Friday, June 14, 2013

Rape the minister!

Rape the minister!


Rape the minister!

Posted: 14 Jun 2013 10:32 AM PDT

Saturday's light moment.

A PAS ulama once said a woman in sexy attire deserves to be raped because her 'revealing and inviting' mode. It caused an uproar in local newspapers and blogosphere, some condemning him and not few stood by him.

As Malaysian politics get even filthier, such a remark gains popularity easily.

And in Italy:
A councillor belonging to Italy's anti-immigrant Northern League party called Thursday for the country's first black minister to be raped, sparking an outcry and her expulsion from the party.
"Won't someone rape her, just to make her understand what victims of this terrible crime feel? For shame!" Dolores Valandro, a councillor in Padua in Northern Italy, wrote on Facebook alongside a photograph of African-Italian Immigration Minister Cecile Kyenge.
Valandro was apparently reacting to an article on a website called "all immigrant crimes" which detailed an alleged attempt by a Somali in Genoa to rape two Romanian girls, Italian media reports said.
Kyenge said "everyone should feel offended" by the comments, and said she had long battled against violent language and behaviour.
Her reaction was supported by Prime Minister Enrico Letta, who said: "Cecile Kyenge is right, each one of us should feel offended, I feel offended."
"The words do not deserve any comment, just disdain. Cecile deserves solidarity from me, the government and the country," he said.
Valandro later apologised, saying: "It was a something I said in a moment of anger. When I'm angry I vent that way."
Kyenge, an eye doctor and Italian citizen originally from Democratic Republic of Congo (DRC), has been subjected to a barrage of racist attacks since being appointed minister in February.
She has drawn heated criticism from the League over plans to push for legislation that would allow children born in Italy to immigrant parents to get automatic citizenship instead of waiting until 18 to apply.
Profanity gets so common nowadays, without check neither action. But those who incite the rakyat to take on each other over religious and race issues, should be condemned and hauled up by the police and respective authorities.

And here comes Ambiga again. She said streets demo is the only mean to push for electoral reform. Amid the opposition calling for the Election Commission members to resign en mass, they forgot the fact that only the Yang di-Pertuan Agong can remove the panel members.

What Ambiga recommended is extremely dangerous. Streets demo will plunge the country into chaos and there is a tendency for participants to run amok, as proven during Bersih 3.0 last year.

Just a question to readers - what should we do to her?

Zahid Hamidi Perlu Dicutikan Sehingga 2 Kes Memalukan BN Selesai

Posted: 14 Jun 2013 09:29 AM PDT


MMenteri Dalam Negeri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi sepatutnya bercuti daripada menjalankan tugasnya sehingga dua kes yang memalukan kerajaan Barisan Nasional (BN) selesai.

Ketua Parlimen DAP, Lim Kit Siang berkata, dua kes yang memalukan BN iaitu Ahmad Zahid dituduh mencederakan Amir Abdullah Bazli pada Januari 2006 dan didakwa melanggar undang-undang pilihan raya kerana berbelanja lebih RM2 juta iaitu melebihi had RM200,000 yang dibenarkan ketika berkempen untuk kerusi Parlimen Bagan Datoh, Perak pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU-13) lalu.

Beliau yang juga Ahli Parlimen Gelang Patah berkata, dalam sebuah video yang dipaparkan dalam laman web beliau sendiri, Ahmad Zahid mengakui mengupah 24,000 penyokong BN Bagan Datoh yang juga pengundi tempatan sebagai pekerja kempen ketika beliau bertanding untuk memenangi kerusi Parlimen itu.

Katanya, dalam video terbabit, beliau juga mengaku memberi setiap pekerja kempen RM100 dan 5 kilogram beras.

Menurutnya, selain politik wang pada pilihan raya, Ahmad Zahid mengupah 24,000 "pekerja pilihan raya" sedangkan jumlah keseluruhan pengundi di Parlimen Bagan Datoh hanya 34,670 pengundi dan jumlah undi yang diraih Ahmad Zahid sendiri hanya 17,176 undi – bererti lebih daripada seorang "pekerja pilihan raya" diperlukan beliau untuk memenangi satu undi dan perkara ini boleh dianggap sebagai rekod tersendiri dalam sejarah pilihan raya Malaysia.

"Saya bersetuju dengan bekas Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Mat Zain Ismail yang baru-baru ini menyatakan dalam surat terbuka bahawa keputusan Mahkamah Rayuan yang sebulat suara memerintahkan Ahmad Zahid menjawab tuduhan Amir Abdullah menunjukkan tuduhan itu kukuh dan menimbulkan pertikaian mengapa polis gagal mengambil tindakan terhadap Ahmad Zahid atas kesalahan itu," katanya dalam kenyataan media, semalam.

Mengikut surat terbuka itu Mat Zain menyebut:

"PDRM tidak akan mampu meyakinkan orang ramai bahawa ia bersikap adil dan berpegang pada undang-undang jika ia gagal mengheret Zahid ke mahkamah, terutama ketika bekas ketuanya sendiri (bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Rahim Noor) telah dituduh atas kesalahan yang sama.

"PDRM akan kehilangan asas moralnya memandangkan ia tidak mampu menjustifikasi kegagalannya untuk mengambil tindakan terhadap pihak yang melanggar undang-undang, jika ia tidak mampu mengambil tindakan terhadap Menterinya sendiri yang telah dinilai sebagai seorang penjenayah oleh mahkamah." -Roketkini.

Ayatollah Khamenei says Iranian democracy isn't run by Jews, like America's

Posted: 14 Jun 2013 07:17 AM PDT

Here is a graphic from the Facebook page of Iran's Supreme Leader, Ayatollah Khamenei:
Is he now saying that Big Satan is controlled by Little Satan? It gets so hard to keep track of who is the puppet of whom. Just for context, 680 people wanted to be on Iran's presidential ballot. 672 of them were disqualified, by the Guardian Council, which is controlled by - Khamenei. Iran's election is a meaningless election!!

In other words, every Iranian presidential candidate was handpicked by a single person "controlling everything behind the scenes."  Here is another graphic from his Facebook page, showing the only person in all of Iran whose vote matters: Hat tip: EOZ


အစလာမ့္ဘာသာ၀င္ ေမာင္ေသာ္ကဟာ ေဒၚေအာင္ဆန္းစုၾကည္ကို ပထမဆံုးႏိုင္ငံေရးစင္ျမင့္ထက္ကို တင္ေပးခဲ့သူပါ

Posted: 14 Jun 2013 06:51 AM PDT

Mg Thawka had pulled Daw Suu up the political stage

လြန္ခဲ့တဲ့ ႏွစ္ေပါင္း ၂၀ ေက်ာ္ခန္႔က သမိုင္း၀င္ဓာတ္ပံုပါ။ အခု မ်ိိဳးဆက္သစ္လူငယ္ေတြ သိေအာင္ မွ်ေ၀ေပးလိုက္တာပါ။

ရန္ကုန္ေဆးရံုၾကီးေရွ႕မွာပါ။ ၀ဲမွ ယာ – ဗိုလ္မွဴးေဟာင္းဘေသာ္ (ခ) စာေရးဆရာေမာင္ေသာ္က၊ ေဒၚေအာင္ဆန္းစုၾကည္၊ ရုပ္ရွင္မင္းသမီး ေဒၚခင္သီတာထြန္းေပါ့။

က်ေနာ္အဘိုး စာေရးဆရာေမာင္ေသာ္ကဟာ ေဒၚေအာင္ဆန္းစုၾကည္ကို ပထမဆံုးႏိုင္ငံေရးစင္ျမင့္ထက္ကို တင္ေပးခဲ့သူပါ။
စာေရးဆရာေမာင္ေသာ္ကဟာ ေရႊဘိုျမိဳ႕သား ဗမာ အစလာမ့္ဘာသာ၀င္ တေယာက္ျဖစ္သလို တပ္မေတာ္မွာ ႏိုင္ငံအတြက္ အသက္ေပး တာ၀န္ထမ္းရြက္ခဲ့သူပါ။

ေနာက္လာေနာက္သားေတြ သမိုင္းကို မေမ့ေအာင္ တင္ျပေပးျခင္း ျဖစ္ပါတယ္။

သခင္လူငယ္


Rundingan Temui Jalan Buntu, Namun Himpunan 505 Tetap Diteruskan

Posted: 14 Jun 2013 08:13 AM PDT


Perhimpunan #Blackout505 tetap akan diadakan di Padang Merbok di sini walaupun Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) tidak ingin bekerjasama dengan penganjurnya, kata MP Pandan Rafizi Ramli.

Rafizi berkata alternatif yang ditawarkan oleh DBKL, Stadium Merdeka, tidak sesuai untuk himpunan tersebut kerana ruangnya yang terhad.

Keputusan menolak tawaran ke Stadium Merdeka itu juga diambil setelah PR menimbangkan faktor keselamatan berikutan saiz himpunan yang tidak sesuai untuk kawasan tertutup.

Pada 12 Januari lalu, Stadium Merdeka gagal menampung kebanjiran lebih 100,000 perserta Perhimpunan Kebangkitan Rakyat 112.

Keadaan sesak dan terbatas di stadium itu menyebabkan lebih separuh dari peserta gagal memasuki stadium.

Rafizi juga mendakwa alasan yang diberikan oleh DBKl untuk menolak permitaan penganjur himpunan tersebut sengaja diadakan.

"Pertama, Padang Merbok digunakan untuk aktiviti sukan ringan dan aktiviti sosial, kalau nak kira perhimpunan kita juga adalah satu aktiviti sosial.

"Kedua – lanskap, ketiga – sedang diusahakan untuk laluan basikal dan keempat – lalu lintas," kata Rafizi selepas menghadiri mesyuarat bersama Datuk Bandar Kuala Lumpur, Datuk Ahmad Phesal Talib di menara DBKL pagi tadi.

Rafizi turut melahirkan rasa kecewa atas kegagalan DBKL untuk lebih bertolenrasi dengan PR memandangkan sebelum ini gagasan itu akur dengan kehendak DBKL agar tidak menggunakan Dataran Merdeka dan menukar tarikh perhimpunan dari 15 Jun ke 22 Jun.

Selain Rafizi dan Ahmad Phesal, turut sama menyertai mesyuarat yang berlangsung kira-kira 45 minit itu, MP Sungai Petani, Datuk Johari Abdul, Ketua Polis Daerah Dang Wangi, ASP Zainuddin Ahmad, MP Bukit Bintang Fong Kui Lun dan Penyelaras Solidariti Anak Muda Malaysia, Badrul Hisham Shaharin. -selangorku


Himpunan 505 tetap diteruskan


Himpunan Blackout 505 tetap diteruskan meskipun Ahli Parlimen pakatan pembangkang akan mengangkat sumpah di Dewan Rakyat, 24 Jun ini.

Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu berkata, himpunan tersebut tidak akan dibatalkan dan tiada kaitan dengan proses mengangkat sumpah kerana agenda utama himpunan tersebut adalah isu-isu berkaitan penyelewengan yang berlaku sewaktu PRU13.

"Saya yakin, isu-isu seperti dakwat kekal yang tidak kekal, penipuan, akses media dan banyak lagi akan terus diangkat dalam siri himpunan ini.

"Ahli Parlimen akan menjalankan tugas yang diamanahkan seperti biasa. Begitu juga himpunan akan berjalan seperti dirancang," katanya.

Katanya, lokasi himpunan masih sama dan tiada pertukaran lokasi setakat ini.

"Saya pasti, himpunan di Padang Merbok akan mendapat kehadiran yang di luar jangkaan dan percaya himpunan kali ini akan dihadiri lebih ramai berbanding sebelum ini," katanya.

Sementara itu, Pengerusi Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM), Badrul Hisham Shaharin atau Chegubard menyifatkan himpunan tersebut tidak mengganggu proses angkat sumpah Ahli Parlimen.

"Selain itu, ia lebih ke arah menyeru Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) sedia ada meletak jawatan. Kita akan terus memberitahu rakyat bahawa PRU13 dicemari dengan pelbagai penipuan," katanya.
-SHThe Obama Family Trip to Africa to Cost $60 to $100 Million

Posted: 14 Jun 2013 05:24 AM PDT

(The Weekly Standard) President Obama and his family will be going to Africa later this month. But the trip won't be cheap; it's expected to cost American taxpayers $60 to $100 million, according to the Washington Post. "When President Obama makes his first extended trip to sub-Saharan Africa later this month, the federal agencies charged with keeping him safe won't be taking any chances. Hundreds of U.S. Secret Service agents will be dispatched to secure facilities in Senegal, South Africa and Tanzania. A Navy aircraft carrier or amphibious ship, with a fully staffed medical trauma center, will be stationed offshore in case of emergency," reports the Post.

"Military cargo planes will airlift in 56 support vehicles, including 14 limousines and three trucks loaded with sheets of bullet-proof glass to cover the windows of the hotels where the first family will stay. Fighter jets will fly in shifts giving 24-hour coverage over the president's airspace so they can intervene quickly if an errant plane gets too close. "The extraordinary security provisions — which will cost the government tens of millions of dollars — are outlined in a confidential internal planning document obtained by The Washington Post. While the preparations appear to be in line with similar travels in the past, the document offers an unusual glimpse into the colossal efforts to protect the U.S. commander-in-chief on trips abroad."

After the paper questioned the costs of a planned family safari, the White House nixed the plan. "The president and first lady had also planned to take a Tanzanian safari as part of the trip, which would have required the president's special counter-assault team to carry sniper rifles with high-caliber rounds that could neutralize cheetahs, lions or other animals if they became a threat, according to the planning document. But the White House canceled the safari on Wednesday following inquiries from The Washington Post about the trip's purpose and expense, according to a person familiar with the decision."

The paper adds, "Obama's trip could cost the federal government $60 million to $100 million based on the costs of similar African trips in recent years, according to one person familiar with the journey who was not authorized to speak for attribution. The Secret Service planning document, which was provided to The Post by a person who is concerned about the amount of resources necessary for the trip, does not specify costs." Hat tip: Eye On The World

Arab media: "Israeli spies fighting in Syria"

Posted: 14 Jun 2013 05:08 AM PDT

Osama Hamdan, foreign ministry spokesman for Hamas, admits that there have been some "technical" problems that caused Lebanese officials to stop allowing Gazans with Hamas visas into the country.

Those "technical issues" include people caught with forged documents who were sneaking into Lebanon to fight with the rebels in Syria. Hamdan promised that Hamas would never do anything to threaten the security of any Arab nation.

Hizballah handed over the bodies of several of these Palestinians found in Quseir with their forged visas, and "sources say" that they were actually Israeli spies sent to fight with the Syria rebels!

Reports indicate that the Lebanese, and especially Hezbollah, are upset at Hamas for this forged documents scandal and that there might be formal charges brought. This would explain Hamdan's eagerness to smooth ruffled feathers, and possibly Hizballah started the "Israeli spy" story also to keep the infighting between Hamas in Lebanon and Hizballah out of the public eye as long as possible.

Israel is the go-to excuse in cases like this, as always. Hat tip: Elder of Ziyon

The Palestinian Authority's Reign of Terror

Posted: 14 Jun 2013 05:06 AM PDT

Khaled Abu Toameh: The Palestinian Authority's Reign of Terror
Then, Fatah thugs recruited by the Palestinian Authority attacked dozens of Palestinian protesters who had set up tents in the center of Ramallah. The protesters were beaten and their tents set on fire as Palestinian Authority policemen stood on the side and refused to interfere.
By resorting to this policy of terror and intimidation against its critics and political opponents, the Palestinian Authority leadership in the West Bank is once again showing that it is not much different from other Arab dictatorships. It is these measures that have driven many Palestinians away from the Palestinian Authority and straight into the open arms of Hamas and other extremist groups.
Hat tip: EOZ

Where's the Coverage? Israel to Build Housing in West Bank...for Palestinians

Posted: 14 Jun 2013 05:01 AM PDT

Where's the Coverage? Israel to Build Housing in West Bank...for Palestinians
If 600 housing units for Jews is worthy of coverage, why not even a mention of a plan to build nearly twice as many homes for Palestinian Arabs? Neither the LA Times nor any other major news outlet has covered an Israeli plan to develop hundreds of housing units for Arabs, on Israeli-controlled land in Area C. And it would not have taken a lot of investigating to find out about it. The Jerusalem Post reported last month, "J'lem plans 1,140 Palestinian homes near Jericho" Hat tip: EOZ

It asked Israel to save his life because the Syrian doctors could not provide the necessary medical treatment

Posted: 14 Jun 2013 04:59 AM PDT

Syrian doctor, in unprecedented note, asks Israel to save patient's life
A handwritten doctor's note was found attached to the clothing of a Syrian man brought to Israel in critical condition Tuesday. The note explained, in Arabic, previous surgical procedures and medical care the man had received days before in Syria. It asked Israel to save his life because the Syrian doctors could not provide the necessary medical treatment.
While Israel has started to treat growing numbers of people wounded in Syrian battles close to the border in recent months, this was the first case of a cross-border "transfer" from a Syrian medical facility.

Ties between Hezbollah and drug cartels exposed

Posted: 14 Jun 2013 04:54 AM PDT

WASHINGTON (Reuters) - The United States imposed sanctions on four Lebanese citizens on Tuesday, accusing them of fundraising and recruiting for Hezbollah in West Africa, as Washington seeks to cut off sources of cash for the Lebanese militant group. The U.S. Treasury Department said Ali Ibrahim al-Watfa, Abbas Loutfe Fawaz, Ali Ahmad Chehade, and Hicham Nmer Khanafer were sanctioned for acting as "ambassadors" for Hezbollah, which the U.S. government considers a terrorist group.

The men were acting in Sierra Leone, Senegal, Cote d'Ivoire and the Gambia, it said. The sanctions mean they are effectively cut off from the U.S. financial system and any dealings with U.S. citizens. The move was part of a multi-year probe that has exposed what the U.S. government says are tight links between South American drug traffickers and Middle Eastern militant groups such as Hezbollah.

Drug traffickers use West Africa, which has a reputation for lax law enforcement, as a shipping hub to expand into lucrative markets in Europe and the Middle East. Drug proceeds get laundered through exchange houses in Lebanon and other parts of the Middle East, with some of the funds getting channeled to Hezbollah, Treasury has said. Hezbollah is a Shi'ite Islamist guerrilla and political movement founded with Iran's help after Israel's invasion of Lebanon in 1982. Militant groups have found it harder to get money directly from governments in the wake of the September 11, 2001 attacks on the United States, when the U.S. government sharply expanded a crack-down on financing.

U.S. officials say Hezbollah receives money from Iran, which has also been hit with financial sanctions over its nuclear program. "These actions (against the group) are increasingly important as the funding from (Hezbollah's) traditional patron, Iran, is squeezed by international sanctions," David Cohen, U.S. Treasury undersecretary for terrorism and financial intelligence, said in a statement. [...] Cohen said Hezbollah received "in the millions of dollars" from its operations in West Africa.

"Let me add ... (that) whether this is a particularly lucrative area for Hezbollah fundraising, as compared to other mechanisms through which it raises money, is not really the point from our perspective," he said. "What we are trying to do is disrupt Hezbollah's fundraising from whatever source it comes." The U.S. government first moved against the international drug trafficking network in 2011, designating its alleged leader, Ayman Joumaa, a "drug kingpin," allowing the government to seize his assets. They said the network was doing as much as $200 million a month in business.

They also targeted the Lebanese Canadian Bank, the eighth-largest bank in Lebanon at the time, for allegedly helping the Joumaa network launder money, and last year seized $150 million of its assets. In the most recent action, the United States in April imposed sanctions against two Lebanese money exchange houses, saying they helped launder funds for the international drug trafficking ring and Hezbollah. Hat tip: Eye On The World

Afghan parliament upholds right to marry children

Posted: 14 Jun 2013 04:53 AM PDT

Soon-to-be-wed Faiz Mohammed (left), 40, and Ghulam Haider, 11, are pictured at her home in a rural village
of Damarda in Afghanistan's Ghor province in 2008.
(WT) Afghanistan's parliament has rejected a measure that would have barred men from marrying girls younger than 16, saying the proposal ran counter to Islamic ideology.

The measure also would have banned "baad, [the] traditional practice of buying or selling women to settle disputes," and outlawed criminal charges being imposed on rape victims, Breitbart reported. Rape victims in Afghanistan often are charged with fornication or adultery. Hat tip: Eye On The World

More...

ဖင္ဆီဖူးခါေနတဲ႔ မ်ဳိးခ်စ္ေတြကုိ လည္းသနားစရာလုိ႔ပဲျမင္ပါတယ္

Posted: 14 Jun 2013 04:46 AM PDT

နုိင္ငံတကာအျမင္မွာ ျမန္မာေတြမဆုိးဘူးလုိ႔ အာလီဘုိင္ျပဖုိ႔သက္သက္ပါကြာ
တကယ္႔တကယ္မွာ ျဖစ္ေနၾကတာပါပဲ… မေလးရွားအေရးေတာ္ေတာ္ေလး
ရင္းနွီးျမွပ္နွံလုိက္ေတာ႔ ေအာက္ေျခလူတန္းစားအထိ ကုလားမုန္းတီးေရးတစ္္ခု
ကုိ အသက္သြင္းျပီးသားျဖစ္ေနျပီ… ကုလားနုိင္ငံမွာျပႆနာျဖစ္လုိ႔ ျမန္မာေတြ
ကုိ ျပန္ေခၚတယ္ဆုိတဲ႔ ဦးတည္ခ်က္က အျပင္မွာအားလုံး စိတ္ခ်ရျပီဆုိမွ ဒီမွာ
ဆြမ္းၾကီးေလာင္းမယ္ဆုိတဲ႔ သေဘာေကာမျဖစ္နုိင္ဘူးလား.. အကြက္က
ကေလးအကြက္ေနာ္….အဲလုိမျဖစ္ပါေစနဲ႔လုိ႔ပဲ ဆုေတာင္းရေတာ႔မွာပဲ..

Äħ Ṗḥṻ
=========စပ္မိစပ္ရာ===========

မစၥတာ ကင္တနားက မြတ္စလင္သု့ံးေယာက္အသတ္ခံရမွုကုိ စစ္ေဆးေပးဖုိ႔
ေတာင္းဆုိလုိက္သတဲ႔ ဆုိတာနဲ႔ ၀ုိင္းငုိၾကတယ္ေလဗ်ား၊၊ က်ဳပ္ျဖင္႔ရယ္(ရီ)ခ်င္
လုိက္တာ..၊၊ သူကလည္းသူ႔အခြင္႔အေရးကုိ သူေတာင္းဆုိတာေနမွာေပါ႔ဟဲ႔
မင္းတုိ႔ကလည္း မင္းတုိ႔အခြင္႔အေရးကုိ မင္းတုိ႔ေတာင္းဆုိၾကေပါ႔..

အန္ရွာရွဳခ်ီကေကာ တစ္ခုခုေတာ႔ ၀င္ေျပာသင္႔တာ အမွန္ပဲေနာ္.. ေၾကာက္
သလား… (မွန္မွန္ကန္ကန္) ဆုိတဲ႔စကားကုိ ဒီတစ္ခါ ေရႊမန္း ဦးသြားပါတယ္
မွန္မွန္ကန္ကန္ဆုိတဲ႔ ငစုရဲ ႔စကားလုံးကုိ ငစုပဲေျပာေျပာ ငမန္းပဲေျပာေျပာ
အနွစ္သာရမရွိဘူးလုိ႔ပဲျမင္တယ္…

နုိင္ငံတကာအျမင္မွာ ျမန္မာေတြမဆုိးဘူးလုိ႔ အာလီဘုိင္ျပဖုိ႔သက္သက္ပါကြာ
တကယ္႔တကယ္မွာ ျဖစ္ေနၾကတာပါပဲ… မေလးရွားအေရးေတာ္ေတာ္ေလး
ရင္းနွီးျမွပ္နွံလုိက္ေတာ႔ ေအာက္ေျခလူတန္းစားအထိ ကုလားမုန္းတီးေရးတစ္္ခု
ကုိ အသက္သြင္းျပီးသားျဖစ္ေနျပီ… ကုလားနုိင္ငံမွာျပႆနာျဖစ္လုိ႔ ျမန္မာေတြ
ကုိ ျပန္ေခၚတယ္ဆုိတဲ႔ ဦးတည္ခ်က္က အျပင္မွာအားလုံး စိတ္ခ်ရျပီဆုိမွ ဒီမွာ
ဆြမ္းၾကီးေလာင္းမယ္ဆုိတဲ႔ သေဘာေကာမျဖစ္နုိင္ဘူးလား.. အကြက္က
ကေလးအကြက္ေနာ္….အဲလုိမျဖစ္ပါေစနဲ႔လုိ႔ပဲ ဆုေတာင္းရေတာ႔မွာပဲ..

အဲလုိမျဖစ္ရင္ေတာင္ အျမတ္ထုတ္ဖုိ႔က အဆင္သင္႔ျဖစ္ေနခဲ႔ျပီ.. အခုေနသူတုိ႔
ၾကိဳက္တဲ႔ဥပေဒတစ္ခုကုိ တင္သြင္းရင္ ေဒါသထြက္ေနတဲ႔ျပည္သူေတြက ဘာ
မွနားမလည္ခ်င္ေန ေထာက္ခံၾကမွာပဲ၊၊ ဥပေဒတစ္ခုအတည္ျဖစ္သြားမွ နွိမ္နင္း
လည္းအျမတ္ပဲေကာ၊၊ အရွင္းဆုံးေျပာရရင္ ေဒါင္းကုိေျခထုိးေနတာပါ..၊၊

ဒီပုံစံကုိ ကခ်င္စစ္ပြဲမွာလည္းအတူတူပဲ သုံးသြားခဲ႔ပါတယ္.. ေကအုိင္ေအေတြ
ကုိအၾကမ္းဖက္သမား သူပုန္လုိ႔ျမင္လာေအာင္ အမ်ုဳိးမ်ဳိး အရင္ေရးၾကတယ္…
ေရးလုိ႔ေကာင္းေအာင္လည္း ၀မ္းစာတမင္ရွာတယ္… အစုိးရမီဒီယာေတြကုိ
ေျပာတာပါ.. ဗမာအမ်ားစု ေကအုိင္ေအကုိခ်ဥ္လာေအာင္လုပ္တယ္… မသိတဲ႔
သူေတြကုိဆုိ ဖက္ဒရယ္ဆုိတာ ခြဲထြက္ေရးလုပ္ေနတာပါဆုိျပီး ဆုိက္၀ါး လုပ္
တယ္၊၊ ဘယ္သူမဆုိေျပာျပီေပါ႔ " ကခ်င္ေတြအဲဒါေတာ႔လြန္တယ္..မလုပ္သင္႔
ဘူး " စသည္ျဖင္႔ေပါ႔… ၊၊ အဲခ်ိန္မွာ ေလယဥ္နဲ႔ ဗုံးၾကဲလုိ႔ေကာင္းတုန္း၊၊ ရြာေသာ
တပ္ေသာမေရြးခဲ႔ဘူး..၊၊ ဒါမ်ဳိး စိတ္ဓါတ္ေတြက ရုိးေနပါျပီ၊၊

ဒီအစုိးရလုပ္ရပ္ကုိလုံး၀အယုံအၾကည္မရွိပါ.. ဖင္ဆီဖူးခါေနတဲ႔ မ်ဳိးခ်စ္ေတြကုိ
လည္းသနားစရာလုိ႔ပဲျမင္ပါတယ္၊၊ " ေနာင္ဆုိ ဒီလုိဘယ္ေတာမွ၊ ေနာက္တစ္
ခါ ဒီလုိဘာေၾကာင္႔မွ သူအရုပ္ၾကိဳးဆြဲရာ မကပါရေစနဲ႔ " ဆုိ လာခဲ႔တာလည္း
ၾကာပါျပီ… သီခ်င္းထြက္ကတည္းကပဲ.. >:(
Credit : Äħ Ṗḥṻ

Shared by Mimi Koko

က်ေနာ္ က ကိုသိန္းစိန္ ထက္ ကိုေ႐ႊမန္း ကို ပိုယုံသလုိ အရည္အခ်င္း ကိုလည္း ပုိလုိ႔နွစ္သက္ပါတယ္

Posted: 14 Jun 2013 04:29 AM PDT

က်ေနာ္ က ပြင့္ပြင့္လင္းလင္း ေျပာရရင္
ကိုသိန္းစိန္ ထက္ ကိုေ႐ႊမန္း ကို ပိုယုံသလုိ
ကုိေရႊမန္း ရဲ႕ အရည္အခ်င္း ကိုလည္း ပုိလုိ႔နွစ္သက္ပါတယ္။
ကိုသိန္စိန္ ဟာ အမ်ား ထင္သလို လူရိုး လူေအး မဟုတ္ပါဘူး။
ဥေဏွာက္ နဲ႔ နွလံုးသား ကင္းမဲ့သူပါ။


က်ေနာ္ ေလးစားသမႈနဲ႔ ယဥ္ယဥ္ေက်းေက်း ႏုွိင္းရရင္
စက္ရုပ္ လူသား Robot ပါ။
Software ထဲမွာ Programming လုပ္ထားတဲ့အတိုင္း တစ္ေသြ
မတိမ္း သာေဆာင္႐ြက္တတ္သူပါ။
ခိုင္းသမ်ွလုပ္ ေပးသမ်ွသာစားျပီး ထားတဲ့ေနရာမွာ ေနတတ္သူပါ။
ေက်းဇူးရွင္ကို ဘုရားလုိကုိးကြယ္ၿပီး အျငိိုညင္ခံရမွာကုိ
အလြန္အမင္း ေၾကာက္တတ္သူပါ။
မသိသူမ်ားက တစ္ကုိေကာင္းဆန္လြန္းသူ လုိ႔ထင္ၾကေပမဲ့
က်ေနာ႔ အျမင္ေတာ့ ကုိယ္ရည္ကိုေသြးကုိ မရွိသူပါ။
ေခါင္းေဆာင္ေကာင္းမဟုတ္ပါဘူး။
က်ြန္ေကာင္းပါ။ ဒါေၾကာင့္လည္း ဒီေနရာကို ယုံၾကည္စြာေပးအပ္
ခံရတာပါ။
ဥပမာ တစ္ခုျပပါ့မယ္။
သူ႔ရဲ႕ ညီကိုေမာင္နွမ အသိုင္းအဝိုင္းထဲက တစ္ဦးပိုင္ဆိုင္တဲ့
အေဆာက္အဦ တစ္ခု အိမ္ရွင္အိမ္ငွားျပႆနာ နွစ္ရွည္တက္ပါတယ္။
နဝတ ေခတ္မွာ ဗိုလ္မွဴး တစ္ေယာက္ေလာက္အရွိန္ နဲ႔ေတာင္
ေျဖရွင္းလို႔ရပါတယ္။
အာဏာအလြဲသုံးစားျပီး မတရားမွဴေတြကိုေတာင္
လဘ္လာဘယူျပီးေျဖရွင္ေပးေနၾကတာပဲ။
သူ Full Colnel နဲ႔ Officiating Brigade Commander ျဖစ္လာကာစမွာ သူ႔အရွိန္အဝါကုိ အသုံးမခ်ပါနဲ႔ ဆိုျၿပီးလစ္လ်ဴရွဴခဲ့သူပါ။
မိသားစုဝင္ တစ္ေယာက္ရဲ႕ မွန္ကန္တဲ့ရပိုင္ခြင့္ အခြင္အေရးကုိေတာင္ သူ႔ကုိရာထူးေပးသူျၿငိဳျငင္မွာစိုးလို႔ မကာကြယ္ခဲ့သူပဲ
ျပည္သူလူထု တစ္ရပ္လုံးအတြက္ဆိုေဝးေပါ့ဗ်ာ၊
အဘရယ္ ဦးဦး(ပိုင္)ရယ္ ပါးပါး ရယ္ ျၿငိဳျငင္မွာေၾကာက္ရွာသေပါ့။
ကုိေ႐ႊမန္းကေတာ့ ဗိုလ္ခ်ဳပ္ပီပီ ငါ့ဖို႔ဆိုတဲ့ စိတ္ရွ္ိေပမဲ့
လူပီသစြာ လူ႔အသိုင္းအဝိုင္းအက်ိဳးမေဆာင္႐ြက္ရင္ေန
ဖ်က္ဆီးဖိနွိပ္ အႏုိင္က်င့္ ဗိုလ္က် လိုတဲ့ စိတ္ဓာတ္မရွိတာ
သူတာဝန္ယူခဲ့ရာ ေဒသအသီးသီးက ေဒသခံတိုင္း သိၾကပါရဲ႕။
ေရွ႕လူ မတရားခဲ့ရင္လည္း သူ႔လက္ထက္ သူ႔အာဏာရလ်င္
ေျဖရွင္းေပးခဲ့တဲ့ လက္ေတြ႕သာဓကေတြရွခဲ့ပါတယ္။
ေအရာဝတီတိင္းသားေတြအသိ ဆုံးပါ။
ဒါေၾကာက္လို႔လည္း ဘဘႀကီး က သူ႔ကုိေက်ာသပ္ျပီး ေဘးေရႊ႕
လိုက္တာပါပဲ။
ရာထူးတိုးဖို႔ ဘယ္လုိပဲဖားရဖားရ ဆိုတာမွန္ေပမဲ့
သူ႔ရဲ႕စရုိက္လို႔ မယူဆပါနဲ႔။
ဒါဟာ ျမန္ျပည္သားအားလံုးနီးပါးရဲ႕စရုိက္ပါ။
သူ႔ရဲ႕အထူးခ်ြန္ဆုံး စရုိက္ကေတာ့
သူ႔မွာလုပ္ပိုင္ခြင့္ရလ်င္ ရသေလာက္ ေကာင္းမြန္ရာတိုးတက္ရာ
လုပ္ျပစ္မယ္၊ အမ်ားက သူ႔ကုိ တသသက်န္ေနေစရမယ္ဆိုတဲ့
မာန္ပါပဲ။
ေအာင္သက္မန္း တို႔ တိုးနိုင္မန္းတို႔ကုိေတာ့ ထဲ့မစဥ္းစားနဲ႔ေပါ့ေလ၊
ေဒၚစု နဲ႔ သာ မႏုိွင္းယွဥ္ ရရင္ ေတာ့ အသင့္ေတာ္ဆုံးလို႔ဆိုရမွာပါပဲ။


North Korean Labor Camps - Full Length (From Vice News)

Posted: 14 Jun 2013 04:29 AM PDT

Siberian Slaves - Sneaking into North Korea's Secret Russian Labor Camp

Shortly after I arrived in Siberia, our British editor, Andy Capper, texted me: "You'll love Siberia. Everything is so close and the people are so nice." He was of course being facetious (or British: same thing) because everything is 18 hours by train and the people are very mean indeed. Some might start out nice, but after the vodka starts flowing—which is always—so does the malevolence. There are exceptions to the cranky-Russian rule, but they're very few and very far between. 

One such exception was a lovely, lovely man named Billy the Fish—not his real name, of course. His nickname was the Fish, and I added the "Billy" in because I was drunk. Billy was a local mafia type from a remote Siberian town that had no police and little regulation, save him and his boys. This would prove to be literally lifesaving, because we were after a very dangerous quarry in the middle of nowhere—North Korean slaves—who don't want anyone to know they are actually there. Billy, clearly game for some hijinks, agreed to take us into the forest to find them. 

At the first camp we found, the North Korean guards threatened us and tried to throw us out. Billy the Fish laughed—a great gold-toothed guffaw—and then smiled. "This is Russia," he growled, eyes glinting. Motioning to the vast expanses around him, he declared, "This is mine." Then to our camera crew, "Keep shooting. They can do nothing." So we did. 


Later, when we were deep in the forest, we came upon cadres of North Korean workers. A group of them approached and quickly surrounded our truck. One of them was swinging an iron bar, looking like he was going to bash our imperialist brains in. Billy took it from him, looked at it, and remarked calmly, "This your lights-out switch?" Sniff. "You're going to need more than that." He smiled and chucked it into the forest. Later, we had lunch by an old woodpile—spam, hard bread, paprika chips, vodka, beer, and, for dessert, vodka with juice. Billy pulled out some old shotguns, and we released some built-up tension by shooting at our empty beer bottles. It was like being 15 again; naughty boys in the forest. 

When we came around the corner there were the North Koreans, waiting for us, but cowed and much less aggressive. "Did you know they were there?" I asked Billy. "Of course." Sniff. "Where else would they be?" Classic Billy. After an afternoon of playing cat and mouse with North Korean slaves, Billy took us to a freezing cold Siberian river for a swim to "clean it up," then more vodka to "warm it up," and then home to his family for the only good meal we ate in Russia. After eating, the Fish family took us to the bar (read: room with lights) for a night of boozing and drunken hugging with hard men whose nicknames included Stalin, Bear Killer, and, my favorite, plain old Killer. Tears, more vodka, giving of cheap presents, and finally the two-day train ride back to "civilization." 

But the North Koreans were waiting for us on the train… And so began the worst 48 hours of my life, which ended with the FSB (the modern version of the KGB), the local militia, plainclothes police, and assorted thugs removing us from the train and placing us into custody. Finding myself wishing for Billy and his ability to effortlessly sort things out, I texted him that the FSB had detained us. He replied, "Of course they have. Just leave." So we took off, racing across Siberia to the Chinese border (Billy told us about the smugglers' route) and finally… to freedom. The source and still photos here......

Iran’s Meaningless Presidential Elections By Clifford D. May

Posted: 14 Jun 2013 04:22 AM PDT

The Islamic Republic of Iran is holding its eleventh presidential election on Friday. It's all very exciting — just as it was in 1979 when, right after the Iranian Revolution that brought down the Shah, Iranians first cast ballots. I was there — a reporter in Iran, working on a documentary film for Bill Moyers at PBS. Then, as now, the elections were the focus of considerable international attention. Then, as now, the elections were a total fiction.

Some people understood that then — others have never seemed to get it. For example, ten years ago, Richard Armitage, then deputy secretary of state under President George W. Bush, called Iran a democracy. In recent months both Secretary of State John Kerry and Secretary of Defense Chuck Hagel have said that Iran has an "elected" government. Hagel even added that it was "legitimate."

The Iranian producer with whom I was working was enthusiastic about those first post-revolution elections. He regarded my skepticism as unjustified and unfair. Iranians were flocking to the polls. Surely, that represents progress, he said. What struck me was how much the system set up by revolutionary leader Ayatollah Ruhollah Khomeini resembled what I had seen as a student and journalist in the Soviet Union. There, too, people could vote. But the government officials they elected held no real power. That was reserved for the Communist party. Continue to the article in full at the National Review...................

Turkish Premier Recep Tayyip Erdogan is another Middle Eastern windbag and underachieving Turkish leader By Conrad Black

Posted: 14 Jun 2013 04:13 AM PDT

I cannot be the only NRO reader or contributor who is thoroughly consolable at seeing Turkish premier Recep Tayyip Erdogan reviled by thousands of his countrymen for brutality, hypocrisy, and primitivism. Of course, Turkey is an eminent nationality and has been an important power since before it occupied Constantinople and ended the Eastern Roman Empire in 1453. At the practical beginning of the nation-state, in the early 16th century, the four great rulers of the Western world were England's Henry VIII, France's Francis I, Charles V of the Holy Roman Empire (which included Austria, Spain, and much of the Netherlands), and Turkey's Suleiman the Magnificent. It was only when the Turks' bid for control of the Mediterranean was defeated at Lepanto in 1571, and they were repulsed at the gates of Vienna in 1529 and again in 1683, that the power of Turkey began, slowly, to recede. They were removed from Greece only in the 1830s, and from almost all of the Balkans and Libya just before World War I.

Despite having been dismissed as "the sick man of Europe" and "the abominable Porte," Turkey generally held its ground against Russia, and even against Britain and France in the Arabian Peninsula for much of World War I. And there are still some survivors of the terrible defeat the Turks inflicted on the British, French, Australians, and New Zealanders in 1915 and 1916, in which both sides took over 250,000 casualties (and which severely set back Winston Churchill's career). The long Turkish retreat ended with World War I, as the victor of Gallipoli, Mustafa Kemal, defeated the Greek effort to dissect the carcass of the Ottoman Empire, seized power, changed Constantinople to Istanbul, opened up the country to the West, changed Turkey to a western alphabet and wardrobe, secularized government, and created a new capital at Ankara.

Ottoman Turkey had committed terrible atrocities against Armenians and Bulgarians in particular, but had not been guilty of anti-Semitism, and Jewish fugitives from the Third Reich were welcome there. Kemal Ataturk, as he now styled himself, brought Turkey out of the pale of Islamic primitivism, made it a European country, and left the army as the constitutional guarantor of the secular state. He was, next to Franklin D. Roosevelt, the most admired leader in the world in the Thirties among those not attracted to Nazis, fascists, or Communists. Ataturk died, prematurely, in 1938, aged 58, and his photograph remains an object of veneration in almost every home in Turkey. Turkey avoided World War II (as it should have avoided World War I), and entered it only at the end of March 1945 — to be, as Ataturk's successor, Ismet Inonu, said, "at the table and not on the menu."

Turkey got through the rest of the 20th century well enough, as a valued and reliable member of NATO; there were two military coups and brief government by generals, but also voluntary return to civilian rule. The country became bogged down in two debilitating struggles: an endless dispute with Kurdish rebels and nationalists who, as in Iraq and Iran, have sought autonomy, and a humiliating, decades-long wait at the door of Europe seeking admission to the Common Market and then the European Union. When Europe sought a powerful ally in the Middle East, it reached out to its NATO colleague Turkey, but when the Turks sought entry to Europe, the door was not opened and they were left instead to wait like a horde of unwashed Muslim street mendicants. History will record the contrast with the generous American and Canadian reception of Mexico as a trading partner, place for investment, and source of immigration (whatever the destructive consequences of the ill-considered American drug war).

The latter Kemalist regimes were certainly sluggish, and corruption afflicted much of the country. The war on the Kurds was heavy-handed, and economic growth was less than it should have been because the army and its civilian minions were toll-gating everything. Some governments were better than others — Turgut Ozal's was the best but he, like Ataturk, died prematurely (in office, in 1993). Erdogan was elected prime minister in 2003, running as a moderate Islamist, promising to get the army out of politics and graft, doff the official fez to Islam without becoming over-zealous, accelerate the private-sector economy, and reassert Turkey's traditional role as a major power, at least in its region. He has delivered on much of this and it was objectively satisfying to see a historically great nation bootstrapping itself back up in prosperity and international esteem, rather as post-Franco Spain did. Pages 1 2 Next › National Review

Video Seks Lagi, Kali Ini Wakil Rakyat DAP Jadi Sasaran

Posted: 14 Jun 2013 05:25 AM PDT


Adun Senawang dari DAP, P Gunasekaran menafikan dirinya adalah individu dalam video seks yang tersebar dalam Youtube.

Dua video seks berdurasi 1 minit 18 saat dan 3 minit 15 saat yang bertajuk 'Wakil Rakyat DAP Guna Scandal' dan 'Wakil Rakyat DAP Guna Scandal 03' itu dimuat naik di Youtube pada 1 dan 2 Mei lalu.

Video pertama memaparkan seorang lelaki yang didakwa menyerupai Gunasekaran sedang duduk memakai tuala sambil memegang telefon bimbit di sebuah bilik.

Manakala video kedua menunjukkan lelaki itu mula membuka tualanya dan melakukan 'aksi panas' dengan seorang wanita.

Bagaimanapun, wajah lelaki itu kelihatan kurang jelas berikutan suasana yang bilik gelap.

Gunasekaran berkata, beliau dimaklumkan tentang penyebaran video seks itu oleh rakan-rakannya sebelum kempen PRU13 lalu.

"Saya sudah melihatnya dan lelaki dalam video itu, bukan saya.

Saya juga tidak kenal wanita dalam video itu.

"Saya percaya kewujudan video ini adalah bermotif politik kerana disebarkan ketika musim kempen PRU lalu," katanya.

Gunasekaran yang juga Timbalan Pengerusi DAP Negeri Sembilan berkata, video itu disebar untuk memfitnah dirinya di samping menjatuhkan karier politik beliau.

"Saya tidak tahu siapa yang buat dan sebarkan video ini.

Boleh jadi orang politik yang mahu menjatuhkan karier saya.

"Mungkin ia dilakukan parti lawan dan boleh jadi juga dilakukan orang dalaman parti saya sendiri," katanya.

Menurutnya, satu laporan polis akan dibuat dan dia bercadang melantik peguam untuk bawa perkara itu ke muka pengadilan.

"Saya sedih dengan penyebaran video ini, begitu juga isteri dan dua anak saya.

"Penyebaran video ini telah menjejaskan maruah keluarga saya," katanya.

Katanya, beliau tetap akan teruskan khidmat sebagai wakil rakyat meskipun penyebaran video tersebut telah menjejaskan imej bersihnya sebelum ini.

"Rakyat menjadi keutamaan saya.

Mereka kenal siapa saya kerana sudah lama saya terlibat dalam dunia politik," katanya.

Gunasekaran berkhidmat sebagai wakil rakyat di Dun Senawang sejak PRU12 dan berjaya mengekalkan kerusi yang disandangnya pada PRU13 lalu apabila menang dengan memperoleh 9,010 undi mengalahkan calon BN, Choong Vee Hing (4,205 undi) dan calon Bebas, S Karthigesan (120 undi).

Sementara itu, Pengerusi DAP negeri, Anthony Loke Siew Fook mendakwa, video itu sengaja disebarkan sebelum kempen PRU13 yang lalu bagi menjatuhkan imej dan reputasi Adun Senawang itu.

"Video tersebut telah disebarkan sejak sebulan yang lalu dan digembar-gemburkan untuk menjatuhkan imej bersih Gunasekaran.

"Saya percaya lelaki dalam video tersebut bukanlah Gunasekaran dan ia sengaja direka untuk memfitnah beliau," dakwanya.

Siew Fook berkata, beliau telah menasihatkan Gunasekaran supaya membuat laporan polis segera berhubung penyebaran video tersebut.

"Setakat ini kita tidak tahu siapa yang membuat dan menyebarkan video itu.

"Kita serah kepada polis untuk buat siasatan," katanya.

Menurutnya, orang ramai bijak menilai apa yang berlaku.

"Saya fikir rakyat tahu perkara sebenar dan tidak akan layan tuduhan dan fitnah sebegini," katanya lagi. -SH

Pure Organic Vegan Facial Moisturizers

Posted: 14 Jun 2013 12:58 AM PDT

Have you ever dreamt of a 100% Pure Organic Vegan Facial Moisturizers? Dream no more.

CLICK HERE for the link that gives you more information.

Thanks to Angela who shared this value.

PJ reps seek approval for auxiliary cops

Posted: 14 Jun 2013 02:00 AM PDT

From Free Malaysia Today, by Alyaa Azhar, June 13, 2013 PETALING JAYA: Three state assemblymen from Petaling Jaya have urged the Inspector-General of Police and the Home Minister to approve the city's application to employ auxiliary policemen. Damansara Utama's Yeo Bee Yin, Kampung Tunku's Lau Weng San and Bukit Gasing's Rajiv Rishyakaran said the authorities had shown reluctance to do so

No comments: