muslim feelings that had been provoked by the destruction in Bamiyan, Afghanistan.[40] On May 15, 2001, anti-Muslim riots broke out in Taungoo, Pegu division, resulting in the deaths of about 200 Muslims, in the destruction of 11 mosques and the setting ablaze of over 400 houses. On May 15, the first day of the anti-Muslim uprisings, about 20 Muslims who were praying in the Han Tha mosque were killed and some were beaten to death by the pro-junta forces. On May 17, Lt. General Win Myint, Secretary No.3 of the SPDC and deputy Home and Religious minister, arrived in Taungoo and curfew was imposed there until July 12, 2001.[41] Buddhist monks demanded that the ancient Hantha Mosque in Taungoo be destroyed in retaliation for the destruction in Bamiyan.[42] On May 18, however, Han Tha mosque and Taungoo Railway station mosque were razed to the ground by bulldozers owned by the SPDC junta.[43] The mosques in Taungoo remained closed as of May 2002. Muslims have been forced to worship in their homes. Local Muslim leaders complain that they are still harassed. After the violence, many local Muslims moved away from Taungoo to nearby towns and to as far away as Yangon. After two days of violence the military stepped in and the violence immediately ended.[44]
2012 violence
Main article: 2012 Rakhine State riots

Since June 2012, 200000[citation needed] muslims have been killed in sectarian violence in the state.

Representatives from different religions and minorities in Pakistan condemned the atrocities inflicted on the Muslims of the Republic of Union of Myanmar. They said that minorities across the world had equal rights to lead their lives according to their belief, traditions and culture while the majority should not exploit their rights and narrow their path towards free movement. They said that genocide of Myanmar Muslims was a serious threat to world peace and was a serious human rights violation, which the United Nations should stop immediately.[45]
Human rights violations against Rohingya

UN and Powerful Muslim country's are the sole responsible for this

According to Amnesty International, the Muslim Rohingya people have continued to suffer from human rights violations under the Burmese junta since 1978, and many have fled to neighbouring Bangladesh as a result. [9] [10] [11]

As of 2005, the UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees) had been assisting with the repatriation of Rohingya from Bangladesh, but allegations of human rights abuses in the refugee camps have threatened this effort.[46]

Despite earlier efforts by the UN, the vast majority of Rohingya refugees have remained in Bangladesh, unable to return because of the regime in Myanmar.[citation needed] Now they face problems in Bangladesh where they do not receive support from the government.[47] In February 2009, many Rohingya refugees were helped by Acehnese sailors in the Strait of Malacca, after 21 days at sea.[48]

Over the years thousands of Rohingya also have fled to Thailand. There are roughly 111,000 refugees housed in 9 camps along the Thai-Myanmar border. There have been charges that groups of them have been shipped and towed out to open sea from Thailand, and left there. In February 2009 there was evidence of the Thai army towing a boatload of 190 Rohingya refugees out to sea. A group of refugees rescued by Indonesian authorities also in February 2009 told harrowing stories of being captured and beaten by the Thai military, and then abandoned at open sea. By the end of February there were reports that of a group of 5 boats were towed out to open sea, of which 4 boats sank in a storm, and 1 boat washed up on the shore. February 12, 2009 Thailand's prime minister Abhisit Vejjajiva said there were "some instances" in which Rohingya people were pushed out to sea.

"There are attempts, I think, to let these people drift to other shores. [...] when these practices do occur, it is done on the understanding that there is enough food and water supplied. [...] It's not clear whose work it is [...] but if I have the evidence who exactly did this I will bring them to account." [12]

The prime minister said he regretted "any losses", and was working on rectifying the problem.Rescued Dogs Must Be Rehomed Properly

Posted: 10 Aug 2012 12:15 AM PDT

aNt's aNgle: Hi Rob, I can't help but be in agreement with you. The case you mention seems very much to be a case of animal hoarding. But it is hard to say for sure unless one has been on the ground and studied every aspect of the situation.But on the other hand, this could be a situation of an extreme case of animal-assisted therapy in action. The elderly chap obviously found some use for


Expecting a Flat Stomach After Pregnancy? Think Again

Posted: 10 Aug 2012 12:14 AM PDT

During pregnancy your stomach expands with the growth of your baby and the placenta. This extreme expansion in the size of your stomach is only possible because your body produces the hormone 'relaxin'. Relaxin is produced during the early part of the pregnancy in large quantities initially by the remnants of the egg shell left behind after ovulation and then by the placenta. Relaxin continues


Gout vs Diet

Posted: 10 Aug 2012 12:13 AM PDT

The cause of gout is a high blood level of uric acids which is a waste product. The waste product is a breakdown of purines which are substances naturally found in your body. Purines are also found in several types of food. The treatment of gout, in times past, included very strict dietary regiments but because of medications that are used to combat gout the regiments are not as harsh as they


Body Part Isolation vs. Complex Movements in Strength Training

Posted: 10 Aug 2012 12:14 AM PDT

Working as a personal trainer & fitness professional, there is one type of question I get all the time that shows that many people are missing the big picture regarding the benefits of strength training. This popular question usually goes something like this: "What exercise can I do to isolate my _______ (insert your muscle of choice – abs, quads, biceps, triceps, etc)?" It doesn't matter which


Affiliate Marketing: Staying Away From Scams

Posted: 10 Aug 2012 12:14 AM PDT

Many of us are upset and frustrated with our current jobs. The low pay and sense of being undervalued drive many of us to dream of our own businesses. However, the costs combines with the risk factors stops most of us in our tracks. Affiliate marketing is a way for people to work for themselves with no risk. There is no cost to you and you're paid on performance. However, today one has to be


Don’t waste your time! Create one thousand articles with a simple click of a button today!

Posted: 10 Aug 2012 12:14 AM PDT

As a freelance writer, some of my least favorite projects are those where the client wants me to rewrite an existing article. I have since learned "the truth about this type of statement, "It only involves a little editing, "which in fact means, "You'll have to rewrite the whole article so that it makes sense"! My advice to you is, simply be independent! Have you ever tried to determine in


No comments: